Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-13-05, 05:14 PM   #1
popstars
Game Master

註冊日期: Dec 2001
Orfina 幻龍少女奧菲娜

畫左好多年,完左未呀........?

記得以前問人借來睇,無意中發現左封面下面有d
popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 05:21 PM   #2
xeno
God of Gamer
○9

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: popstars

未......出得好慢

我都係冇意中發現到

所以先順便買埋伊甸少年

講真...佢而家出到邊期?

講開又講~最新入左本

都係天王寺既作品....不過係 野黎

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民

此篇文章於 04-13-05 05:26 PM 被 xeno 編輯。
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 05:47 PM   #3
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
出到12卷

我鍾意睇奧菲娜多過edenboy
雖然service度一樣高

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 06:46 PM   #4
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: popstars

這套作品已經放棄看

舊 04-13-05, 07:17 PM   #5
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
天王寺....睇到人冇癮...

舊 04-13-05, 08:44 PM   #6
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
引用:
作者: 勃勃
天王寺....睇到人冇癮...
點冇癮法?

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 09:28 PM   #7
星野豪豬
Insane Gamer
怪物蠟燭匠

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDPorcupineHoshino
XBox Live GamertagPorcupinefox
其實佢兩個故事分別係邊度連載緊.......

等極都唔出一本..

ねここしゃん~~~~
星野豪豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 09:30 PM   #8
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
呢本野又係果啲睇到唔記得之前講咩既漫畫....

舊 04-13-05, 09:39 PM   #9
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
最正的是的士兵從低角度向上望
看到奧菲娜的小褲褲
"我地都會為公主努力作戰"
全軍士氣大昇
都不知幾頂癮
而且每期睇個矮瓜(作者自畫像)點死都是一個樂趣

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-05, 05:45 AM   #10
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
我一定會看到尾的 沒道理過了這麼多年才放棄 愛里希絲很可愛

他的前作(廢刋了的)直程是h漫......
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-05, 07:12 AM   #11
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Iro

他的前作(廢陘F的)直程是h漫......
但愛里希絲是第二本書

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-05, 10:59 AM   #12
xeno
○9

引用:

他的前作(廢陘F的)直程是h漫......
我個本就真係明正言順既h漫

逃~~~

唔支持我地既就係愚民
舊 04-15-05, 12:16 PM   #13
好實昭博
Game Master
貝璐大人萬歲!!

N年前睇PAPIPO已經有佢D 漫連載啦
引用:

他的前作(廢刋了的)直程是h漫......
<---仲等緊新既EDBOY出

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用
講咁多做乜吖,係機迷既就去做返機迷應做既野啦#17837
好實昭博 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-05, 01:31 PM   #14
xeno
○9

引用:
作者: 好實昭博
N年前睇PAPIPO已經有佢D 漫連載啦

<---仲等緊新既EDBOY出
重有做過人隻 game既人設

唔支持我地既就係愚民
舊 04-15-05, 06:23 PM   #15
popstars
Game Master

原來係第一部完結!!

重有日本出新版....

popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-05, 06:50 PM   #16
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
我見到d畫就無咩意欲睇

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-05, 02:29 AM   #17
休伯利安
Crazy Gamer
Holly the legend

註冊日期: Jun 2003
有幾多本中文版?
咩出版社?

Aramary(??? Tailor only)
休伯利安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-05, 08:07 AM   #18
xeno
○9

引用:
作者: Astaroth
我見到d畫就無咩意欲睇
各花入各眼姐

唔支持我地既就係愚民

此篇文章於 04-16-05 08:24 AM 被 xeno 編輯。
舊 04-16-05, 11:38 AM   #19
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
咁呢個一定ga la~~=w=

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-05, 06:58 PM   #20
亞索龍α
Game Master

XBox Live GamertagAzierua
期實第十二期係咪完喇??

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-05, 07:00 PM   #21
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 亞索龍α
期實第十二期係咪完喇??
唔係第一部完咩,
咁應該會有第二部ga la

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-05, 08:18 PM   #22
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: ZONDAS
唔係第一部完咩,
咁應該會有第二部ga la
真係唔知佢第二部有無命完到

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章