Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」Vol.3丨(SIDE MS,KMF,AS,MASHIN,VF,EV,HL,FFN,YOROI,藤子・F・不二雄)
martinnitram 11:09 PM 01-20-14
作者: 赤兵尉SETH:
新安洲我睇埋最終章有冇新裝備先諗買唔買...
最近先用240入左Full Armor Unicorn

見隻Hi-Nu響模型裏反應好熱烈,遲下魂show可能有舊配色版
新安洲仲可以出到咩? 唔會係出無腳o個隻o瓜
axe1292 10:51 PM 01-20-14
作者: 怪盜小G:
SSP果間買一隻+一隻$100以上既就可以

等緊隻狙吉
上星期見佢貼左紙要500+3三件之上先有批價
martinnitram 11:08 PM 01-20-14
作者: 怪盜小G:
SSP果間買一隻+一隻$100以上既就可以

等緊隻狙吉
作者: axe1292:
上星期見佢貼左紙要500+3三件之上先有批價
早兩日就係行過 SSP o個間見到的
PTX-003C 02:27 AM 01-21-14
作者: martinnitram:
OT 一下, 行過精品似乎會加價, 話就要買滿 $500/三件先有折
BTW, 無人提同時出隻新安洲

難得唔起紋的Bandai 紅
關節好實, 支鎗咁長都拎得起
可動都唔錯
我果隻就小小地sad 左, 其中一邊連裙甲的管好易甩出來, 不過幾乎唔會覺, 我當冇野算
同埋呢隻想驗屍我怕睇到你眼穿都未驗完, 金色基本上一定有少少出界
mario0606 01:08 PM 01-21-14
但同舊果隻有咩分別?
058719057 01:21 PM 01-21-14
作者: mario0606:
但同舊果隻有咩分別?
好似多個爛面頭同火箭炮
Sar8 01:27 PM 01-21-14
同埋隻色同塊面執左少少
野良猫 01:32 PM 01-21-14
隻紅好似深d好,依家一打燈就顯得好膠
或者滲番d黑線
PTX-003C 11:17 PM 01-21-14
作者: 野良猫:
隻紅好似深d好,依家一打燈就顯得好膠
或者滲番d黑線
我覺得而家好D....一噴消光就perfect池
SiEG~~ 01:39 PM 01-21-14
近排買左隻極限GUNDAM 番尼...依家要搵佢套PARTS 番尼...想問下咁多位知唔知邊度有...
怪盜小G 02:33 PM 01-21-14
作者: SiEG~~:
近排買左隻極限GUNDAM 番尼...依家要搵佢套PARTS 番尼...想問下咁多位知唔知邊度有...
有就實有,問題係你肯俾多幾多錢買
Dangerous-boy 08:52 PM 01-24-14

ROBOT魂 ファフナー・マークノイン&マークツェン
販売価格:9,720円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000086113/
Dangerous-boy 08:54 PM 01-24-14

ROBOT Spirits GUNDAM Mk-V (Earth Federation color)
價格: HK$ 690.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100001362/
肉羊哩咖 11:26 AM 01-27-14
作者: Dangerous-boy:
ROBOT Spirits GUNDAM Mk-V (Earth Federation color)
價格: HK$ 690.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100001362/
衰人~~~~呀呀呀~~~~
mikemike 05:00 PM 02-11-14
終於合到體了

Sar8 12:08 AM 02-26-14
剎帝利
萬幾羊
Rance 12:06 PM 01-27-14
會唔會出到黎又係無滲線純灰色?...
stonekeung 06:56 PM 01-31-14

http://www.tamashii.jp/item/10604/
野良猫 07:04 PM 01-31-14
好貴,但一定要買
PTX-003C 12:40 AM 02-02-14
睇定D先...Crossbone 系列全部都好似食左軟骨散咁....
mikemike 07:19 PM 01-31-14
作者: Rance:
會唔會出到黎又係無滲線純灰色?...
一定無滲線
我係我 08:06 PM 01-31-14
x1fc已有mg版...睇下到時個價先決定買唔買多隻..
Dangerous-boy 05:55 PM 02-03-14

[魂アイテム] 完全新規造形で「クロスボーン・ガンダムX1 フルクロス」ついに出撃! 公開

11281984 01:45 PM 02-16-14
訂左喇
個價真係抵
同之前都冇買到X1....只係買左X3
半熟蕃茄 05:57 PM 02-03-14
X1改係菇仔訂左,個價竟然低過六算
標籤:ROBOT魂, 蘿蔔暈
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88  ... 最後

返回主題版面