Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-10-11, 02:49 PM   #476
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: JMi 查看文章
幻城本身原著都勁BL, 女角全部都慘淡收場
個故仔應該畫兩年一百期左右先完到
買了來看, 第一期就講左個結局搞到追看性不大
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-11, 02:53 PM   #477
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
講真本幻城真係b味十足.....
e+劍劍開左條女性市場應該會一直keep住咁玩...其實唔係好事~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-11, 06:18 PM   #478
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
講真本幻城真係b味十足.....
e+劍劍開左條女性市場應該會一直keep住咁玩...其實唔係好事~
我睇我頂到幾耐...

舊 07-12-11, 09:22 PM   #479
kkgtsang
Junior Member
咖哩

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
完全無興趣
其實本野唔錯, 係超神Z之後的佳作,
比之前的作品完成高,分鏡, 構圖好

算係龍少版火雲後, 最期待第二期的書
kkgtsang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-11, 11:43 PM   #480
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: kkgtsang 查看文章
其實本野唔錯, 係超神Z之後的佳作,
比之前的作品完成高,分鏡, 構圖好

算係龍少版火雲後, 最期待第二期的書
我第一期收貨
不過魚兒
佢諗d橋好唔得, 好易整死本書

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-11, 08:40 AM   #481
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: mikemike 查看文章
本幻城班腐女睇完一個呱呱叫
女性市場有無一千呢
呢種風格真係趕港漫老讀者走
俾我係杜比就一次過出中港台3種版,食晒3地腐女就可能有得做,剩做香港腐女的話,薄裝真係食得屎

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-11, 09:48 AM   #482
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: T.K. 查看文章
女性市場有無一千呢
俾我係杜比就一次過出中港台3種版,食晒3地腐女就可能有得做,剩做香港腐女的話,薄裝真係食得屎
我要返關7既豪氣....
唔要gay漫

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-11, 02:31 PM   #483
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
我要返關7既豪氣....
唔要gay漫
開本關七傳啦

本千秋一帝收咗皮

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-11, 02:37 PM   #484
豪傑公子

引用:
作者: T.K. 查看文章
女性市場有無一千呢
自從九龍城寨發現咗有一班腐女捧場之後,
今次幻城直接就開宗明義打腐女市場,真係祝佢好運...

舊 07-13-11, 02:38 PM   #485
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
本千秋一帝收咗皮
咪遲羅.... 我估佢過吾到 3 期架
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-11, 03:40 PM   #486
Bandit-Anji
Crazy Gamer

引用:
作者: 小白熊 查看文章
咪遲羅.... 我估佢過吾到 3 期架
超額完成

哩本真係唔識欣賞, d 人全部怪獸咁
主角眾又走樣
好在平時都係痴書睇

舊 07-13-11, 04:04 PM   #487
豪傑公子

引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
超額完成

哩本真係唔識欣賞, d 人全部怪獸咁
主角眾又走樣
好在平時都係痴書睇
其實我幾BUY瑞新嗰種粗獷到近乎面容扭曲嘅人物...
至少港漫嚟講少見,亦有D美漫FEEL~~

舊 07-13-11, 04:38 PM   #488
Bandit-Anji
Crazy Gamer

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
表達人性扭曲時畫到咁 我唔mind
個個人係咁就

或者佢故事>畫功 都得, 好似噬謊者咁
不過佢彩圖係幾好, 尤其背景

舊 07-14-11, 12:32 AM   #489
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
平時都係"近乎面容扭曲嘅面相"
唔係睇特徵真係唔知佢乜水

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-11, 02:15 AM   #490
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
千秋一帝....我買0左8期架..
不過睇0左8期都冇高潮位...我就冇買啦...

佢哩次真係蝕死.....
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-11, 02:22 AM   #491
豪傑公子

引用:
平時都係"近乎面容扭曲嘅面相"
唔係睇特徵真係唔知佢乜水
可能我睇慣咗,我又唔覺認人有困難~~

舊 07-14-11, 12:44 PM   #492
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
一定係觸手!!!!!!!!!!!

舊 07-14-11, 12:51 PM   #493
小白熊
冬眠中

XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
一定係觸手!!!!!!!!!!!
哈哈~ +1
舊 07-14-11, 12:56 PM   #494
T.K.
很黃很暴力

四樣有齊都得啦,氣變姐

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 07-14-11, 12:57 PM   #495
小白熊
冬眠中

大炮會變左格斯
舊 07-14-11, 01:08 PM   #496
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: gingq7 查看文章
買了來看, 第一期就講左個結局搞到追看性不大
果個只係其中一個中轉點, 係原著四分一左右的事情
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-11, 01:12 PM   #497
T.K.
很黃很暴力

枝炮似呢個
遲d第3部仲可以鍊埋下半身

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 09-22-13 07:10 PM 被 T.K. 編輯。
舊 07-14-11, 01:38 PM   #498
豪傑公子

咦...孔雀姐,妳生咗嘞?

舊 07-14-11, 09:35 PM   #499
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
我都覺得會係觸手
仲會係八個蛇頭XD
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-11, 10:38 PM   #500
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
https://www.youtube.com/watch?v=06N1...layer_embedded
漫畫武道狂之詩第2期書展,第3期動漫節

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:30 PM

手機版 | APP版