Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-25-15, 11:29 AM   #901
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
幾好睇架
Stitchers 都係good show
Stitchers ok 嗎? 我睇左第一集, 除左女主腳, 感覺唔係太啱胃口, 唔知打後係唔係好左?

另外有無人仲睇梗 Under the dome S3, 我真係頂唔順了, 將班角色性格轉晒, 行行企企又幾集...
最頂唔順搵個婆婆黎同呀Jr....
第一季第一集就同Britt Robertson有床戲, 點知宜加要食老...

我放棄了!

舊 08-25-15, 11:46 AM   #902
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
Under the Dome

雖然我未睇S3, 但S2已經想放棄, 又搵兇手, 可以離開但轉頭搵方法入番去, 真係無心機睇
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-15, 12:37 PM   #903
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: traveller 查看文章
Stitchers ok 嗎? 我睇左第一集, 除左女主腳, 感覺唔係太啱胃口, 唔知打後係唔係好左?

另外有無人仲睇梗 Under the dome S3, 我真係頂唔順了, 將班角色性格轉晒, 行行企企又幾集...
最頂唔順搵個婆婆黎同呀Jr....
第一季第一集就同Britt Robertson有床戲, 點知宜加要食老...

我放棄了!
我覺得stitchers 無太多伏線
伏黎伏去都係女角個background
加上輕輕鬆鬆又一集,幾好架 (同izombie 差唔多,又係輕輕鬆鬆一集)
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 09:54 AM   #904
Avelcain
Game Master

Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 11:19 AM   #905
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Avelcain 查看文章
So who will be shot in the finale?! Elliot?

舊 09-03-15, 11:35 PM   #906
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
Mr. Robot S1E10

睇完依然好謎
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-15, 08:19 AM   #907
david
The One

註冊日期: Mar 2002
UTD係越搞越爛...

EXTAND都一樣開始爛...

下個月AHS S5就勁期待!

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-15, 01:51 PM   #908
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: Sito 查看文章

睇完依然好謎
唔謎邊有第二季吖?!

不過估唔到隊冧咗個市會仲爆~~~

Angela真係慘, 個E-Corp CEO真係人渣

仲有: post-credit嗰幕好大提示~

此篇文章於 09-04-15 02:04 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-15, 09:39 PM   #909
Avelcain
Game Master

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
仲有: post-credit嗰幕好大提示~
咩提示?!
舊 09-04-15, 11:34 PM   #910
肉羊哩咖
griffin611

引用:
咩提示?!
同 Evil Corp CEO 傾謁嗰位中國人係⋯

而個 CEO 咁淡定,睇嚟下季係 「帝國反擊戰」

亂估

Tyrell死咗,佢係二五,佢一直監視Elliot,等佢發動攻擊嘅時候報寸畀E Corp,點知被殺。

舊 09-05-15, 12:17 AM   #911
Avelcain
Game Master

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
同 Evil Corp CEO 傾謁嗰位中國人係⋯

而個 CEO 咁淡定,睇嚟下季係 「帝國反擊戰」

亂估

Tyrell死咗,佢係二五,佢一直監視Elliot,等佢發動攻擊嘅時候報寸畀E Corp,點知被殺。
果個中國人? 佢係WHITE ROSE.. , 同ELLIOT講野個時扮女人....

CEO 咁淡定睇黎E CORP被HACK係佢計劃之中...
舊 09-05-15, 01:12 AM   #912
肉羊哩咖
griffin611

引用:
果個中國人? 佢係WHITE ROSE.. , 同ELLIOT講野個時扮女人....

CEO 咁淡定睇黎E CORP被HACK係佢計劃之中...
咁你知就無嘢需要補充~

舊 09-05-15, 12:49 PM   #913
王小虎

註冊日期: Apr 2002
AoS season 3 sneak peek
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-15, 12:53 PM   #914
王小虎

Arrow season 4 trailer
舊 09-05-15, 03:53 PM   #915
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 王小虎 查看文章
Arrow season 4 trailer
細妹復活?原子俠這季退場?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-15, 08:55 PM   #916
Avelcain
Game Master

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
過左去Lot?
舊 09-05-15, 09:36 PM   #917
\ot_to/

引用:
佢兩個會主演Legend of Tomorrow丫嘛, 頭幾集Arrow及Flash舖LOT劇情 (我都係唔繼續劇透了, 雖然上網都搵到 )
舊 09-08-15, 01:41 AM   #918
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
準cto可以睇到主角老豆, 準cto老婆見到主角個樣又咁怪, 準cto同主角又係同一個人?

舊 09-08-15, 03:06 AM   #919
王小虎

引用:
作者: 神龍 查看文章
準cto可以睇到主角老豆, 準cto老婆見到主角個樣又咁怪, 準cto同主角又係同一個人?
.
應該唔會咁編,始終兩個身份太極端的人係同一個人的話,身邊的人會覺得好奇怪吧。Tyrell可以見到主角老豆,係因為佢老豆已經唔係主角單純的幻聽幻視,而係人格分裂的一個人格。人格分裂有時係可以人格之間互相對話,有時人格會完全主宰,而其他人格會唔知道自己做過咩。所以老豆點同Tyrell合作,主角一直蒙在鼓裡。
舊 09-09-15, 08:31 AM   #920
肉羊哩咖
griffin611

引用:
.
應該唔會咁編,始終兩個身份太極端的人係同一個人的話,身邊的人會覺得好奇怪吧。Tyrell可以見到主角老豆,係因為佢老豆已經唔係主角單純的幻聽幻視,而係人格分裂的一個人格。人格分裂有時係可以人格之間互相對話,有時人格會完全主宰,而其他人格會唔知道自己做過咩。所以老豆點同Tyrell合作,主角一直蒙在鼓裡。
...

最重要係Tyrell老婆連仔都生埋, 如果係同Elliot同一個人, 無理由扮唔識仲要去套料。仲有, 好多E記高層實老早認得佢,亦唔會要Tyrell派人跟佢--Vimeo段片(上咗網可以睇), 好可能咁嚟

另一樣嘢係: Elliot連自己個妹都可以唔記得, 佢係Mr. Robot身份時候做咗好多嘢變返Elliot就忘記, 所以佢後尾混亂到要問返我哋觀眾~

舊 09-11-15, 02:55 PM   #921
Avelcain
Game Master

http://www.tvfanatic.com/slideshows/...bot-rules-all/

True detective , worst show worst finale
舊 09-11-15, 11:32 PM   #922
王小虎

11/20
舊 09-12-15, 12:34 AM   #923
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
我見到john constantine?

舊 09-12-15, 01:30 AM   #924
\ot_to/

引用:
11/20
依家先睇Daredevil, 真係幾好睇, 希望呢套都好睇啦
舊 09-16-15, 09:35 AM   #925
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: Eking 查看文章
我見到john constantine?
只在arrow 第四季第四集出場幫sara lance 復活
sara 隨後會在 the lengend of tomorrow 擔正。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:22 AM

手機版 | APP版