Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49 89 139  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
大覺屋師真 11:45 PM 07-26-14
作者: bbdaishogun:
無限復活
笨大即係笨大,個坑可以無限深
好彩我一早就無福消受
呂鳳仙 01:25 PM 07-27-14
作者: 大覺屋師真:
今次真係估佢唔到, 仲快過日本
X隻浮遊炮機為左飛行mode,手掌係獨立parts, 超正. 如果全部手掌都係咁就好...
我向隔離爆緊嘰嘰兵3蛋……無啦啦俾人幫我按左呢部機我又o都埋……
但佢又冇意欲話要隻蛋幫我o都返錢,唯有自己硬食,好彩上天有眼跌隻Ez-8俾我

利申:08小隊fans~
martinnitram 04:07 PM 07-27-14
作者: 呂鳳仙:
我向隔離爆緊嘰嘰兵3蛋……無啦啦俾人幫我按左呢部機我又o都埋……
但佢又冇意欲話要隻蛋幫我o都返錢,唯有自己硬食,好彩上天有眼跌隻Ez-8俾我

利申:08小隊fans~
天有眼唔係應該貪心o的要老虎或者車車?
btw, 上幾集都塞滿隻蛋, 今集隻老虎好瘦塞得半隻蛋..
大覺屋師真 10:48 AM 07-28-14
作者: martinnitram:
btw, 上幾集都塞滿隻蛋, 今集隻老虎好瘦塞得半隻蛋..
老虎支格林炮勁幼,無晒霸氣
hiyoko 03:36 PM 07-28-14
全set入手,隻NEO支炮手柄顏色與官圖不符
DX就甩色嚴重
大覺屋師真 10:46 PM 08-01-14
next 22

另外35週年...,..
http://gashapon.jp/products/detail.h...43112908018000
咁算係有分別架拿?
Lilith 12:24 AM 08-02-14
有冇人多隻槍b3??~~
亍 ◣ 12:49 AM 08-02-14
No.100記念 FW GUNDAM CONVERGE検定試験

http://p-bandai.jp/candytoy/special-1000003904/
亍 ◣ 07:31 AM 08-02-14
那對翼...

大覺屋師真 11:56 AM 08-02-14
作者: 亍 ◣:
那對翼...

寧原佢果隻款係核戰機加對大d既翼啦....
依家營養不良
hiyoko 01:22 PM 08-02-14
寧原佢果隻款係核戰機加對大d既翼啦....
依家營養不良
月光蝶外觀已經衰過舊版SD蛋,如果連透明都無的話...
martinnitram 05:00 PM 08-04-14
那對翼...

隻踏板唔係就咁一塊o野下話...
Next 19 o個隻好玩好多

BTW
Next 23/24 都出新o個隻高達, 好容易搞錯
Next 22 今個月尾出, 而家o的 Next 系出到咁密?
martinnitram 05:01 PM 08-04-14
No.100記念 FW GUNDAM CONVERGE検定試験

http://p-bandai.jp/candytoy/special-1000003904/
其實玩咩? 答完 5 題要登記唔想搞...
martinnitram 05:03 PM 08-04-14
next 22
會唔會只係官圖無限好...
有無版友去過今年動漫展? 見有人影o左 next 22 實物圖(但係o的角度唔係咁好)
大覺屋師真 07:00 PM 08-04-14
隻踏板唔係就咁一塊o野下話...
Next 19 o個隻好玩好多

BTW
Next 23/24 都出新o個隻高達, 好容易搞錯
Next 22 今個月尾出, 而家o的 Next 系出到咁密?
笨大:第日我出一塊大陽能板比你逐塊砌做solar system都仲得

如果24真係11月出,即係以後都會連續兩個月每月1 set後,第三個月到限定出貨,然後loop
個個月都有next
martinnitram 02:31 PM 08-05-14
笨大:第日我出一塊大陽能板比你逐塊砌做solar system都仲得

如果24真係11月出,即係以後都會連續兩個月每月1 set後,第三個月到限定出貨,然後loop
個個月都有next
笨大: 要推人落坑, 挖得又快又深是常識吧

BTW, Converge SP05 (唔係話有特別武器? 就咁睇無咩特別)
http://www.bandai.co.jp/candy/gundam/converge/sp05/

大覺屋師真 06:31 PM 08-05-14
笨大: 要推人落坑, 挖得又快又深是常識吧

BTW, Converge SP05 (唔係話有特別武器? 就咁睇無咩特別)
http://www.bandai.co.jp/candy/gundam/converge/sp05/
望向gundam fact file & perfect file,其實Deagostini既坑錢美學對gundam fans都係有效的,笨大可以一試
其實見到殖民星都出得,我好認真咁覺得solar system砌板真係指日可待

gp02個盾睇落好怪..定只係燈光問題..
亍 ◣ 10:51 PM 08-05-14
其實玩咩? 答完 5 題要登記唔想搞...
冇諗過玩,有獎品都預左唔比海外玩

反而第100隻希望出武者/騎士/g arms.....
bbdaishogun 08:16 PM 08-06-14

J+1 10:07 AM 08-07-14
鬍鬚變成高企領
由手機版發出
asd65535 10:26 AM 08-07-14
TURN X 個頭盔系渣古尼羅
千生大將軍
Rance 01:03 PM 08-07-14
新戰神渣古再販香港其實返左貨未?
唔多覺眼係又賣哂定無到貨?
fmptsrhk 10:11 PM 08-07-14
我就唔覺眼, 未返貨罷..

隻Turn A又幾靚
大覺屋師真 10:23 PM 08-07-14
35週年ver機頭紙

作者: fmptsrhk:
隻Turn A又幾靚
希望next24隻secert係佢
martinnitram 11:06 PM 08-07-14
35週年ver機頭紙
real color type 同之前出o左o個o的有咩唔同? 就咁睇張紙睇唔出
又同近期o個隻透明色係同一個模?
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49 89 139  ... 最後

返回主題版面