Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
kog 02:48 PM 08-08-19
作者: wing:
你啱 ~~~

佢指gelgoog canon, 即係肩頭有枝炮果隻綠勇 (灰色)

炮渣係ms-06 K, 可能佢當左炮勇都係K喇. 不過算喇, 大家都明.
是勇士J,0080果隻,因鍵盤上K係J附近,按錯姐
kog 02:57 PM 08-08-19
作者: 鳳熾魂:
隻格古M指揮除左藍機外乜情報都好似無
e到有,有盾版勇士J...
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=17739
鳳熾魂 02:59 PM 08-08-19
作者: kog:
e到有,有盾版勇士J...
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=17739
我見你講狙擊開頭估都係J 但下面又變左C 所以成件事好迷
咁呢隻格古要抽啦
wing 03:16 PM 08-08-19
I see.... 之前見你話用支援, 於是諗左去炮擊機體果面.
Chris Redfield 10:02 PM 08-08-19
依隻完全係產廢bo
留下星期啦
鳳熾魂 12:43 AM 08-09-19
廿抽唔中仲想抽呢齊哂堆格古去玩
wing 02:04 PM 08-09-19
廿抽唔中仲想抽呢齊哂堆格古去玩
我琴晚50抽結果係一堆回收卷同垃圾
鳳熾魂 03:28 PM 08-09-19
我琴晚50抽結果係一堆回收卷同垃圾
絲瑪大姐真粉
wing 04:38 PM 08-09-19
絲瑪大姐真粉
no ar, 免費十抽+step up 4x10 咋.

對勇士同婆娘都冇興趣
鳳熾魂 05:08 PM 08-09-19
no ar, 免費十抽+step up 4x10 咋.

對勇士同婆娘都冇興趣
以為真粉到咁樣
wing 05:18 PM 08-09-19
以為真粉到咁樣
0083基本上我冇興趣.... 我鍾意0080果堆機, 全部D機設都好靚.

不過咁, 如果佢顛到夠膽出gp03D, 我一定俾30幣去抽下當支持
Chris Redfield 06:25 PM 08-09-19
D就應該唔會出嫁啦.....
加貝、GM cannon2、GM鎮暴都會出

00、04依兩部幻之機體真係睇營運心情啦
鳳熾魂 06:34 PM 08-09-19
作者: Chris Redfield:
D就應該唔會出嫁啦.....
加貝、GM cannon2、GM鎮暴都會出

00、04依兩部幻之機體真係睇營運心情啦
D可以出隻簡易版 之前F.I.X果款簡易可以出Ge
04同加貝拉同一部可以一藍一紅咁出
kog 09:19 PM 08-09-19
想問下一般情況下,例如同是550c ,
lv1的ms會強過 lv2或以上的ms嗎?

例如GP03 550c lv1 >強過> 雷射大炮 550c lv5

Chris Redfield 09:36 PM 08-09-19
D可以出隻簡易版 之前F.I.X果款簡易可以出Ge
04同加貝拉同一部可以一藍一紅咁出
簡易版都應該冇可能吧.....雖然鬥狼好似都係縮細版
04同加貝一齊出都有可能既,好似 BD23/大京alex咁,睇營運有冇咁狼死吸金啦

例如GP03 550c lv1 >強過> 雷射大炮 550c lv5

03同雷炮一部泛一部支黎bo....
同埋要睇部機既基礎性能/動作等而定
wing 10:14 PM 08-09-19

高level攻/防通常有加成, 但其他方面 (如機動性/技能/格鬥動作, etc) 方面通常不及 cost差幾班的機體. 具備比較就要視乎個別機體了.
Hunter 07:17 PM 08-11-19
2百幾回收卷買唔買光魔LV1好?

我400 COST泛用有蒼白, EZ8, 格古VD, 吉指, 高渣後期, 大魔
Ginji 07:50 PM 08-11-19
作者: Hunter:
2百幾回收卷買唔買光魔LV1好?

我400 COST泛用有蒼白, EZ8, 格古VD, 吉指, 高渣後期, 大魔
ペズン・ドワッジ?

有宇宙適性,AMBAC,強制噴射

COST400 無BD3嘅我係宇宙首選

地上的話選擇太多,要睇你習慣用咩武器/機

始終Hover腳唔係個個慣用

但係有兩種BEAM系嘅打停武裝係幾吸引
wing 10:43 AM 08-12-19
作者: Ginji:
ペズン・ドワッジ?

但係有兩種BEAM系嘅打停武裝係幾吸引
宇宙我冇用過, 但陸地上唔係真係太吸引... 好快overheat, 之後等好耐冇炮用.

唯一好處係光炮射速快, 唔會好似其他型號大魔咁, 遠距離成日射唔到人.
Hunter 11:46 AM 08-12-19
thanks 樓上2位意見
我玩宇宙只係用黎解每日任先做

地上如果唔吸引咁我就唔換了
因為我自己都得3百張回收卷
chow263 01:21 PM 08-15-19
一秒叉完既紅色角馬居然係強襲唔係支,再望下淨低既上集素材,下week既必中step係留返俾煙花戰用既mlrsgp02定6号機宿敵吉炮2世@@ (但支豆已經削到慘無人道……),又或者玩野地係AG勇士……
wing 01:27 PM 08-15-19
補圖

kog 07:50 PM 08-15-19
紅角馬唔抽,支援未有550C機,GP04? GP02(Type MLRS)?
HI_Ricky 12:37 AM 08-16-19
中左

wing 09:35 AM 08-16-19
紅角馬唔抽,支援未有550C機,GP04? GP02(Type MLRS)?
仲有外傳隻GP-00
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86  ... 最後

返回主題版面