Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-25-20, 08:42 PM   #776
風間鈴木仁
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: mrk 查看文章
我都期待中!
由其隻 魔女1 番炒左咁多次,(有入到X360亞版+WiiU日版+NS日版)
終於出番隻官方中文版啦!
重居然合輯埋另1隻好野「完全征服」,
我都好開心添!

PS:唔知5/27晚會偷跑嗎?
引用:
作者: Terry仔 查看文章
唔知行貨/日版會唔會有鐵盒
勁,忠實FANS , 我 (WiiU 日版,PS3 行版,XB360 玩過下)。

我都等待中

希望有鐵盒。

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-20, 03:25 AM   #777
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
請問琴日隻P4中文版有冇偷跑??

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-20, 10:21 AM   #778
Alpha2
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2016
PSN 出咗, $298
Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-20, 10:52 AM   #779
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
昨晚買了,$268
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-20, 10:54 AM   #780
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
勁,忠實FANS , 我 (WiiU 日版,PS3 行版,XB360 玩過下)。

我都等待中

希望有鐵盒。
不見有鐵盒,中文是膠盒
舊 05-28-20, 01:15 PM   #781
s3b21

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
不見有鐵盒,中文是膠盒
順唔順隻game?另外喺邊區買?
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-20, 01:22 PM   #782
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
作者: s3b21 查看文章
順唔順隻game?另外喺邊區買?
在旺角區購買的,,順不順答不到你,因未開盒玩
舊 05-28-20, 01:24 PM   #783
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
在旺角區購買的,,順不順答不到你,因未開盒玩
demo感覺不錯.......應該fix好....

放工會入手。

舊 05-28-20, 02:24 PM   #784
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: darkvolver 查看文章
demo感覺不錯.......應該fix好....

放工會入手。
B姐 demo 去到邊個位?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-20, 02:25 PM   #785
darkvolver
頹冗

引用:
B姐 demo 去到邊個位?
https://www.youtube.com/watch?v=0haul-Uuq98

舊 05-28-20, 08:55 PM   #786
darkvolver
頹冗

今日在觀塘游領肥佬入手。

$288膠盒,我見肥佬要入倉拿貨及外面都不見有,應該香港貨源不多,大家要留意。

舊 05-28-20, 09:14 PM   #787
SunSunny

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
唔知日版有無中文呢?我見$298

舊 05-28-20, 09:37 PM   #788
darkvolver
頹冗

引用:
作者: SunSunny 查看文章
唔知日版有無中文呢?我見$298
我個隻行版in-game有分中文及日文.......

另外,白金要重新打過.........同PS3係分開計....

舊 05-28-20, 10:20 PM   #789
Terry仔

如果日版可以有中文,貴少少都會買
舊 05-29-20, 12:02 AM   #790
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
費事出旺角,灣仔行版入手算了 $275
希望出埋魔女2就好了…

美版個鐵盒無乜興趣,反而店鋪貼住張Poster有興趣多d…
(<--Poster收集狂)

我會打魔女先…因為咁多年咁多個版本我都…未入手玩過。

舊 05-29-20, 01:19 AM   #791
s3b21

成個旺角大部份都係268
舊 05-29-20, 01:53 AM   #792
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
睇返自己紀錄,原來當年我買Vanquish黎玩已經係2011年…9年就咁過去…

舊 05-29-20, 08:45 AM   #793
darkvolver
頹冗

自己有玩開崩壞3rd......感覺魔女個攻擊動作慢左,難夾時間....

舊 05-29-20, 09:12 PM   #794
s3b21

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
費事出旺角,灣仔行版入手算了 $275
希望出埋魔女2就好了…

美版個鐵盒無乜興趣,反而店鋪貼住張Poster有興趣多d…
(<--Poster收集狂)

我會打魔女先…因為咁多年咁多個版本我都…未入手玩過。
2代我反而不考慮,玩過二代感覺和一代有明顯質的分別,一代做太好了,二代真的比下去,感覺平平無奇,以上個人感受。
舊 05-29-20, 10:37 PM   #795
darkvolver
頹冗

引用:
作者: s3b21 查看文章
2代我反而不考慮,玩過二代感覺和一代有明顯質的分別,一代做太好了,二代真的比下去,感覺平平無奇,以上個人感受。
神谷都插switch的時候,點會有好呀...........而且2代個故事.....忘記佢啦...

舊 05-29-20, 11:02 PM   #796
Terry仔

我覺得二代唔差
只係一代action 成份做得太好,搞到玩家覺得二代無突破
而故事,我返而覺得佢寫得超神
調轉玩二代先再玩返一代又得,無限loop

今日買咗PS4 行版(已經係第4次,對上係PS3, 360 & Wiiu)
一放碟入去就後悔,佢原來真係分開兩隻獨立game
我原本意為係入game 後有個menu 去選game
後悔係,PSN 上應該好快有特價或者單獨賣
舊 05-30-20, 12:43 AM   #797
s3b21

引用:
我覺得二代唔差
只係一代action 成份做得太好,搞到玩家覺得二代無突破
而故事,我返而覺得佢寫得超神
調轉玩二代先再玩返一代又得,無限loop

今日買咗PS4 行版(已經係第4次,對上係PS3, 360 & Wiiu)
一放碟入去就後悔,佢原來真係分開兩隻獨立game
我原本意為係入game 後有個menu 去選game
後悔係,PSN 上應該好快有特價或者單獨賣
其實我覺得唔係動作成份問題,佢嗰啲過場呀好多嘢呢一代係好有趣嘅係要諗出嚟,二代直情係冇咗呢啲嘢,淨係齋變左隻動作game,舉個例子當你去酒店食聖誕大餐,會有一班小朋友唱聖詩,然後啲服務又好好,周圍嘅佈置又好好,然後今年食乜都冇係得啲好食嘅嘢喺張枱度任你攞
舊 05-30-20, 12:28 PM   #798
darkvolver
頹冗

所以有時我們係要承認,遊戲有時係沒有更好,只有最好.....皮姐係一個好好的例子

舊 05-31-20, 10:51 AM   #799
Terry仔

玩落PS4 版,覺得回避入witch time 個timing 同PS360 & WIIU有d唔同咗
感覺係比前面嘅版本寬鬆咗
要從新適應

Loading time 好短
如果可以減少loading 位置會更好
當然,咁做就要去到remake 層面

打咗咁多集,都未拎到細鳳
舊 05-31-20, 01:04 PM   #800
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
唔該!請各位唔好離題!
呢到係Vanquish討論區!
唔係B姐討論區!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收ps3 game: vanquish 蝦片人 買賣專區 0 09-30-15 06:43 PM
[Rumor] VANQUISH 2 |三上真司 武藤遊戲 電視遊戲討論版 27 06-16-15 04:36 PM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 2 10-08-13 04:52 PM
放/賣 全新未開封PLAT ART 改 Vanquish Sam Gideon shukei 買賣專區 0 07-13-13 01:39 AM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 4 03-26-13 11:31 PM

現在的時間是 02:24 AM

手機版 | APP版