Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3
GAF Racing Engine車迷討論區>F1 2020討論區!!!阿布扎比站(12/11--12/13)(排位賽: 2100 正賽: 2110)!!!!RUS代替HAM!!!!!
Shadow 神 03:47 PM 12-07-20
琴晚呢場超精彩!
Russell 贏唔到真係好可惜 ... 希望 abu dhabi 會繼續俾佢渣
anyone 07:59 PM 12-08-20
專業玩策略玩fake pit ge車隊會咁樣犯錯唔係特登唔小心我就唔係好信喇
昏迷童子Sleepy 08:50 PM 12-08-20
本童子都傾向信陰謀論......

雖然而家Max依舊可以大叫“拿都話求其坐件蛋散上去都有得爭冠軍啦”......
但係至少Benz而家牌面上三甲不入......
雷諾同法拉就冇左起哄要FIA拉住Benz的大義名分......
同時Benz又有左對火腿壓價0既藉口......

不過今場之後對Benz現任兩個車手都好傷......
火腿唔止有被壓價危機而且更多人會認為佢個7冠同老舒比水份高好多......
至於B77就更加...只怕以後個個都當佢係廢柴一條......
昏迷童子Sleepy 12:02 AM 12-11-20
Mick仔明年個拍檔都唔知駛唔駛換人......
痴漢片都算見過唔少...不過好似俄仔太子爺咁霸氣親自放戰果上網就真係......
ALEX CHOW 02:35 AM 01-05-21
-DEL-
1 2 3

返回主題版面