Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79 129  ... 最後
~清談館~>[一年]人民日報:《敢於鬥爭才能贏得尊嚴》
chitkan 11:06 PM 07-21-19
共產黨傻_左?
咁做除左幫手集氣仲有乜用
差佬都唔怕,怕你班牛屎佬?

ps激動得制唔記得左依度唔用得粗口改返
亍 ◣ 11:09 PM 07-21-19
11點好似想加速行動了??不過都有排未推到IFC...仲o係 on..無限極....
qhxu 11:09 PM 07-21-19
元朗=現代九龍城寨
亍 ◣ 11:18 PM 07-21-19
殺到去元朗西鐵???

https://www.facebook.com/standnewshk...omment_mention
Squall-Lucifer 11:19 PM 07-21-19
根本是第二戰場,但這是黑勢力單方面攻撃手無串鐵的市民
遲來的警察,有鬼用咩,根本一早夾好
亍 ◣ 11:24 PM 07-21-19
廿個驚察已經係元朗全部驚力
Squall-Lucifer 11:34 PM 07-21-19
那班白衣是憂國騎士團來的
Squall-Lucifer 11:41 PM 07-21-19
憂國騎士團失蹤,元朗站到驚賊VS市民
歌絲˙暮斯 11:45 PM 07-21-19
金鐘出過 cocktail ?
由手機版發出
Tano 12:36 AM 07-22-19
班契弟郁緊去天水圍

唔係真係要玩到煩到消防
赤兵尉SETH 12:42 AM 07-22-19
何律師...即時明晒

cat722 01:02 AM 07-22-19
政府啱啱出聲明疑似將元朗單野屈落示威者度
由手機版發出
小草 01:33 AM 07-22-19
政府強烈譴責暴力行為
  就昨日(七月二十一日)晚上在上環及元朗發生的暴力行為,特區政府作以下回應:

繼之前衝擊中聯辦大樓後,再有激進示威者無視警方多次警告,在上環一帶向警方發動連番暴力襲擊,包括投擲汽油彈、縱火、擲磚,亦堵塞主要幹道,行為令人髮指。

與此同時,在元朗有人聚眾在港鐵車站月台及車廂內襲擊乘客,引發衝突,導致有人受傷。

香港作為法治社會完全不能容忍任何暴力行為,特區政府予以強烈譴責,並會嚴正追究。

無恥到爆,入晒暴徒數
Squall-Lucifer 01:38 AM 07-22-19
白衫軍拿著大量鐵通
Rance 01:40 AM 07-22-19
算啦,呢個世界都唔會有世紀末救世主,
乖乖地做大灣區人咪好
LTKS 02:00 AM 07-22-19
宜家警方有名義唔發不反對通知書
仲想推晒全部嘢去示威果邊
理論上係會得米至係

但......最後都係收唔到科
安安 02:05 AM 07-22-19
南斗殞落
LTKS 02:05 AM 07-22-19
作者: :
人民日報文章指國徽蒙污是數典忘祖 反問有否家國意識

香港電台-大中華

內地《人民日報》在微博,就香港有示威者包圍中聯辦,發表評論文章。

文章題為「香港不能再亂下去」,指出國徽蒙污是數典忘祖,又說衝擊駐港機構,是對國家主權的衝擊,亦是對一國兩制的公然挑釁,既無法又無天。

文章反問,有關人士心中是否還有丁點家國意識與法治精神,又說「是可忍孰不可忍」,對害國害港的暴徒,必須全力聲討,嚴懲不貸,對暴力堅決說「不」。

我個祖數極都唔會到你
Tano 02:08 AM 07-22-19
ONE DOWN

咁心急等唔切農曆七月
女裝少年 02:39 AM 07-22-19
唔敢郁差佬
你話佢full gear會開槍
OK算
但班白衫呢?唔溶撚左佢?

何妖出嚟攞景贈興
又冇人令佢精彩不亮麗,起落是無常?
亍 ◣ 07:43 AM 07-22-19

歌絲˙暮斯 08:12 AM 07-22-19
作者: 女裝少年:
唔敢郁差佬
你話佢full gear會開槍
OK算
但班白衫呢?唔溶撚左佢?

何妖出嚟攞景贈興
又冇人令佢精彩不亮麗,起落是無常?
有人組隊起公園還擊
由手機版發出
Tano 08:18 AM 07-22-19
UE 850 深藍 200系
TM 3837 中港牌 黑色佛
亍 ◣ 08:27 AM 07-22-19
作者: chitkan:
共產黨傻_左?

ps激動得制唔記得左依度唔用得粗口改返

係行錯步,正確行法係day 1就推鄉黑出來群眾鬥群眾,之後驚方滅火
而家群眾鬥驚方之後先出鄉黑個效果先火上加油,就睇之後點收
大覺屋師真 09:26 AM 07-22-19
作者: chitkan:
共產黨傻_左?
冇傻
依家就係想迫班後生暴力繼續升級

搶回民意佢地只識抹黑&逼黑你
佢地最怕果下係200萬和理非, 依家要你勇武到底佢地就贏
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79 129  ... 最後

返回主題版面