Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-13-13, 11:44 AM   #1
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
最煩先係直接收貨
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-13, 12:01 PM   #2
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: J+1 查看文章
最煩先係直接收貨
由手機版發出
對我來講寄公司/屋企收貨都好方便喎 專登走過去拎貨我覺得好麻煩
不過其實出面d鋪多數會賣貴幾多? 真係無留意過

相薄

此篇文章於 08-13-13 12:05 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-13, 12:31 PM   #3
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
對我來講寄公司/屋企收貨都好方便喎 專登走過去拎貨我覺得好麻煩
有時平過過魂SHOP連運費個價十零廿蚊,隻METAL BUILD 00R可以平成幾舊水添

舊 08-14-13, 10:39 AM   #4
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
'一樓' 訂 $470
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-13, 04:14 PM   #5
豆腐銓
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: martinnitram 查看文章
'一樓' 訂 $470
可唔可以請教下一樓係邊?

想訂又唔知邊度有

此篇文章於 08-20-13 04:17 PM 被 豆腐銓 編輯。
豆腐銓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-13, 04:44 PM   #6
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 豆腐銓 查看文章
可唔可以請教下一樓係邊?

想訂又唔知邊度有
孤注一扭, 灣仔 188 (唔記得一樓定二樓) 同 葵涌廣場頂樓
但其實上網訂都係 $470 又送埋貨...
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] 游戲 Soundtracks 情報 6402oen 電視遊戲討論版 971 05-11-24 03:41 PM
出書情報? randy 日本動漫畫討論版 2 09-12-06 07:46 PM
NEW:TGS2004情報 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 09-02-04 08:29 PM
出書情報? kotoko 日本動漫畫討論版 2 03-15-04 08:59 PM

現在的時間是 06:21 AM

手機版 | APP版