Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
H-GAMEの部屋>【紳士失而復得】熊貓網成功搬離server去安全地帶,強勢復活
Kinny Riddle 06:17 PM 07-26-19
見無人講

https://www.4gamers.com.tw/news/deta...g-in-few-hours

佢仲要係香港時間大家已經開工開學時先話得返12小時就會收檔,邊有時間做backup呀??

而家熊貓裏網已經證實死亡,得返EH表網會挨到年尾荷蘭立法生效就襟檔

唉,繼京阿尼大火後,就嚟呢單嘢。真係身為(紳士)動漫迷嘅所有集體回憶都一一離去咁。

各位紳士,仲有六個月,可以backup幾多就盡快backup啦。不過蘿莉嗰啲就肯定已經收晒皮喇
Squall-Lucifer 07:44 PM 07-26-19
作者: Kinny Riddle:
見無人講

https://www.4gamers.com.tw/news/deta...g-in-few-hours

佢仲要係香港時間大家已經開工開學時先話得返12小時就會收檔,邊有時間做backup呀??

而家熊貓裏網已經證實死亡,得返EH表網會挨到年尾荷蘭立法生效就襟檔

唉,繼京阿尼大火後,就嚟呢單嘢。真係身為(紳士)動漫迷嘅所有集體回憶都一一離去咁。

各位紳士,仲有六個月,可以backup幾多就盡快backup啦。不過蘿莉嗰啲就肯定已經收晒皮喇
還有部份輕輕重口的都已經沒掉了
Squall-Lucifer 06:36 PM 08-02-19
熊貓看來成功搬離荷蘭,去了摩爾多瓦
Rance 06:31 PM 08-03-19

Kinny Riddle 09:55 PM 08-05-19
作者: Squall-Lucifer:
熊貓看來成功搬離荷蘭,去了摩爾多瓦
呢個週末香港太多事情發生,完全冇留意到呢單好消息(?)

搬離server去歐盟境外起碼可以撐多5-10年左右,因為好難保證摩爾多瓦唔會有朝一日加入歐盟,到時又要再搬server,所以係治標不治本。

相信各位紳士應該係從今次失而復得汲取到教訓,齋靠中央server去保存本本並不安全,都係要開始做好儲存愛好落自己硬碟嘅習慣,確保蘿莉唔會從此消失於人間。
Squall-Lucifer 08:11 PM 08-06-19
作者: Kinny Riddle:
呢個週末香港太多事情發生,完全冇留意到呢單好消息(?)

搬離server去歐盟境外起碼可以撐多5-10年左右,因為好難保證摩爾多瓦唔會有朝一日加入歐盟,到時又要再搬server,所以係治標不治本。

相信各位紳士應該係從今次失而復得汲取到教訓,齋靠中央server去保存本本並不安全,都係要開始做好儲存愛好落自己硬碟嘅習慣,確保蘿莉唔會從此消失於人間。
其實你我眼裡的成年人、高中生在歐美人,特別是女權和白左眼裡都是未成年,甚至是11歲以下.....

返回主題版面