Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-10-16, 05:16 PM   #3376
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: yorkyork 查看文章
次次活動都要睇運嫁啦,
睇下佔比重多定少
不,追擊就不用,上次計隻數的都不用,是這個要

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 06:19 PM   #3377
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 書仔 查看文章
我見師兄昨天說10AP出,所以走左去打10AP,咁我現在轉打15AP了
15AP係最易出閃電,因15AP唔會出決鬥
即機會率由4份1變為3份1,同埋機會率亦都由極低變為低

BUSTER同樣都係打15AP係最昜出
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 07:18 PM   #3378
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
咁攞到雀仔後應該刷15AP專攻BUSTER,定係刷7/10三隻一齊上?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 07:29 PM   #3379
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: clie 查看文章
咁攞到雀仔後應該刷15AP專攻BUSTER,定係刷7/10三隻一齊上?
依家我係刷15AP BUSTER先
阿c蘭無論邊個AP都係高機率出現,不過刷阿c蘭最好刷7/10AP,因為5AP 決鬥都係高機率

此篇文章於 06-10-16 07:34 PM 被 Seamty2 編輯。
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-16, 11:36 AM   #3380
clie

引用:
作者: Seamty2 查看文章
依家我係刷15AP BUSTER先
阿c蘭無論邊個AP都係高機率出現,不過刷阿c蘭最好刷7/10AP,因為5AP 決鬥都係高機率
啱啱玩咗7場7AP,3場出DUEL,3場出神盾,1場出BUSTER
以呢個機率神盾到100 BUSTER就有33, 其實都玩得過喎,最後再煲15AP刷BUSTER會唔會最實惠
舊 06-12-16, 10:09 AM   #3381
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
有FD凸爆左THE O,冇想像中咁勁,打人1下得4千幾,不過攻速係快到好似拳機咁
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-16, 11:49 AM   #3382
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: ShinDou 查看文章
有FD凸爆左THE O,冇想像中咁勁,打人1下得4千幾,不過攻速係快到好似拳機咁
對我果D 60LV機黎講已經勁到喊
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-16, 11:52 AM   #3383
yorkyork

註冊日期: May 2010
其他盾凸爆打人打得2千,
佢4千算勁
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-16, 11:56 AM   #3384
ShinDou

唔知係咪因為佢冇裝CRI倍率UP,同埋盾屬問題

平時我D拳隊成日CRI打人5,6千,可能係拳打盾勁好多
舊 06-12-16, 12:00 PM   #3385
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我個frd list 有個係突爆nu...見到個數值真係

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-12-16 01:43 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-16, 12:44 PM   #3386
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
無課無人權
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-16, 07:08 PM   #3387
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
有無課人突爆咗隻盾鐵甲, 之前媽到九彩, 突然變四萬咁口.
今次真係由地獄一下變天堂~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-16, 07:18 PM   #3388
ShinDou

隻盾鐵甲我覺得好過另外3隻,因為佢過萬防,應該好擋得下

不過好似冇見過人掛盾鐵甲,可能太少人中

美少年因為係拳應該都幾高攻,唔知CRI打唔打到1萬
舊 06-12-16, 08:21 PM   #3389
clie

應該話盾鐵甲就算中咗都唔會放隊長,3珠直線技無乜人會借
舊 06-12-16, 10:34 PM   #3390
ShinDou

我都會借既,而家基本攻防咁高,技呢D野可以靠自己D清場技姐
舊 06-13-16, 08:34 AM   #3391
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

duel攪掂...另外兩隻都差15隻左右......改刷10cost...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-16, 10:09 AM   #3392
clie

題外話,用SONY Z3C玩好順,壞機轉用三星S4,戰鬥有啲窒,圖都LOAD唔到
都係2GB RAM,SONY機真係打機爽啲
舊 06-13-16, 11:22 AM   #3393
ShinDou

而家3叔好似出到s7?s4係3代前

不過我用lg g2好順,反而lg v10彈game
舊 06-13-16, 11:27 AM   #3394
yorkyork

註冊日期: May 2010
我以前sony壞左換左部3叔,
明明硬件差唔多,
但係打機就硬係lag d,
跟住以後都唔買3叔
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-16, 01:41 PM   #3395
clie

S4係13年4月,Z3C係14年9月,SONY硬件一向遲三星一代,SPEC差不多
似乎啲咩鬼PS連動唔係流,有做過遊戲優化
睇黎一日玩呢隻GAME都要繼續幫襯SONY
而家最煩係CAP SCREEN,三星好易失手,應該學吓SONY
舊 06-13-16, 02:39 PM   #3396
ShinDou

lg cap圖好正,唔駛同時禁2粒制果d

佢可以係頂拉個quick memo落黎1下cap左
舊 06-13-16, 02:49 PM   #3397
clie

講到咁無得輸,開始留意吓LG先
拎新SSR嗰刻SONY有時都CAP唔切
舊 06-13-16, 03:21 PM   #3398
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
只要有實體鍵基本cap圖唔太難,我而家help this company 10都好輕鬆2鍵cap...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-16, 05:59 PM   #3399
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
攪掂~~~

但又中FREEDOM仆街, 三突
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-16, 07:22 PM   #3400
ShinDou

凸拳機仲好啦,而家最好係中大器機,之後就係凸勁拳機架啦

應該之後慢慢會將其他主角系UPGRADE做大器,將主角同配角分野加大

其實1早已經話過佢之前行錯路,而家先知死,明明活動出左D勁拳機創性, 馬沙,之後就N連廢機,1早應該將D機愈整愈勁咁先引到人抽啦,D人拎完勁機點會頂得順活動機愈來愈廢,派野愈來愈少,最重要係D版愈來愈難打

人地CC都係行緊呢條路,第2章SSR勁過第1章好多,早排D舊SSR先上修過,魔神戰而家都係求其靠FD1隻特效自動成隊歌舞就輕易打晒LV200,就算新玩都唔係難追進度唔算難打,野又易抽又保底又多野派

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:59 AM

手機版 | APP版