Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-21-13, 08:33 PM   #1001
red
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: D-Joe 查看文章
Ryse評分岩岩出左,真係唔多掂
不過呢樣應該好多人都估係咁既結果(其實我都想買黎睇下畫面sosad)
我都係因為畫面先買。。。

引用:
作者: taikin0901 查看文章
HO SIN MO , CHING係咪DDAY ONE版 ? 係咪可以砌個X字出黎架?
係day one版,不過係每隻game入面有張卡(dlc) 黎砌,廢廢地。
red 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 08:39 PM   #1002
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: red 查看文章
我都係因為畫面先買。。。

係day one版,不過係每隻game入面有張卡(dlc) 黎砌,廢廢地。
OH.....少少搵笨感覺 , 仲諗住係個盒唔知點解我又覺得隻RYSE無乜野WO , 雖然我都係因為畫面而入 , 但係睇GAMEPLAY我又接受WO , 無雙嗰啲咪仲大鑊 . 我見好多評語都係話戰鬥單調無乜招出 , 啱啱先同FD講起古羅馬係咁架啦 , 唔通出鳳凰幻魔拳咩一係就MMA鎖技..........出到咁啲人又會嘈
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 09:18 PM   #1003
red

岩岩拎左番屋企比d相大家睇下。。好快到你地

舊 11-21-13, 09:20 PM   #1004
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
快d得唔得

舊 11-21-13, 09:26 PM   #1005
Takushi

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: oldletter 查看文章
快d得唔得
Italy is even faster than France .. mine still "In preparation for shipping " ...
Takushi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 09:39 PM   #1006
taikin0901
Crazy Gamer

引用:

REPORT REPORT REPORT
舊 11-21-13, 09:43 PM   #1007
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
希望無不良品啦

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 09:50 PM   #1008
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
恭喜晒. 火牛駁去電製果邊條線係咪同360一樣可以炆出來?果個位個插頭可否影一影來睇睇?thz
你果邊多吾多人買?

相薄

此篇文章於 11-21-13 09:54 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 10:15 PM   #1009
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
美帝AMAZON , 我都係SHIPPING NOW
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 10:19 PM   #1010
red

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
恭喜晒. 火牛駁去電製果邊條線係咪同360一樣可以炆出來?果個位個插頭可否影一影來睇睇?thz
你果邊多吾多人買?
一陣影比你睇。
多呀,不過冇ps4咁多,ps4 下星期出但而家訂已經排到2014,xbox我早2日訂都有貨,但眼見都好多人問同落訂。

可以用hk gametag登入,可以係location轉唔同地方store
語言得首發果幾個,冇中文
舊 11-21-13, 10:22 PM   #1011
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: kakajit 查看文章
美帝AMAZON , 我都係SHIPPING NOW
你地就好啦,今朝轉過一次後到依家仲係準備中咋

引用:
一陣影比你睇。

可以用hk gametag登入,可以係location轉唔同地方store
語言得首發果幾個,冇中文
thanks.如果同360果個一樣就拎住佢果條用先.如果吾係就要買個意大利插頭轉插了

即係之前份文件係真的

相薄
舊 11-21-13, 10:28 PM   #1012
kakajit
Game Master

引用:
但我D GAME唔係SHIPPING NOW 嘛
舊 11-21-13, 10:29 PM   #1013
red

引用:

thanks.如果同360果個一樣就拎住佢果條用先.如果吾係就要買個意大利插頭轉插了

即係之前份文件係真的
可能聽日先影到,forza入game更新中6g
舊 11-21-13, 10:34 PM   #1014
kakajit
Game Master

http://kotaku.com/how-to-get-your-ca...@stephentotilo

How To Get Your Cable TV Surround Sound Working On XboxONE
雖然香港應該無人用
舊 11-21-13, 10:37 PM   #1015
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
你果邊多吾多人買?
淘寶有港版火牛賣 , 入面有相

舊 11-21-13, 10:38 PM   #1016
大覺屋師真
The One

引用:
但我D GAME唔係SHIPPING NOW 嘛
點解吾一齊o既?
但game問題不大既,最多係hk買住玩先,到時再放番寄來果隻

引用:
可能聽日先影到,forza入game更新中6g
慢慢,我地預產期27至29號有排等xd
wa,有成6gb update咁開心

相薄
舊 11-21-13, 10:39 PM   #1017
kakajit
Game Master

引用:
點解吾一齊o既?
但game問題不大既,最多係hk買住玩先,到時再放番寄來果隻
因為我係分開訂 , 一直都想訂但又唔送香港
不過雖然話未SHIP , 不過已經無得就咁比我CANCEL
舊 11-21-13, 10:41 PM   #1018
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
因為我係分開訂 , 一直都想訂但又唔送香港
不過雖然話未SHIP , 不過已經無得就咁比我CANCEL
點解無得CANCEL嘅?
舊 11-21-13, 10:46 PM   #1019
kakajit
Game Master

引用:
點解無得CANCEL嘅?
一日未處理都有個制係CANCEL ITEM
處理緊/就快SHIP 就變左 REQUEST FOR CANCEL
雖然都可以CANCEL , 但字面上應該唔係"襟個制"就得
舊 11-21-13, 11:01 PM   #1020
大覺屋師真
The One

引用:
淘寶有港版火牛賣 , 入面有相
點解咁快有港版既牛
anyway,個插頭一樣,good

相薄
舊 11-21-13, 11:04 PM   #1021
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
一日未處理都有個制係CANCEL ITEM
處理緊/就快SHIP 就變左 REQUEST FOR CANCEL
雖然都可以CANCEL , 但字面上應該唔係"襟個制"就得
我今朝cancel法國訂單都係咁,轉頭就收到email確認cancel。不過只供參考
舊 11-21-13, 11:04 PM   #1022
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
點解咁快有港版既牛
anyway,個插頭一樣,good
呢樣真係唔知啦
舊 11-21-13, 11:06 PM   #1023
kakajit
Game Master

我英國AMAZON 訂O既刺客信條歐版(實彈測試有無中文...) SHIP左了
反而佢最快到 , 28號
舊 11-21-13, 11:28 PM   #1024
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
係咪世界牛?

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 11:32 PM   #1025
red

6g更新更到12%就可以玩得~~~
應該唔係世界牛?200-240v

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 01:12 AM

手機版 | APP版