Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35  ... 最後
~清談館~>有無d一睇你真係會笑XD/有趣既圖分享下?? [vol.24]
YALIU 11:27 PM 02-24-18
作者: 歌絲˙暮斯:
(幫佢兜) 無話過得盲人先可以拖導盲犬出街 ga wor
路過,其實導盲犬開頭要比寄養家庭照顧一排先會去失明人士身邊工作
Tano 10:09 PM 02-26-18
作者: YALIU:
路過,其實導盲犬開頭要比寄養家庭照顧一排先會去失明人士身邊工作
深圳河以北就唔清楚

香港訓練/認路中會掛多個牌
亍 ◣ 10:14 PM 02-21-18
cos慈禧太后你識鐵咩
歌絲˙暮斯 07:13 AM 02-22-18
Delete
GreenTea 04:47 PM 02-22-18
睇晒會忍到唔笑嗎 XD
https://www.facebook.com/permalink.p...00000563194923

( ゚ω゚)? 10:41 PM 02-23-18
大汗頭上畫J,笑到噴<

https://www.ptt.cc/bbs/Gossiping/M.1...454.A.0B4.html

[新聞] 日漫畫辱成吉思汗 蒙古相撲選手震怒痛批

前相撲橫綱朝青龍今日在推特上引用小學館‧快樂快樂月刊的圖片,對蒙古的千古英雄 成吉思汗遭辱一事大表震怒。  這本搞笑漫畫主打孩童客群,其中一篇要漫畫角色看成吉思汗的肖像與名字後作答。  漫畫在 蒙古帝國皇帝 CHI(N)・(CHI)N 這道題目中填入男性生殖器,更在成吉 思汗臉上塗鴉,並寫下「總之醬就可以了吧」。  朝青龍在推特上貼出這篇漫畫照並連珠砲般地狂發推特。「喂─窩說啊!!你們這些把 祖先當白痴的!!沒品日本人!!不可原諒!!給我道歉!!給我道歉!!給我道歉!! 哪萊得垃圾公司!?」、「中國人都比你們好多!!太誇髒!!悲淚!!最喜歡的日本人 變成這樣!!」、「我國乃東亞最的和平國!!日本國跟和平國家有的嗎?充滿敵人的各 國!!為什麼犯下這種事?」而朝青龍也用蒙古語發推,希望蒙古政府透過外交手段要求 日本為此謝罪。

( ゚ω゚)? 01:00 PM 02-24-18
可能睇到呢單嘢,一時激動炒車

作者: ( ゚ω゚)?:
大汗頭上畫J,笑到噴<

https://www.ptt.cc/bbs/Gossiping/M.1...454.A.0B4.html

[新聞] 日漫畫辱成吉思汗 蒙古相撲選手震怒痛批

https://hk.news.appledaily.com/break...80224/57868465
【前政協之子炒車】雲大棉次子雲維恩 西環炒車命危

148,329
最後更新: 0224 11:49 / 建立時間 (HKT): 0224 05:43

• 適中字型
  • 較大字型

【11:50更新】雲大棉偕親友到醫院等候消息,顯得憂心忡忡
【10:55更新】雲維恩留院搶救,情況危殆
【10:10】新增動新聞
【09:30】受傷司機是前全國政協雲大棉次子雲維恩
清晨約5時,一輛掛上自訂車牌的黑色平治房車,沿西環干諾道西天橋往西隧方向行駛,近東邊街時失控,撞分隔路中的風琴防撞欄。房車車頭及防撞欄也嚴重損毀,安全氣袋彈出,右頭輪甩脫,衝前約50米停下,司機重傷昏迷被困,由消防員及救護員救出,送瑪麗醫院搶救,目前情況危殆,警方正調查車禍原因。肇事平治房車2001年首次登記,車主姓雲,當年售價逾180萬港元,房車有香港哥爾夫球會及馬會會員泊車證。記者致電雲大棉長子雲維熹,他確定傷者是其胞弟雲維恩,不過現階段,他未清楚車禍經過,只知道當時只胞弟一人。目前胞弟要做手術,家人在病房外守候,相當擔心。雲大棉偕妻子,以及長子雲維熹、次子維恩妻何婉薇等,約早上11時到達醫院,由於雲維恩正在做手術,他們未能探望,一眾人坐在病房外等候,其間雲大棉不時接聽電話,兩老顯得憂心忡忡,而雲維恩妻子何婉薇則表示「我心情好緊張」,一家人婉拒訪問。雲維恩現年52歲,是前全國政協雲大棉的次子,本身是內蒙古政協委員、英美洋行公司行政總裁。資料顯示,2003年雲維恩曾被車行、香港寬頻等追討數千元的欠款,當時有報道指雲大棉為兒媳押樓撲水。但當時雲維恩妻子何婉薇否認欠款:「好荒謬,我似唔似欠人三、四千蚊就走佬人,我唔係勁有錢,但財政上絕對冇問題。我重有五架車,我老公駕Lotus!」雲大棉是成吉思汗的後人,中共政治人物,第八、九屆全國政協委員,伯父烏蘭夫曾任國家副主席。雲大棉任香港英美洋行有限公司董事長、香港東華三院總理、九龍東區扶輪社創辦人。去年雲大棉入稟,向相識60年的朋友、賭王何鴻燊追討300萬元,指何疑叫雲代他購買一幅油畫作送禮用,卻一直未付款。
GreenTea 08:10 PM 02-26-18
真實還原電車D漂移 XD

martinnitram 09:56 AM 02-27-18
作者: GreenTea:

睇回覆真係有漫畫講電車漂移? 好頭 D 畫風...
ゆり 10:28 AM 02-27-18
作者: martinnitram:
睇回覆真係有漫畫講電車漂移? 好頭 D 畫風...
電車でD

同人野

其實個TWEET下面D回覆先正
david 11:24 AM 02-27-18
人為操控切線
滅龍士 08:01 PM 03-01-18

$0問題:呢棵橫丫杈係點著得落條粉紅色底環?
A:條底環超好彈性
B:條底環係前後分開扣上去
C:底環只有前面半條
D:呢張係改圖
6eo 11:12 PM 03-02-18
作者: GreenTea:

...
神還原
Shirley Sheila 10:05 PM 03-03-18
唔明... 條路軌可以轉一半既咩... 唔係要架車過晒個感應器先得咩
滅龍士 08:40 PM 03-18-18

亂挖鑽石個鮑,正路唔係要截肢咩?
捲毛老爺 08:57 PM 04-02-18

呢間公司係認真定攪笑
昏迷童子Sleepy 09:14 PM 04-02-18
作者: 捲毛老爺:

呢間公司係認真定攪笑
生果講左......
雖然知係咩樹...但係近年黎講算有創意......
( ゚ω゚)? 09:45 PM 04-02-18
餓了…香港航空推機上餐車 空姐高空賣現烤燒鵝?
http://www.setn.com/News.aspx?NewsID=364380
s3b21 12:07 AM 04-04-18
新鮮滾熱辣
算啦出唔到相,gaf俾人洗咗版全部都係甜相
亍 ◣ 08:51 PM 03-01-18
中間突起左
martinnitram 09:51 AM 03-02-18
作者: 亍 ◣:
中間突起左
gay test ?
明明又粉紅色又底底咁, 點解會留意中間突起左....
亍 ◣ 11:19 PM 03-18-18
得老師o既金剛指先得
歌絲˙暮斯 09:50 AM 03-31-18

martinnitram 11:32 PM 03-31-18
作者: 歌絲˙暮斯:
有無全文...
真!DC 12:13 AM 04-01-18
有d似bio個chris
由手機版發出
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35  ... 最後

返回主題版面