Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-06-04, 10:20 PM   #1
神秘人zero
Senior Gamer
~Mauri~

註冊日期: Feb 2003
GT Force Pro 的問題?

今日有時間可以試試個太盆,試多幾隻game,auto modelista,頭d,Gt4,Gt3,但有
野唔明,想問問各位大佬,玩GT4時,個太好硬,要出力先轉到彎,但玩頭d時,個太好似好輕,好容易轉彎,係唔係我個太有問題,同埋頭d係唔係用唔到支波棍,一定要用R3 & L3轉波,唔該大家.......
神秘人zero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-04, 10:21 PM   #2
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
頭d用到支波棍ga

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-04, 10:24 PM   #3
神秘人zero
~Mauri~

引用:
Originally posted by 賈圖 :
頭d用到支波棍ga
我用唔到呀
舊 02-06-04, 10:41 PM   #4
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 神秘人zero :

我用唔到呀
勁PK羅,最少都應該可以用返個R1 L1轉波啦,而家要用個十字上下轉波.........:@_@":
sgouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-04, 04:22 AM   #5
神秘人zero
~Mauri~

咁即係用唔到啦,上面位賈兄佢話用到既.......

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
請問PS2頭D special stage 對唔對應GT Force Pro?: 繪夢 電視遊戲討論版 8 01-08-04 12:25 PM
[PS2]SD Gundam Force For PS2 神祕人1號 電視遊戲討論版 7 12-18-03 12:25 AM
[GT Force Pro] support games list hisoka 電視遊戲討論版 13 12-10-03 08:55 AM
Hercules 3D Prophet 9800 PRO C.K.F. 手機資訊/電腦軟硬討論 0 04-15-03 10:33 PM

現在的時間是 01:29 AM

手機版 | APP版