Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-14-15, 09:08 PM   #26
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
PS Vita 首款F2P ‪#‎高達‬ 遊戲
《MOBILE SUIT GUNDAM BATTLE FORTRESS》7月15日登場!

舊 07-15-15, 08:18 PM   #27
武藤遊戲
The One

得341MB

舊 07-16-15, 01:12 AM   #28
gsw
God of Gamer
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
咁快放出彌,但玩唔到?

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-15, 04:38 PM   #29
gsw
らんらんる

玩左幾日,隻GAME超多BUG,唔係開左獎盃真係唔想玩...

成日彈GAME都算,加爆晒戰友,但上戰場一個都叫唔到都算啦...

你見到人加爆晒戰友係唔可以再加既,但我加爆後,係可以不停有人加我....

舊 07-25-15, 05:56 PM   #30
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: gsw 查看文章
玩左幾日,隻GAME超多BUG,唔係開左獎盃真係唔想玩...

成日彈GAME都算,加爆晒戰友,但上戰場一個都叫唔到都算啦...

你見到人加爆晒戰友係唔可以再加既,但我加爆後,係可以不停有人加我....
最大問題係被攻擊會扣階級分,偏偏有隻盃就係要升去大將
小弟尋晚臨訓去到少佐,訓醒開機變左大尉
只期望將來會有更新刪走呢個系統,否則不課金應該好難升得到上大將

舊 07-25-15, 11:21 PM   #31
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
look like..seem to be... no need play XD

舊 07-25-15, 11:33 PM   #32
gsw
らんらんる

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
最大問題係被攻擊會扣階級分,偏偏有隻盃就係要升去大將
小弟尋晚臨訓去到少佐,訓醒開機變左大尉
只期望將來會有更新刪走呢個系統,否則不課金應該好難升得到上大將
我好彩係GROUP B今朝RANKING開始仲保得住準佐

但遲D落去都好難上到大將

舊 07-26-15, 12:50 AM   #33
Crazy Gamer

引用:
作者: holsety 查看文章
look like..seem to be... no need play XD
除非能夠大量課金,否則真係唔掂為妙

引用:
我好彩係GROUP B今朝RANKING開始仲保得住準佐
但遲D落去都好難上到大將
係少受到攻擊還是怎樣?
我每日最少都會受幾次攻擊,最誇張就係尋晚中左15次,連跌兩級

舊 07-26-15, 02:39 AM   #34
gsw
らんらんる

引用:
除非能夠大量課金,否則真係唔掂為妙
係少受到攻擊還是怎樣?
我每日最少都會受幾次攻擊,最誇張就係尋晚中左15次,連跌兩級
我差唔多打足成日group b group 6而家排第6,係錯手輸過2次搞到唔可以再高分d.

只有頭2名過萬分,1個就2萬肯定課金,另一個應該只係送既要塞卷打過萬分.

我估去到S同A真係會成日不停比人打,group b就睇好唔好彩了...

舊 07-26-15, 01:04 PM   #35
Crazy Gamer

引用:
我差唔多打足成日group b group 6而家排第6,係錯手輸過2次搞到唔可以再高分d.

只有頭2名過萬分,1個就2萬肯定課金,另一個應該只係送既要塞卷打過萬分.

我估去到S同A真係會成日不停比人打,group b就睇好唔好彩了...
原來有分group...
我淨係一味盲毛咁打,其實基本都贏到,問題就係被攻擊親都會輸
礦石/energy又儲得慢,起得切d資源類建設,就起唔到d防衛設施
結果我個階級就不斷遊走於大尉~少佐之間

舊 07-26-15, 04:27 PM   #36
gsw
らんらんる

引用:
原來有分group...
我淨係一味盲毛咁打,其實基本都贏到,問題就係被攻擊親都會輸
礦石/energy又儲得慢,起得切d資源類建設,就起唔到d防衛設施
結果我個階級就不斷遊走於大尉~少佐之間
有時冇睇一味死按O制狂出擊之後成隊中晒陷阱結果出事

我係好彩上左準佐後,之後狂打上級沙多洛係ACE個關,再加抽左10連司令部既人加強化自己4隊有必殺機.
開場12秒就打完,狂屈礦石/energy,當然有時唔好彩全SP.

舊 08-09-15, 11:06 PM   #37
gsw
らんらんる

終於打完GRADE S,D人課到成十萬分...

根本唔細諗拎到SR機,要入100都好高難度..

舊 08-10-15, 12:50 AM   #38
武藤遊戲
The One

終於升了大尉慢慢玩...
超級上級任務都幾煩下...

舊 08-10-15, 04:00 PM   #39
gsw
らんらんる

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
終於升了大尉慢慢玩...
超級上級任務都幾煩下...
超級上級任務除左最後一關打超硬重高達仲要比炮圍外

營運派左SR馬沙 SR紅勇士加勤力D GRADE B拎左R ROCKON下

除左個別防守任務外應該冇咩難度.

舊 08-15-15, 04:45 PM   #40
gsw
らんらんる

完全變垃圾GAME
成堆BUG要塞 一出機就中BUG野野硬食扣分
死運營完全唔 咇 理,原本可以升準將,比人屈到差D扣分扣到落番中佐...仲要EVENT繼續都有,叫人玩屁咩,重課金都冇癮啦.

舊 08-16-15, 01:31 PM   #41
Crazy Gamer

引用:
完全變垃圾GAME
成堆BUG要塞 一出機就中BUG野野硬食扣分
死運營完全唔 咇 理,原本可以升準將,比人屈到差D扣分扣到落番中佐...仲要EVENT繼續都有,叫人玩屁咩,重課金都冇癮啦.
小弟已經完全放棄mode,淨係login拎礦石energy就算
比人打下打下跌到落少尉

舊 08-19-15, 02:07 PM   #42
武藤遊戲
The One

http://i.imgur.com/mWlOxei.jpg[

舊 08-31-15, 01:34 PM   #43
武藤遊戲
The One

又UPDATE ...

舊 08-31-15, 11:50 PM   #44
gsw
らんらんる

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
又UPDATE ...
但還是繼續C2 ERROR的
就彌比佢C2扣左成千分...

更新後已經比c2扣左超過3百分 一打反擊就扣,真係玩到火都彌。

此篇文章於 09-01-15 07:16 PM 被 gsw 編輯。
舊 09-03-15, 04:41 PM   #45
Crazy Gamer

update後,依家被攻擊係咪唔會扣分??

舊 09-03-15, 05:55 PM   #46
gsw
らんらんる

引用:
update後,依家被攻擊係咪唔會扣分??
扣分,仲要反擊時好大機會C2 ERROR扣雙倍分.
我呢幾日已經被呢個死人BUG扣左超過500分...
冇咩事既話最好都係搵人打好過,我被C2 ERROR屈分,我主動打人見係比較少人會反擊番我...

舊 09-04-15, 02:01 AM   #47
gsw
らんらんる

總算是在降回中佐前找到提防方法了..

255 :それも名無しだ:2015/08/31(月) 23:26:38.67 ID:+/2KCb0t>>215
リプレイ連続3回目でC2エラー確認。

攻防戦前には再起動推奨。

※推定
起動後、各作業を行う毎にC2値増加。
一定量に達するとC2エラー

・攻防戦2回に一度は再起動。攻防戦連戦はC2エラーの危険性増加

・ミッションの後に続けて攻防戦はC2エラーの危険度増加

・MS or パイロット 強化後の攻防戦もエラー率増加

・リプレイ2回で再起動。リプレイ2回以降はC2エラー率増加。

舊 09-11-15, 10:07 AM   #48
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
除左C2エラー仲有個BUG
我叫個BUG做空轉
攻防戦某幾個人既基地
開始出兩三部機就無反應企晒之後出擊都無反應
對方炮台都無反應
撤退無反應
但有聲同埋地圖可以移動

中左招要記住唔好再打個基地

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-15, 08:36 PM   #49
gsw
らんらんる

引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄ 查看文章
除左C2エラー仲有個BUG
我叫個BUG做空轉
攻防戦某幾個人既基地
開始出兩三部機就無反應企晒之後出擊都無反應
對方炮台都無反應
撤退無反應
但有聲同埋地圖可以移動

中左招要記住唔好再打個基地
之後應該冇COUNT秒,硬食係輸既.
結果用個BUG既有6個做左大將,1000場勝後已經冇玩.

舊 09-15-15, 09:10 AM   #50
武藤遊戲
The One

昨天又update

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
機動戰士Gundam vs Gundam討論區 Vol. 112 (最強FREEDOM) kamkam 街機心得交流討論區 992 05-04-08 02:08 PM
[PS2/GC]機動戰士 Gundam vs Z Gundam OFFLINE 討論區 neo2046 攻略及心得交流區 187 08-29-05 06:15 PM
Z Gundam街機中的 《力奇之歌》&《雙 zet 炮》copy from gundam group mikemike 街機遊戲討論版 16 05-13-04 08:43 AM
請問今個月gundam ace同gundam the origin#5出左未? 雙日 日本動漫畫討論版 8 01-09-04 03:53 AM
GUNDAM FIX S-GUNDAM 企架小改造 (56k小心) Minga 收藏品討論版 6 06-08-03 07:54 PM

現在的時間是 11:44 PM

手機版 | APP版