Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 136 186 226 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 246 286  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 07:18 PM 11-05-19
勝率頭20位得兩隻色
張飛後代 01:48 AM 11-06-19
勇者仁傑參戰!
「光魔法,勇者の構え(カッコいいポーズ)!」

darkvolver 08:24 AM 11-06-19
張遼加番個勇都好....要測試下張LE有沒有改動...始終士氣重要好多...

趙雲同劉備可以休息下都吻合預期。

呂蒙up時間及效果...非常有興趣測試一下。何姫一早要down番啦....個計長到你....

白馬の大号令本身已經小時間...現在可以RIP...另外,無双方天戟加時間可以又試下,混沌の坩堝加範圍及時間可以一試。
kuraki1028 12:54 PM 11-06-19
作者: LR猫:
勝率頭20位得兩隻色
呂布原來仲有咁高人氣 @@
龐統有咁高勝率?頂上好似好少見~
群雄勝率高係因為白馬?
darkvolver 01:03 PM 11-06-19
印印卡的曹丕是不是第2代版本?好像吸毒high左野禁...
maxwaver 01:48 PM 11-06-19
祖爸3/3/1真令人感動
雖然都係唔太動搖到朱異既出場

作者: kuraki1028:
呂布原來仲有咁高人氣 @@
龐統有咁高勝率?頂上好似好少見~
群雄勝率高係因為白馬?

槍呂當spec要員都勁呀,10/2/4勇城摸你一下邊都十幾
個計主攻個下無之前咁勁但用來守一波仍然游刃有餘
kuraki1028 02:20 PM 11-06-19
作者: maxwaver:

槍呂當spec要員都勁呀,10/1/3勇城摸你一下邊都十幾
我見JACK用都好驚(易)食迎,我以為更下位o既更加唔敢用
減智+時間,咁其實時間係唔係真係長o左?
darkvolver 02:27 PM 11-06-19

槍呂當spec要員都勁呀,10/1/3勇城摸你一下邊都十幾
作者: kuraki1028:
我見JACK用都好驚(易)食迎,我以為更下位o既更加唔敢用
減智+時間,咁其實時間係唔係真係長o左?
白馬の大号令其實真係好陰公.....比上不足比下又不夠耐...RIP..

混沌の坩堝應該會多人用番...始終自帶長槍,平過於夫羅,但係於夫羅有加速車輪,破一下城扣幾多下。
maxwaver 02:39 PM 11-06-19
槍呂之前10/2/4先岩,死人sega個data base又執得咁快<>
馬呂就不嬲都有死忠用開,同d神速大號令一樣用左幾代改唔到手勢架啦
要抽槍迎d加速騎其實都唔係講得咁易,走位差少少就可以全滅end
darkvolver 04:23 PM 11-06-19
OT:

回想起之前軍團用張遼4枚...現在SEGA即改好張遼.......SEGA你係唔係夾過....
hidelemon 08:58 AM 11-07-19
sega對楊修好多愛
darkvolver 09:46 AM 11-07-19
作者: hidelemon:
sega對楊修好多愛
楊修之死......其實好出名...可惜只能是白卡..

新曹丕的背景係鴨.....楊修係雞....又夠攪笑。
LR猫 10:23 AM 11-07-19
作者: darkvolver:
楊修之死......其實好出名...可惜只能是白卡..

新曹丕的背景係鴨.....楊修係雞....又夠攪笑。

果幾隻……點睇都似係孔雀
hidelemon 10:45 AM 11-07-19
曹丕係鴨
冇咁啦

雞咪算
darkvolver 11:32 AM 11-07-19
作者: hidelemon:
曹丕係鴨
冇咁啦

雞咪算
做得二5仔算係禁,當然以前第3代好地地家...

https://goods.ruten.com.tw/item/show?21307287615495
GUSTAV 04:19 PM 11-07-19
第2次入輪 終於升征霸 第1次6-2 之後自己打得衰輸2場 應該好快跌返落黎

呢個VERSION 田伯繼續打到機 KEEP到6成以上 不過打新曹丕加4隻馬個副腦內好似完全冇得打
LR猫 09:26 PM 11-07-19
仲係十四州玩緊
用若王四連過埋最後個砦
第一次玩洗副將器
禁咗三下出咗小霸王三綠有啲微妙
6eo 11:34 AM 11-08-19
武神姜竟然無下修
可能太多更廚既係前面

D步兵勝率高到
依家改到d步兵行得慢勁多, 同槍兵差唔多速度

槍呂之前10/2/4先岩,死人sega個data base又執得咁快<>
馬呂就不嬲都有死忠用開,同d神速大號令一樣用左幾代改唔到手勢架啦
要抽槍迎d加速騎其實都唔係講得咁易,走位差少少就可以全滅end
邊有人用馬呂
100隻呂布入面我諗得1隻係馬呂
LR猫 12:34 PM 11-08-19
作者: iamleoluk:
武神姜竟然無下修
可能太多更廚既係前面

D步兵勝率高到

邊有人用馬呂

百二蚊都無比人修啦

明明步兵無罪,公孫狗先係犯人

果一隻仲要係漢嘅?
darkvolver 01:11 PM 11-08-19
武神姜竟然無下修
可能太多更廚既係前面

D步兵勝率高到

邊有人用馬呂
武神姜是什麼?
b_boy 02:49 PM 11-08-19
武神姜竟然無下修
可能太多更廚既係前面

D步兵勝率高到

邊有人用馬呂
劉禪蜀礎都無啦
LR猫 03:22 PM 11-08-19
作者: darkvolver:
武神姜是什麼?
10士氣
作者: b_boy:
劉禪蜀礎都無啦
劉襌惡在李昭儀
蜀礎,時間太長?
b_boy 04:35 PM 11-08-19
作者: LR猫:
10士氣

劉襌惡在李昭儀
蜀礎,時間太長?
822弓
LR猫 04:43 PM 11-08-19
作者: b_boy:
822弓

咁無計架喎
其他勢力一早都有8x2弓啦
雖然係得蜀呢張有攻城術
nerf咗攻城術算修咗架喇
GUSTAV 09:50 PM 11-08-19
比蜀礎強暴 好難打
第一 ... 136 186 226 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 246 286  ... 最後

返回主題版面