Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-11-16, 09:18 AM   #19476
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
話說好似咁耐以黎都無人估過師匠會出殺職....
庄司既手段真係好難捉摸
師匠設定其實乜職都得啦,只不過係送呢下衝擊左D之嘛
同時能登必5星之說都破埋,不過係EVENT送既角應該冇人會介意,總之課金角係5星就得
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 09:36 AM   #19477
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: teealpha 查看文章
師匠設定其實乜職都得啦,只不過係送呢下衝擊左D之嘛
同時能登必5星之說都破埋,不過係EVENT送既角應該冇人會介意,總之課金角係5星就得
大多數人係估應該仲有法職師匠.....但如果又出活動法職可能太重複吧

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 09:50 AM   #19478
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
大多數人係估應該仲有法職師匠.....但如果又出活動法職可能太重複吧
總係覺得師匠唔出5星的話好難講得過去
話時話,雖然殺師匠係送,但好似唔覺有講佢寶具係單體/全體既圖(定係我miss左?)
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 09:57 AM   #19479
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
盡少

最少都要修女寶具2
如果係4星既話
對於泳裝賣肉興趣0的我表示花生已備,等蛋撻表演

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 10:08 AM   #19480
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
今日曜日任可以清今週mission rider同打飛龍

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 10:22 AM   #19481
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: teealpha 查看文章
總係覺得師匠唔出5星的話好難講得過去
話時話,雖然殺師匠係送,但好似唔覺有講佢寶具係單體/全體既圖(定係我miss左?)
的確係冇講

舊 08-11-16, 10:24 AM   #19482
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
話說好似咁耐以黎都無人估過師匠會出殺職....
庄司既手段真係好難捉摸
佢搭住季節/節日Event咁出的話, 根本人人出乜職都得, 分分鐘唔駛好似狗哥咁要靠聖杯先出到原本唔應該有嘅職.

此篇文章於 08-11-16 10:27 AM 被 psidef 編輯。
psidef 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 12:07 PM   #19483
gingq7

註冊日期: May 2008
師匠應該綠卡組, 打星能力應該有可能高過騎金時?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 12:24 PM   #19484
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

希望殺師匠D攻擊動作係打體術LA.......凱爾特神話中係有2個故事曾經提過師匠的體術...

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 08-11-16, 12:41 PM   #19485
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
師匠張圖囉張飛鏢

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 12:44 PM   #19486
gingq7

咁三藏都拎住支法杖但有用掌
舊 08-11-16, 01:02 PM   #19487
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
唔好嘥
用腳/sidekick plz

舊 08-11-16, 01:04 PM   #19488
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
希望殺師匠D攻擊動作係打體術LA.......凱爾特神話中係有2個故事曾經提過師匠的體術...
師匠精通體術(意味深

舊 08-11-16, 01:43 PM   #19489
gingq7

快d開server等大家可以抽卡吧

舊 08-11-16, 02:01 PM   #19490
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: psidef 查看文章
佢搭住季節/節日Event咁出的話, 根本人人出乜職都得, 分分鐘唔駛好似狗哥咁要靠聖杯先出到原本唔應該有嘅職.
其實狗係可以狂職。。。以前設定好似講過
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 02:31 PM   #19491
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

不過好耐都無見今多人都表現出一定會抽的氣氛

要唔要開埋盤第一個報捷的師兄係邊個?

火紋
舊 08-11-16, 02:45 PM   #19492
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
不過好耐都無見今多人都表現出一定會抽的氣氛

要唔要開埋盤第一個報捷的師兄係邊個?
呢度唔係小嘉神抽
其他人就9成仆直咩?
等小嘉抽先啦

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 02:47 PM   #19493
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

今次無咩人以5星的玉藻為目標....好似都係清姬多^^"

火紋
舊 08-11-16, 02:50 PM   #19494
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
清姬 膽拖 小玉是常識吧

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 03:04 PM   #19495
蛋撻王子
功德完滿

引用:
今次無咩人以5星的玉藻為目標....好似都係清姬多^^"
話說

如果出狐嫁(B版)就會撞左南丁既最大賣點
所以其實呢隻小玉會點出我都幾大興趣

舊 08-11-16, 03:10 PM   #19496
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
話說

如果出狐嫁(B版)就會撞左南丁既最大賣點
所以其實呢隻小玉會點出我都幾大興趣
如果真係3藍卡..佢又係一隻三藏^^"?

火紋
舊 08-11-16, 03:11 PM   #19497
蛋撻王子
功德完滿

引用:
如果真係3藍卡..佢又係一隻三藏^^"?
我諗唔會掛....

舊 08-11-16, 03:14 PM   #19498
gingq7

edit: 睇L狐ATK咁低, 都已經覺得佢應該主打support
舊 08-11-16, 03:15 PM   #19499
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我都唔抽:(
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 04:38 PM   #19500
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
黑天洞:我幾時有得出場?
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:31 AM

手機版 | APP版