Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-19-16, 12:38 AM   #26
安安
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=V24ONWLpVmY Jack and BT-7274
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-16, 01:37 AM   #27
安安
God of Gamer

https://www.youtube.com/watch?v=EXwdWuSuiYA Launch Trailer
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-16, 01:05 PM   #28
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
Titanfall 2 has something special for Battlefield 1 players

Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-16, 05:57 PM   #29
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
吾知點解有櫻大戰光武feel

舊 10-27-16, 09:26 PM   #30
eric628
Junior Member

註冊日期: Apr 2007
Pk 中文字幕一定跟國語
有冇師兄發現方法可以轉英文語音 中文字幕
eric628 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 10:23 PM   #31
Amuro0093

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
引用:
作者: eric628 查看文章
Pk 中文字幕一定跟國語
有冇師兄發現方法可以轉英文語音 中文字幕
應該冇中文語音﹐得36GB.
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 10:26 PM   #32
eric628

註冊日期: Apr 2007
X1 PS4都偷跑了
一轉就要全英

此篇文章於 10-27-16 10:29 PM 被 eric628 編輯。
eric628 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 11:13 PM   #33
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
想問PS4版要點樣先轉到英文?
搵極都無地方轉

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 01:20 AM   #34
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
唔理語音的話隻GAME OK嗎?
試過BETA唔錯,但聽人講上集好差
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 09:43 AM   #35
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: wuxu 查看文章
想問PS4版要點樣先轉到英文?
搵極都無地方轉
未買, 今晚買
不過你可以試試轉部PS4既主機語言, 一般PS4如果game入面冇得揀語言就多數係跟你部system既語言

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 09:36 PM   #36
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: whassupbun 查看文章
未買, 今晚買
不過你可以試試轉部PS4既主機語言, 一般PS4如果game入面冇得揀語言就多數係跟你部system既語言
最後真係要成個系統語言改先用到英文語音

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 11:11 PM   #37
Gaoga0106

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDStarsder
XBox Live GamertagGaoga
搞乜乜還我英文語音中字幕
Gaoga0106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-16, 01:02 PM   #38
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
冇得set英語音中字幕,1000%唔買!
做得幾好都唔買!
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-16, 08:11 PM   #39
ralphswng
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2002
用中文玩左一陣,講國語真喺成個氣紛都低哂。宜家兩大主機都可在中國官方販買,這種繁中國語的情形應該越來越多。
ralphswng 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-16, 08:57 PM   #40
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
有無比上集多 d 機用?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 08:11 AM   #41
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
又國語??
單機正唔正?

舊 10-31-16, 09:15 AM   #42
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: holsety 查看文章
又國語??
單機正唔正?
單機正,有 vanquish feel
一本道故事
打最難真係好難
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 07:30 PM   #43
hkpm

註冊日期: Nov 2010
收到email有57折coupon
買唔買好呢.......
hkpm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 10:13 PM   #44
kamikaze
Senior Gamer

引用:
作者: hkpm 查看文章
收到email有57折coupon
買唔買好呢.......
我都收到, 我都諗緊
kamikaze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-19, 04:01 PM   #45
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
本身已經買咗Titanfall 2的XBOX ONE碟版,
見之前PS Store Titanfall 2: Ultimate Edition特價賣$42都買咗嚟玩下!

不過,PS4主機中文介面下入game只出到國語配音+中文字幕問題,
應該就無修正了。

略試連線去東京果邊都仲搵到人玩的,好快開到場先。

Titanfall™ 2: Ultimate Edition (English/Chinese Ver.)

https://store.playstation.com/en-hk/...IA000000000058

舊 11-28-19, 01:34 PM   #46
ps4boy

註冊日期: Mar 2016
感到plus会送!

舊 11-28-19, 01:40 PM   #47
IDGAF
The One

引用:
作者: ps4boy 查看文章
感到plus会送!
感到你好黑心囉…

不過,從過去的記錄嚟睇PS PLUS應該甚少會送EA Game,
唔好忘記宜家PS4仲有EA Access租借服務,
EA點會送出有剩餘價值的東西。

舊 11-28-19, 01:47 PM   #48
padage

註冊日期: Nov 2016
facebook剛剛講左送titanfall2啦
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-19, 02:15 PM   #49
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
感到你好黑心囉…

不過,從過去的記錄嚟睇PS PLUS應該甚少會送EA Game,
唔好忘記宜家PS4仲有EA Access租借服務,
EA點會送出有剩餘價值的東西。
你講得岩,
另一方向睇即係話呢隻對EA無價值⋯⋯
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-19, 02:53 PM   #50
IDGAF
The One

引用:
作者: padage 查看文章
facebook剛剛講左送titanfall2啦
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
你講得岩,
另一方向睇即係話呢隻對EA無價值⋯⋯
由手機版發出
真係喎…

無諗過忍咗咁多年先中伏。

好彩係之前PSN買嘢用淨的"碎銀"買咋,
咁12月4日前要快D打多幾場online升下級先好了。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [One,360] Titanfall D-Joe 電視遊戲討論版 381 03-19-15 10:05 AM

現在的時間是 01:51 PM

手機版 | APP版