Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 10-10-13, 11:52 AM   #101
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 大情大性武大帝 查看文章
係呀!東航D時間係靚D的!!但差不多二千七至二千九囉…

大佬,達美都三千一,直飛,仲要靚時間,朝早八點飛,走係下午三四點…

唉…真係無完美……
我去果時最平係東航
中華航空同佢差不多55波不過唔敢坐

機票價錢真係好睇出發日子時段
我一次是2k8(8月,坐直航兩個人要嘔多三千出黎)
一次係2k4(6月底,直航兩個人大概俾多千幾至二千不等)
所以不嬲強調淡季緊係坐直航,

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 11:53 AM   #102
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
下個月飛NAGOYA仲未PLAN行程
睇過下HITOMI大的網誌參考下ONLY~~
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 12:54 PM   #103
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
達美我上水出發如果搭唔到頭班巴士去就可能要打的

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 05:21 PM   #104
Alata
Insane Gamer
紅髮少年

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: ayato 查看文章
你去幾多日先, 只玩nagoya冇咩好玩wo

Alata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 06:19 PM   #105
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
打算去邊?
Nagoya對我黎講主要係進出機場

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
東航早上7點半機~我坐N車出機場
好彩N車同normal車的車程時間差不多

舊 10-10-13, 07:19 PM   #106
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
都唔係呀!!

零晨四點有車,聯和開去機場!!!

唔洗打的……

舊 10-10-13, 07:34 PM   #107
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
請問有無網可以查沖繩邊到係可以玩煙花的
我見好多人都係沙灘玩,但唔係個個得,咁點先知係可以?

舊 10-10-13, 08:05 PM   #108
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
作者: Alata 查看文章
你去幾多日先, 只玩nagoya冇咩好玩wo
なばなの里個illumination好似都好正喎
仲要岩岩十一月新theme
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 10:29 PM   #109
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
作者: minekaoru 查看文章
なばなの里個illumination好似都好正喎
仲要岩岩十一月新theme

WELL~~なばなの里 是out of 名古屋範圍XD
なばなの里在三重縣不是愛知縣XD
不過好近幾個字車就到XD

舊 10-10-13, 10:32 PM   #110
Alata
Insane Gamer
紅髮少年

註冊日期: Oct 2006
なばなの里是在三重的, 之前plan去三重個陣有睇過下, 只係名古屋我會加埋三重落去

Alata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-13, 09:55 AM   #111
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

去7日6夜
諗住1日落京都,1日名古屋
其他未諗 睇下大家有無D好介紹~

此篇文章於 10-11-13 10:00 AM 被 ayato 編輯。
舊 10-11-13, 10:41 AM   #112
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
去7日6夜
諗住1日落京都,1日名古屋
其他未諗 睇下大家有無D好介紹~
其中 1 day

冬季限定 なばなの里
名古屋出發半個鐘車~可以即日來回~~~

如果對樂園有興趣可以早上至下午去長島樂園(不過我自己無興趣 )~
なばなの里是屬於長島樂園 GE
好似有全世界最大型GE 木製過山車之一WO
唔去樂園都可以早少少入去行下佢個OUTLET再睇light up~~D野平唔平就唔知啦

http://www.nagashima-onsen.co.jp/nab...on/index.html/

舊 10-11-13, 11:22 AM   #113
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

好靚甘
有OUTLET+樂園
右近NAGOYA
去睇下先!

THZ HITOMI~
舊 10-14-13, 09:51 AM   #114
delta
Crazy Gamer

請問HK Express係咪唔需要e ticket,
淨係用有訂單編號個張就得?另外佢可唔可以網上劃位ga?

因為係佢個網睇到話唔會另外send e ticket,
佢hot line又打極唔通,想問都唔得....

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 11:16 AM   #115
二階堂青丸
Game Master
世界和平

註冊日期: Dec 2002
剛去完東京返來~真係好正
不過坐車真係坐到暈~
台場個高達真係正~不過比錢入去就唔多值
Legoland反而我覺得好好睇~
skytree最後去左2次都係無飛,上唔到塔(下午5點幾去)

二階堂青丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 01:03 PM   #116
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
作者: delta 查看文章
請問HK Express係咪唔需要e ticket,
淨係用有訂單編號個張就得?另外佢可唔可以網上劃位ga?

因為係佢個網睇到話唔會另外send e ticket,
佢hot line又打極唔通,想問都唔得....
我都只係收到有訂單編號個張~其實張野都有晒Details應該無問題?
我試過唔記得print e-ticket淨係去counter show passport都ok

網上劃位呢個我都唔知XDD
我2月先飛到時實有人已經坐完番黎到時先算XDD

引用:
作者: 二階堂青丸 查看文章
不過坐車真係坐到暈~
比1000 YEN 入去睇我覺得都算OK啦~佢一場放唔太多人~
所以行得+影得好舒服~

舊 10-14-13, 01:04 PM   #117
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
不過坐車真係坐到暈~
Legoland反而我覺得好好睇~
skytree最後去左2次都係無飛,上唔到塔(下午5點幾去)
天空樹我都係無上到去,將來少D人先

此篇文章於 10-14-13 01:08 PM 被 BOYBOYBOY 編輯。
BOYBOYBOY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 01:07 PM   #118
BOYBOYBOY

引用:
我坐半夜N車去中環站行去香港站上頭班機鐵

舊 10-14-13, 01:37 PM   #119
二階堂青丸
Game Master
世界和平

引用:
作者: Hitomi 查看文章

比1000 YEN 入去睇我覺得都算OK啦~佢一場放唔太多人~
所以行得+影得好舒服~
老實講個廁所暫時係東京最乾淨
不過入去都係主要睇條片.d模型係唔洗入場又有得影~所以覺得唔夠抵

舊 10-14-13, 01:42 PM   #120
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
不過入去都係主要睇條片.d模型係唔洗入場又有得影~所以覺得唔夠抵
咁有無去台場世嘉?

如果有去,¥三千七抵唔抵?但四點之後入場就¥二千七…

舊 10-14-13, 01:48 PM   #121
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
有冇人租過docomo既4g pocket wifi
其實支唔支持到一日?
定還是一人一張4g b mobile卡比較好?
利申兩個人去

此篇文章於 10-14-13 01:50 PM 被 Avelcain 編輯。
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 01:52 PM   #122
delta
Crazy Gamer

引用:
作者: Hitomi 查看文章
我都只係收到有訂單編號個張~其實張野都有晒Details應該無問題?
我試過唔記得print e-ticket淨係去counter show passport都ok

網上劃位呢個我都唔知XDD
我2月先飛到時實有人已經坐完番黎到時先算XDD

所以行得+影得好舒服~
終於打得通hot line,佢話有訂單編號個張就得,
主要係要個訂單編號

至於網上劃位佢話暫時都無,
第時有都要收劃位費...

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 02:20 PM   #123
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:

我主要為左睇呢d
仲有去同d角色影相都幾funny丫

引用:
作者: delta 查看文章
終於打得通hot line,佢話有訂單編號個張就得,
主要係要個訂單編號

至於網上劃位佢話暫時都無,
第時有都要收劃位費...
peach如果要自己揀位都要俾錢~唔出奇丫~預左

舊 10-14-13, 08:47 PM   #124
二階堂青丸
Game Master
世界和平

legoland比我想像中正
大江戶物語幾好hea但地方細

舊 10-15-13, 01:52 PM   #125
BOYBOYBOY

有冇樂天購物比較熟既師兄師姐呢?

我想訂D野,但第一次係樂天訂,唔見佢有指定日期送貨呢個選擇.....
淨係得時間簡..咁點搞

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 八木教広「CLAYMORE」13年の歴史に幕 Vol.2丨 鳳熾魂 日本動漫畫討論版 767 02-14-15 05:16 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.5 Hitomi ~清談館~ 1001 09-16-13 07:21 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.4 Hitomi ~清談館~ 1004 03-10-13 12:15 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.2 Hitomi ~清談館~ 1014 06-16-12 09:32 AM

現在的時間是 04:25 PM

手機版 | APP版