Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-27-02, 03:33 PM   #1
cloud
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
大家覺得Klose(germany11號)..

佢表現好o吾好呢??佢handsome ma??

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-02, 07:11 PM   #2
誘肉毛球
Ultimate Gamer
哈雷小子...

註冊日期: Dec 2001
我對佢的第一個印像係...

頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚頂頭鎚:loco:

日版 wii fc: 6473-9009-5631-9494 [KKK]
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-02, 07:20 PM   #3
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
一般
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-02, 07:43 PM   #4
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
inzaghi靚仔好多

舊 06-27-02, 09:00 PM   #5
Samuel
我想...

XBox Live Gamertagsamuel0929
引用:
Originally posted by 究極之普通人 :
inzaghi靚仔好多
大定細先? 我覺得細恩好樣過大恩
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-02, 09:42 PM   #6
|0|
太陽神

註冊日期: May 2002
有d奇連士文影子
控球能力唔差
同埋識借勢跌

不過佢頂波果陣
又有d似禾拉
識用下手爭位
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-02, 09:42 PM   #7
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
Originally posted by 杉山隆一 :

大定細先? 我覺得細恩好樣過大恩
睇我個avatar就知啦
細佬個樣我覺得係可愛

舊 06-28-02, 03:01 AM   #8
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
高路斯其實實力只是一般
佢入5球,有3球係對沙地入o既:hrmph:

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-02, 06:08 AM   #9
|0|
太陽神

因為頭三場有贊卡/保迪做掩護/接應嘛
之後三場出紐維爾就夾唔黎各有各打...
舊 06-28-02, 01:14 PM   #10
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
叫做勁過廢卡囉:loco:
德國呢十年好興出呢種淨係識用頭0既前鋒

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-02, 03:06 PM   #11
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
德國最勁都係波歷克

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-02, 09:23 PM   #12
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

聽說下年會去roma,值6000k gbp喎
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-02, 09:27 AM   #13
|0|
太陽神

引用:
Originally posted by sugihara :
叫做勁過廢卡囉:loco:
德國呢十年好興出呢種淨係識用頭0既前鋒
我都想德國出多d善頂既中鋒呀
但弊在近年反而出埋晒d輔鋒呢
咪搞到中鋒人選買少見少囉...

而家唯有望贊卡頂多兩年
等比高路斯更具射手潛質既歐亞上位
咁咪可以真正發揮雙箭頭戰術囉

論壇跳轉

現在的時間是 02:27 AM

手機版 | APP版