Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-29-20, 12:07 AM   #876
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
買評價就唔係咩新鮮事
成件事最難理解係索尼做係都要保住隻game
甚至不惜與玩家為敵

根本本末倒置
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-20, 01:57 AM   #877
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
好奇對馬究竟有幾多人參與製作

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-20, 12:18 PM   #878
billlam
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 神名レオ 查看文章
謝樓上師兄四字成語
孤芳自賞,漢語成語,指自命清高,自我欣賞的人。
也指脫離群眾,自以為了不起。出自宋.張孝祥的《念奴嬌·過洞庭》。

講返隻game,好後悔一出即買
好後悔信網上啲打手話啲劇透係假
搞到遊玩過程中花式吃屎
沿途不停殺戮,不論男女大肚婆狗狗黑人白人黃種人
玩法單一,冇不殺選擇,全程殺殺殺唔係推唔到劇情
好嗱最後見到應該要殺嘅人,反而冇得殺
搞到爆機個刻,心情好似失戀咁樣
跟住行各大forum,見到仲有一堆人幫隻game洗白
例如:隻game唔好理劇情,根本神作
例如:你唔了解制作人嘅高深劇本,
再用千字文去講一啲根本隻game冇表達嘅腦補內容

搞到心情唔止失戀咁簡單,爭啲懷疑由細到大所學嘅道德論理喺咪全部都係錯
真係少啲意志都唔掂....
(好彩呢家玩緊對馬,成個人開心晒)
貼人LABEL最快捷, 好似強國外交部咁, 係咪都搭幾個四字成語, 加強氣勢之餘又唔使解釋啲咩, 簡單方便, 明既~

引用:
沿途不停殺戮,不論男女大肚婆狗狗黑人白人黃種人
LOU世界觀就係咁, 係一個弱肉強食既世界咩都做得出.

引用:
玩法單一,冇不殺選擇,全程殺殺殺唔係推唔到劇情
其實係大部分開放場景, 係可以不殺過場既. 但遊戲入面經常會交代敵方都唔係咩善男信女, 係一個唔係你死就我亡嘅世界 , 有時唔到你唔殺

引用:
好嗱最後見到應該要殺嘅人,反而冇得殺
正如我之前分享所講, 如你經過咁多後都重想殺左ABBY, 咁算遊戲設計既失敗. 而我投入到ABBY個角色, 真係覺得下唔到手, 所以先話理解到劇本既安排.

引用:
隻game唔好理劇情,根本神作
你唔了解制作人嘅高深劇本
我從未表達過咁既意思, 由始至終我只係嘗試用另外一個角度解釋同去睇個故事

引用:
再用千字文去講一啲根本隻game冇表達嘅腦補內容
其實無論睇小說電影等藝術創作, 腦補都係一個重要過程, 係一個作者同觀眾交流既空間.
問題係作者有冇留足夠嘅線索去引導. 你話無我話有係無意思既. 一係你直接指出你覺唔合理既地方大家討論下, 唔係要話你錯我啱, 只係交流下大家個角度

引用:
爭啲懷疑由細到大所學嘅道德論理喺咪全部都係錯
如果JOEL ELLIE殺人就係合乎道德, 對方就係該死, 咁既道德又太過廉價吧?

引用:
真係少啲意志都唔掂
都係, 用復仇殺人為主軸, 加埋今集啲死狀好鬼真實, 有時殺完都有啲唔舒服
billlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-20, 01:19 PM   #879
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: billlam 查看文章
咁其實遊戲入面都講左,每個人都有唔同既背景同故事,無嘢係黑白分明既。
你可以話Joel自私,但同時對Ellie黎講Joel可以係偉大既, 結局嗰陣時Ellie都明知Joel講大話, 但都選擇相信佢, 因佢信任Joel所做既一切都係為佢好。 亦係依種人同人嘅關係, 令故事中各人有生存落去既理由。
而正正因為LOU係人物刻畫上如此有深度, 所以片面咁話邊個係殺人王,我就會覺得好似浪費左製作人既一片苦心咁~

睇返你2016年呢篇,真係好有趣
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-20, 01:50 PM   #880
billlam
Crazy Gamer

引用:
作者: yorkyork 查看文章
睇返你2016年呢篇,真係好有趣
我睇多次都唔明同我現今對LOU2既觀點有咩矛盾, 可否解釋比我知?
舊 07-29-20, 02:25 PM   #881
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
好奇對馬究竟有幾多人參與製作
最好笑每個人都伸你一腳

舊 07-29-20, 05:40 PM   #882
billlam
Crazy Gamer

引用:
作者: X&Y 查看文章
咁Neil Druckmann 係有係個堆全部單一論調既媒體度講左N咁多個ellie同abby 點解咁點解咁既理由
但大部份佢腦補, game入面完全無線索

可能會有人睇晒所有親SIE既MEDIA既Neil D. 訪問腦補解說
而又完全無睇過劇透同玩家既劇透/非劇透討論, 跟住先去玩,
夾埋堆腦補解說入左腦其實可以話大部份情節突然合邏輯架
不過Joel 個part 點腦補都唔合邏輯
引用:
但大部份佢腦補, game入面完全無線索
我都有話明有啲地方係無足夠咁引導玩家, 但話完全無又唔係
不如你具體話係邊PART, 可分享下睇法, 如你真係有興趣的話~

引用:
可能會有人睇晒所有親SIE既MEDIA既Neil D. 訪問腦補解說
而又完全無睇過劇透同玩家既劇透/非劇透討論, 跟住先去玩,夾埋堆腦補解說入左腦其實可以話大部份情節突然合邏輯架
老實講, 到依家我一個所謂10/10既評論片都無睇過. NEIL有咩訪問回應都無留意(有時間我都有興趣睇返), 我依啲咁孤芳自賞既人點會睇啲主流媒體呢~
但我有由頭睇過曬啲討論, 睇過六個左右外國加中港台既評論, 全都係偏向負面嘅. 當中佢地講劇情上既感想, 我有唔同既睇法, 所以先打左咁多字講下~

其實係人都會腦補, 只不過係咪有立論, 我自問都已盡力有條理咁講返我個角度.
又係個句, 具體啲指明我既論述邊到無中生有, 可能真係我過份腦補都未定, 人係有盲點既~

引用:
不過Joel 個part 點腦補都唔合邏輯
咁多人都話JOEL個PART唔合邏輯
好~ 又係我角度講下個流程先

一開始遇到喪屍潮, JOEL TOMMY ABBY相遇, 救同唔救ABBY都只不過係一剎那嘅選擇, JOEL選擇救而已. 係要揾理由, 咁JOEL等人安穩咁生活係村落入面, 入邊有酒吧, 路邊有馬車, 可以相信呢個村落某程度同外界有一定交流? 對外界人士唔係絶對敵視吧? 咁佢哋當時身處巡邏任務, 見到一個陌生女子有危險, 如果能力所及, 救佢唔可能話絶不能發生吧?

到經過一啲戰鬥, 係戰鬥中途JOEL已經不自覺咁叫過TOMMY個名一次, 到上馬走佬前, TOMMY報左自己同JOEL個名. 有人會話, 對陌生人報名咁白癡? 無可能! 咁其實去到依個POINT, 報名去令ABBY知道殺父仇人就在眼前, 都可以只係一種鋪排技巧, 預先咁係玩家心中警示左之後既重大劇情. 其實ABBY知唔知JOEL名, 對之後提議去佢隊友山中別墅避難既合理性可以話係無影響既. 只不過當玩家見到ABBY知道左JOEL名時既表情, 我諗緊大家心中都OH SHIT左一下, 諗之後點收科.

咁實會有人話, 重去人地地盤? 一啲防人之心都無?
咁首先個別墅係JOEL同TOMMY都去過同知道地點既, 而且都認同係安全既, 係佢地唔知對方人數同情況危急之下, 去依個地點避難, 唔可以話一啲合理性都無掛? 如果話描寫到JOEL咁蠢, 對人冇戒心, 真係咁有有戒心, 一早就唔會救ABBY啦(又回到開頭)

係大風雪下逃到別墅閂閘放火, 又係ABBY咁多隊友下, 其實都無物必要兜JOEL係咪重可以走到. 主題已定, JOEL必須死. 淨低係玩家能否接受既問題了.

當然你話比場好好睇睇既大戰JOEL, 死都死得英雄啲啦~
但JOEL比人打斷腳, ABBY問你估下我係邊個? JOEL回返話你有屁就放唔洗搞咁多花臣, 認命犯錯救左ABBY, 要劏要殺適隨專便既鐵漢本質, 都好合JOEL既人物設定呀? 而且一下引爆既劇情張力, 我就覺得唔錯啦

以上就係我認為JOEL既死係安排上無唔合理既睇法, 記住只討論合唔合乎邏輯, 唔係要你一定要接受係"好"~

歡迎提供你個角度比我比對下, 如真心想討論的話.
如只想羞辱我, 咁當所有野都係我FF, 唔洗浪費大家時間~
舊 07-29-20, 05:43 PM   #883
billlam
Crazy Gamer

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
唔知係咪發覺話「 gameplay 好玩」都兜唔返,護航仔開始用「述事手法差」黎兜

即係故事無問題丫,只係兩邊 timeline 亂插姐,只係一開頭整死 Joel 就令你唔開心姐

我想講呢,呢舊係屎,就點整都係屎

Ellie Abby 兩邊分開玩係屎

Ellie 地圖 double 玩夠你十個鐘,都係屎

甚至乎 Abby 部分齋睇完全唔洗玩,都係一舊屎
由手機版發出
由一開始我就表明左話劇情係技巧同安排上有明顯瑕疵啦, 兜咩?

係~ 明架啦~
垃圾,渣宰,廢渣,粉塵都唔係, 係屎呀麻~
你問我答你, 我反問, 你又只答係屎屎屎. 咁無得溝通WOR…

世界得你認同既野同埋屎, 又真係幾特別~
你唔想浪費時間, 我啲時間同樣都好寶貴架大佬...
舊 07-29-20, 06:46 PM   #884
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
其實玩完我都唔覺得好似D人講到咁差,你話係神作一定唔會係,但又唔會係一文不值。

論遊戲性,我覺得同上集好似,無乜特別新野,部份地圖太大有D拖,而對我自己講,Abby篇好玩過Ellie篇,地圖場景敵人變化多好多,Ellie篇玩左10幾鐘,地地都好似差唔多咁

至於戲情方面,joel死我又唔覺得有問題,而最後ellie不殺abby我又明白,其實玩果時有好多舖路,唔止係cut screen,玩果陣同同伴嘅對話某程度都反映緊角色變化,一個表情一個小動作,唔係話睇文字上就可以明白,好多人就好似睇完谷阿莫5分鐘講電影咁,睇完就當玩左,咁就無得講
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-20, 06:57 PM   #885
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
其實玩完我都唔覺得好似D人講到咁差,你話係神作一定唔會係,但又唔會係一文不值。

論遊戲性,我覺得同上集好似,無乜特別新野,部份地圖太大有D拖,而對我自己講,Abby篇好玩過Ellie篇,地圖場景敵人變化多好多,Ellie篇玩左10幾鐘,地地都好似差唔多咁

至於戲情方面,joel死我又唔覺得有問題,而最後ellie不殺abby我又明白,其實玩果時有好多舖路,唔止係cut screen,玩果陣同同伴嘅對話某程度都反映緊角色變化,一個表情一個小動作,唔係話睇文字上就可以明白,好多人就好似睇完谷阿莫5分鐘講電影咁,睇完就當玩左,咁就無得講
岩岩打爆機
好同意你所講,其實整體吾差,而且有幾個位都好感動

畫面係好靚,但四周都係廢墟,地圖再大都吾太吸引。都市廢墟感覺太重覆和類似,相反去到小島或者回憶入邊啲地方就吸引好多。

Gameplay太長太重覆,如果有多啲敵人的種類或者BOSS戰或者特別場景會好啲。

Joel要死真係可以,但如果死得精彩啲,大家可能易啲接受。故事大橋係可以,但細節要調整...

所有男角都不得好死,真係太過SJW

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-20, 08:13 PM   #886
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
岩岩打爆機
好同意你所講,其實整體吾差,而且有幾個位都好感動

畫面係好靚,但四周都係廢墟,地圖再大都吾太吸引。都市廢墟感覺太重覆和類似,相反去到小島或者回憶入邊啲地方就吸引好多。

Gameplay太長太重覆,如果有多啲敵人的種類或者BOSS戰或者特別場景會好啲。

Joel要死真係可以,但如果死得精彩啲,大家可能易啲接受。故事大橋係可以,但細節要調整...

所有男角都不得好死,真係太過SJW
都市廢墟感覺太重覆和類似<<<<<非常認同
故事大橋係可以,但細節要調整<<<<<非常認同
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-20, 08:49 PM   #887
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
https://www.ettoday.net/amp/lemon_am..._news_id=51290

你學咩人去復仇呀?你唔係教人要放下屠刀,立地成佛嫁咩?
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-20, 05:18 AM   #888
maskrider
Insane Gamer
變身!!!

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDjpfelixmcli
慢慢玩,剛去到Seatle,當然見到好早就見到果段,玩法同之前其實無乜分別。純粹畫面靚咗。

作為tech demo唔係差,不過暫時算單調,Ellie果首Guiter都有感,不過個mood唔太match(純粹因為鐘意Ellie個角色),如果一切完咗再play會impact大啲。因為阿姐仔妳去緊萬里尋仇,正常點會咁有閒情逸緻呢。去尋仇有咁休閒都算係一絕。

之前TLOU應該Joel救Ellie果時見到啤酒停低嘆返下,飲完突然醒起要救人先去救返就啱返佢個logic。

似返啲日本anime咁攪笑其實我接受嘅,舒緩下氣氛嘛。

其他之前已經知道所以對我impact唔大。

玩得差唔多再寫啦。

此篇文章於 07-30-20 05:35 AM 被 maskrider 編輯。
maskrider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-20, 05:44 PM   #889
天野

註冊日期: Nov 2004
引用:

我同意你嘅評價並唔係差
注意以下可能劇透
故事比較唔滿意嘅地方係Joel咁大意嘅死法有點失望,至於令人反感嘅殘殺都係想交代返點解Ellie最後有精神或心理嘅問題不能過正常生活,最後唔報仇可能因為見到Abby嘅慘況已經殺唔落手,但自己嘅結未解嘅關係就同Abby打場交發洩,最後腦海想返Joel 時證明自己心結已解可放手,不過講到Ellie 冇左2隻手指又確實好冇謂,因她已經失去所有

Gameplay冇咩唔滿意地方,好多地方比第一集緊張,尤其打困獸鬥打新boss,但第2集仍然有第1集嘅缺點就係地圖太大,周圍行揾資源呢個玩法實在太悶,拖慢晒遊戲節奏,第1集地圖已經夠大,第2集仲整到更大,令到呢方面既缺點更大

以上純粹個人玩後感,不涉及任何公關,政治等問題
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-20, 05:31 AM   #890
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://www.gameapps.hk/news/40455/t...actions-leaked

《最後生環者 第II章》多人模式影片被放上網

據dualshockers和gamesradar等媒體報導,一則疑似《最後生環者 第II章》的多人模式短影片被上傳至網絡。片段總長12秒,來自於Youtube頻道「The Irishlizard」。

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-20, 08:34 AM   #891
Alpha2

註冊日期: Sep 2016
引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
https://www.gameapps.hk/news/40455/t...actions-leaked

《最後生環者 第II章》多人模式影片被放上網

補番條片

Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-20, 10:19 AM   #892
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:

ABBY 殺JOEL 係合情合理 殺父之仇不共大天 我家人比人咁樣殺左 大概都好似佢咁 不過joel 係死得大意左 要知道JOEL 係TLOUS 著名既殺人魔 真心死得太過隨便了!!

ellie 不殺abby 絕對應該 人家有絕對優勢輕鬆殺你都放過你2次 其實臨尾仲追殺佢根本就是多餘 好好地同黑妹BB生活落去咪好
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-20, 02:54 PM   #893
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: wai2408 查看文章
ABBY 殺JOEL 係合情合理 殺父之仇不共大天 我家人比人咁樣殺左 大概都好似佢咁 不過joel 係死得大意左 要知道JOEL 係TLOUS 著名既殺人魔 真心死得太過隨便了!!

ellie 不殺abby 絕對應該 人家有絕對優勢輕鬆殺你都放過你2次 其實臨尾仲追殺佢根本就是多餘 好好地同黑妹BB生活落去咪好
真心定曲?

abby殺joel之前幾分鐘joel先救左abby一命

你又有無代入ellie度睇佢都係為屋企人報仇?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-20, 04:24 PM   #894
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
SONY個財報仲係講緊3日400萬...

舊 08-07-20, 04:48 PM   #895
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: Sito 查看文章
真心定曲?

abby殺joel之前幾分鐘joel先救左abby一命

你又有無代入ellie度睇佢都係為屋企人報仇?
劇透慎入
真心
Joel一言不合殺人老豆,Abby一心要追殺佢,偶然被救
我覺得都夠理由吾放過Joel,但佢至少放過了Ellie同Tommy

Ellie被放過一次,我同樣覺得佢夠理由/情緒去報仇
過程中殺左吾少仇家,故事又講返佢知道當年發生左咩事
其實佢都係理性知道無完全合理的原因去報仇,係情感繼續驅使佢去報仇
之後吾夠打,仲要比Abby再放佢同Tina一馬,連帶Tommy都無死
我就覺得ND之後無描寫到太多理由比佢放低TINA同BB去再搵Abby

去到最最後,我都覺得佢放手係合理
因為其實佢都知係無一個報仇的原因,係佢仲有個結解吾到,又吾知點做咁

講到最慘都係Jessie

永遠都不可能真正的再次擁有過去

此篇文章於 08-10-20 09:56 PM 被 黃昏之魔彈 編輯。
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-20, 05:36 PM   #896
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: Alpha2 查看文章
補番條片

thx for sharing

呢個應該係2018 年流出既LEAK 嚟, 呢幾日比人放番上YOUTUBE

上星期入手既ARTBOOK DELUXE EDITION , 有機會入手埋last of us PART 1 個本

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

此篇文章於 08-07-20 05:39 PM 被 martinyau1979 編輯。
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-20, 07:51 PM   #897
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
算啦,護航嘅繼續會護航
唔鐘意嘅繼續會唔鐘意
我都無眼睇呢pat屎,當佢唔存在算
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-20, 07:57 PM   #898
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
隻驚都冇更改過任何劇情, 點解過一排又有新瓶舊酒出黎護航?
任何令人討厭嘅野, 人都可以用文字修飾到美倫美煥
唯獨最初嘅感受係不變嘅, 討厭就係討厭.

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-20, 09:35 PM   #899
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
真心
Joel一言不合殺人老豆,Abby一心要追殺佢,偶然被救
我覺得都夠理由吾放過Joel,但佢至少放過了Ellie同Tommy

Ellie被放過一次,我同樣覺得佢夠理由/情緒去報仇
過程中殺左吾少仇家,故事又講返佢知道當年發生左咩事
其實佢都係理性知道無完全合理的原因去報仇,係情感繼續驅使佢去報仇
之後吾夠打,仲要比Abby再放佢同Tina一馬,連帶Tommy都無死
我就覺得ND之後無描寫到太多理由比佢放低TINA同BB去再搵Abby

去到最最後,我都覺得佢放手係合理
因為其實佢都知係無一個報仇的原因,係佢仲有個結解吾到,又吾知點做咁

講到最慘都係Jessie
兩個acc都係你?

明白你睇法,但個人唔同意,只能夠講價值觀人人唔同無得勉強
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-20, 09:39 PM   #900
leungky1

註冊日期: Jul 2009
其實有啲野有更加簡單直接嘅方法

https://www.ign.com/articles/best-ps4-games
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] Wii Fit -Part II [you can weigh your pets!] 神祕人1號 電視遊戲討論版 52 06-19-09 10:32 PM
香港公園荷花 part II 加賀KAGA 照相館 0 07-29-07 10:39 PM
[NDS] 機戰W -Part II [已售] 神祕人1號 手提遊戲機討論版 693 03-16-07 04:09 PM
Maksim「變奏曲VARIATIONS PART I & II」 masaki Neo Music UNIVERSE 3 10-12-04 01:25 AM
MS DCOM RPC Patch Part II Rabbidas 手機資訊/電腦軟硬討論 5 09-16-03 11:22 PM

現在的時間是 05:27 AM

手機版 | APP版