Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
電視遊戲討論版>The Last of Us Part II︱已售
redcreature 10:42 AM 06-19-20
作者: Kain:
有比劇情更衝擊既野
然後你會覺得劇情係點根本無所謂
由手機版發出
C hing, 好想知係mei, 求link?
yorkyork 10:47 AM 06-19-20
巴哈睇到依家好似兜話話佢假係指佢個劇透順序係假?
yorkyork 10:51 AM 06-19-20
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...tnum=60&page=2

勁爆劇透咪睇巴哈呢篇26樓既留言,
要有D心理準備
Sar8 10:54 AM 06-19-20
最可怕唔係個餵你食屎既劇情,而係成班傳媒互航
不過我都理解,而家SJW同文革係冇分別
真!DC 11:40 AM 06-19-20
太惡劣了吧
Pv誤導消費者
由手機版發出
豪傑公子 11:50 AM 06-19-20
原本都諗住買隻2手玩下, 而家直頭慳返...
Kain 12:05 PM 06-19-20
作者: redcreature:
C hing, 好想知係mei, 求link?
樓上話26樓果度
由手機版發出
ist 12:12 PM 06-19-20
太勁
我以為game of thrones s8 劇情夠差
這遊戲刷新下限
有咩差得過劇透?就係未透果d內容更差

一定要玩,好多梗,唔玩點同朋友討論
反白
聖母婊,哥爾夫,動物星球
qwe 12:35 PM 06-19-20
屈你攻略22號出
Alpha2 12:38 PM 06-19-20
作者: qwe:
屈你攻略22號出

幾多$ ?
X&Y 12:45 PM 06-19-20
以為SW EP8打系列fans 臉夠大力
點知GoT tv S8更大力, 以為GoT S8打fans臉已夠大力?
厘隻仲大力

不過就算大力到咁,
都係覺5月時Neil Druckmann既後續關公處理手法
同ND, SONY, MUSO TNT 玩足一個月既權力abuse
同一眾媒體既滿分護航更肉酸醜陋
Sar8 01:29 PM 06-19-20
唔緊要
香港大把人爭住買
雙日 01:31 PM 06-19-20
作者: yorkyork:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...tnum=60&page=2

要有D心理準備
OMG...

睇返之前ND高層既說詞,同各大媒體評分
只能話現實比遊戲更可怕....
DevilElvis 01:39 PM 06-19-20
竟然差到咁

打爆左就算
歌絲˙暮斯 01:42 PM 06-19-20
作者: DevilElvis:
竟然差到咁

打爆左就算
玩完放返出去

咁佢又做少單生意

你又慳返幾百蚊

由手機版發出
LR猫 01:44 PM 06-19-20
留名等睇啪碟
J+1 01:46 PM 06-19-20
係唔係有咩含意呢?

由手機版發出
シェンムー 01:52 PM 06-19-20
入手鐵盒$630
qwe 01:53 PM 06-19-20
作者: yorkyork:

要有D心理準備
片都睇埋啦⋯
歌絲˙暮斯 01:56 PM 06-19-20
deleted
雙日 02:02 PM 06-19-20
日本IGN或成最後贏家?
DevilElvis 02:07 PM 06-19-20
作者: 歌絲˙暮斯:
玩完放返出去

咁佢又做少單生意

你又慳返幾百蚊

由手機版發出
我買艾莉版......
whassupbun 02:08 PM 06-19-20
作者: J+1:
係唔係有咩含意呢?

由手機版發出
唔洗諗太多, Naughty Dogs同Santa Monica Studio成日都好鍾意用自己啲game角色代入啲經典meme圖
哩張係模仿緊宋飛, 純粹講緊隻game今日終於推出, 全studio上下都好開心而已, 冇影射任何野

歌絲˙暮斯 02:16 PM 06-19-20
作者: DevilElvis:
我買艾莉版......
有乜好留戀 ?
yorkyork 02:16 PM 06-19-20
作者: qwe:
片都睇埋啦⋯
咁有人問咪比佢睇下,開心分享姐
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面