Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-12-12, 11:21 PM   #176
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
引用:
作者: 画伯 查看文章
鬼哥唔係打機略咩
大會係我第1次打機略(唔好同人講 @.@"""""")
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 11:26 PM   #177
Chitose1987
God of Gamer
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: 鬼東東 查看文章
打得多je,35代目了
我3.0玩到而家都係廿一代目

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 11:30 PM   #178
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
引用:
作者: abingo 查看文章
恭喜鬼哥升征霸!

對面比人埋城至高...
隻劉曄無諗過要做野

正路應該中場停騎開求心
劉曄mark周瑜
開至高就退
應該唔洗輸咁多

佢個兵法放中間真係le....
放是但1邊,開號令,中間有周先生個計,其他人突返中間,我team人就88 了
仲人mark人個個問題,佢隻劉曄走返後面,我真開心
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 11:30 PM   #179
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
我3.0玩到而家都係廿一代目
3.0玩到而家得(4+2)=6代目

呢兩個月打既場數仲多過之前一年既場數

此篇文章於 06-12-12 11:37 PM 被 DavidH 編輯。
DavidH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 11:34 PM   #180
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: DavidH 查看文章
3.0玩到而家得(4+2)=6代目

呢兩個月打既場數仲多過之前一年既場數
我應該係3.59D開始玩的, 打下打下都打緊第5張IC啦....

都係打到同新手一樣...
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 11:40 PM   #181
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: 小備兵 查看文章
我應該係3.59D開始玩的, 打下打下都打緊第5張IC啦....

你的冷笑話ar?

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 11:40 PM   #182
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: 小備兵 查看文章

您仲新手

見您今日個record好不如意..狀態不好?

雖然我呢兩日偷打都係輸既多

打左一排霸求,惟一控好左隻看破,成日反到人既號令/超絕

不過控隊形、停騎、控場、城底仲係一團糟

舊 06-12-12, 11:48 PM   #183
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
我係三國新手
各位大大請教我打機

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 11:53 PM   #184
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
我3.59正式打都打左11代目=[
我真係要人教打機~
除左象我冇副正常deck識打=[

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 11:55 PM   #185
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: 無題 查看文章
我3.59正式打都打左11代目=[
我真係要人教打機~
除左象我冇副正常deck識打=[
某大大名言:

打單一種類deck打壞左手? 唔緊要~

轉deck打番18、20張IC就會正常番

舊 06-12-12, 11:55 PM   #186
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
您仲新手

見您今日個record好不如意..狀態不好?

雖然我呢兩日偷打都係輸既多

打左一排霸求,惟一控好左隻看破,成日反到人既號令/超絕

不過控隊形、停騎、控場、城底仲係一團糟
第一場對面同我唔同LEVEL, 佢同我打浪費左佢一局.
泣斬左之後, 狼顧第一下水已經幾乎沖死兩隻.

第二場唔記得左有李X, 比佢燒左之後紅血, 無力回天呢.

第三場呀, 呂布炸力強大, 加上有鐵騎.
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 11:57 PM   #187
abingo
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
我都係新手丞相一個
腦內太多搞到唔識升証

有無人可以教我打機
特別係單手deck

舊 06-13-12, 12:06 AM   #188
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
兵神創DECK達人又話唔識打機

引用:
作者: 画伯 查看文章
鬼哥唔係打機略咩
係囉...
仲以為鬼哥打機略

今日打廚奐逢紀, 都唔熟D FORM又附附碌碌3連

第一場對機略, 張奐+曹皇后守門堅勁
我都唔知機略可以點打...
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120612205006

呢場好鬼險
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120612210857
逢紀1下竟然=皇后兩下

此篇文章於 06-13-12 12:10 AM 被 6eo 編輯。
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 12:10 AM   #189
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
兵神創DECK達人又話唔識打機

係囉...
仲以為鬼哥打機略

今日打廚奐逢紀, 都唔熟D FORM又附附碌碌3連

第一場對機略, 張奐+曹皇后守門堅勁
我都唔知機略可以點打...
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120612205006

呢場好鬼險
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120612210857
機略咪散咗你囉
用強兵打柴你

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 12:21 AM   #190
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: LR猫 查看文章
機略咪散咗你囉
用強兵打柴你
我開一下張奐先啦, 佢局住開攻啦, 之後咪討伐令
佢散我都係討伐令架啦

強兵大家都係11武者, 但我基武高d
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 12:49 AM   #191
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
一個二個係度扮哂魚蝦蟹

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 12:51 AM   #192
djfighter

註冊日期: Jan 2011
引用:
作者: rancehui 查看文章
鬼哥昇格戰點可以唔睇呀.

公起^_^

http://www.youtube.com/user/9527KT?feature=mhum
djfighter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 01:09 AM   #193
鬼哥是god

註冊日期: Jun 2012
入來恭喜鬼哥
大家好, 我係新仔, 多多指教!
鬼哥是god 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 01:16 AM   #194
鬼哥是god

引用:
作者: gafstar 查看文章
你的冷笑話ar?
我係證人, 我睇住佢品仔打上架!
(雖然我見過佢2次, 佢升到上太尉/一品就會丟咗張卡開張新IC)

引用:
作者: 風音 查看文章
一個二個係度扮哂魚蝦蟹
你係羨幕精ba鬼哥?
唔洗唔好意思喎, 我都羨幕佢. 只係我覺得佢引退太早, 應該起碼J番個鬼皇帝番來先係波

此篇文章於 06-13-12 01:18 AM 被 鬼哥是god 編輯。
舊 06-13-12, 01:22 AM   #195
風音
The One

真係好葡萄好眼紅

不過呢即係咁
改名可唔可以唔好咁露骨
會出事架

⊃天⊂
舊 06-13-12, 01:31 AM   #196
鬼哥是god

引用:
作者: 風音 查看文章
真係好葡萄好眼紅

不過呢即係咁
改名可唔可以唔好咁露骨
會出事架
我新仔來, 你因街知我天唔明架

我係鬼哥番薯, 原本想改 鬼哥番薯 喎, 做番薯有範規嗎?
舊 06-13-12, 01:34 AM   #197
風音
The One

你咪當我認錯囉
我明架啦

我信你新過白紙架

⊃天⊂
舊 06-13-12, 01:36 AM   #198
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
某大大名言:

打單一種類deck打壞左手? 唔緊要~

轉deck打番18、20張IC就會正常番

冇用~
控唔倒5張或以上既卡0 3 0

而且冇象既DECK冇咩長打既慾望~

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 01:38 AM   #199
風音
The One

引用:
作者: 無題 查看文章
冇用~
控唔倒5張或以上既卡0 3 0

而且冇象既DECK冇咩長打既慾望~
赤兔活活活啦
有象仲要得4隻\

⊃天⊂
舊 06-13-12, 01:49 AM   #200
奸熊~
Junior Member

註冊日期: Jul 2011
路過恭喜鬼哥^^

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 10:40 AM

手機版 | APP版