Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-20-09, 01:28 PM   #51
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 沒名字的?君 查看文章
Pizza box
最不滿是無一塊pizza跟

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-09, 01:37 PM   #52
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
一塊pizza睇下出面有有出過扭蛋算la XD

舊 12-21-09, 02:20 PM   #53
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: mikemike 查看文章
有幾多人買左
-skip-
買咗幾$$

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-09, 03:05 PM   #54
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
買咗幾$$
19800yen應募

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

此篇文章於 12-21-09 03:10 PM 被 mikemike 編輯。
舊 12-21-09, 07:19 PM   #55
Cooly
Senior Gamer
癒し系↑聲優向↑

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDCoolytse
XBox Live GamertagCoolytse
今日收到HLJ話SHIP左AZONE 隻YUI, 估唔到AZONE今次算準時~

末日式重創打擊系
Cooly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-09, 07:36 PM   #56
lan

註冊日期: Oct 2003
引用:
19800yen應募
請問多出條黑 皮帶放在body 何處, 這隻面相已數一數二(以 megahouse 12''來說).

件白膠3如收一收腰效果更好.
lan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-09, 07:51 PM   #57
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: lan 查看文章
請問多出條黑 皮帶放在body 何處, 這隻面相已數一數二(以 megahouse 12''來說).

比校服用的

舊 12-21-09, 07:52 PM   #58
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: lan 查看文章

未得閒去研究

舊 12-21-09, 08:04 PM   #59
lan

註冊日期: Oct 2003
引用:
比校服用的
THANKS.
lan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-09, 09:11 PM   #60
沒名字的?君
小牧 愛佳

引用:
作者: Cooly 查看文章
今日收到HLJ話SHIP左AZONE 隻YUI, 估唔到AZONE今次算準時~
真係少見wo
上次隻八神又調後又早出

舊 12-27-09, 12:41 PM   #61
Cooly
癒し系↑聲優向↑

PSN  IDCoolytse
XBox Live GamertagCoolytse
引用:
作者: 沒名字的?君 查看文章
真係少見wo
上次隻八神又調後又早出
可惜未收到, 假期都冇得玩

末日式重創打擊系
Cooly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-09, 10:32 PM   #62
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
del

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-28-09 10:40 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-09, 08:32 PM   #63
永遠愛著你
Junior Member

註冊日期: Dec 2009
mamachapp 真係好可愛..
可惜個價....
永遠愛著你 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-10, 12:12 AM   #64
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
http://www.volks.co.jp/jp/whitealbum/schedule.html

white album x DD
1月中旬~1月 超先行受注受付

この期間中にご予約いただきました際にはもれなく対応水着をプレゼントいたします。

==================================================
睇黎今次唔使用抽
不過唔知要幾多$
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-10, 10:42 AM   #65
will1223
Crazy Gamer

1月20日より、超先行予約の受付を開始いたします。 (受注受付締切: 2/7迄)
ご予約ご希望の商品にチェックをつけまして、"ご予約申込"のボタンをクリックしてください。 

時間 : 1月20日 am 0:00 ~ 2月7日 pm 11:59

Dollfie Dream 「森川 由綺」 (超先行予約分) ¥58,000 (税込¥60,900)
Dollfie Dream 「緒方 理奈」 (超先行予約分) ¥58,000 (税込¥60,900)

詳細請看 : http://www.volks.co.jp/jp/whitealbum/order_sheet.aspx
舊 01-20-10, 01:01 PM   #66
沒名字的?君
小牧 愛佳

今次又係水著 XD

舊 01-25-10, 09:28 PM   #67
bb21
Crazy Gamer

ワンダーフェスティバル 2010[冬]アゾンブース情報!
http://www.azone-int.jp/cct/Characte...e_wf2010w.html
WF限定 田井中律

bb21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-10, 09:46 PM   #68
bb21
Crazy Gamer

唯と澪が展示されており、詳細は近日公開とのこと。

此篇文章於 02-07-10 10:32 PM 被 bb21 編輯。
bb21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-10, 11:36 AM   #69
will1223
Crazy Gamer

引用:
作者: bb21 查看文章

唯と澪が展示されており、詳細は近日公開とのこと。

好大個坑
可惜我只對2支樂器有興趣

azone隻紬唔錯wo
舊 02-25-10, 10:33 AM   #70
endolberry
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDtomoyohk
XBox Live Gamertagendolberry
圖片轉自VOLKS DD-BLOG :http://ameblo.jp/blog-dd/

用YUI COS妹妹微妙地似...(感覺上好似仲好睇過原本個樣?!)

white album其實都幾靚... 可惜套衫真係太頹...

此篇文章於 02-25-10 12:18 PM 被 endolberry 編輯。 原因: 圖死LINK
endolberry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-10, 11:20 PM   #71
qing

註冊日期: Nov 2009
抱歉...又有問題
想問下係唔係除左ddd 同 銀城最裡面那間有賣volks的店家(忘了名字orz)
仲有沒有別的店能代購Secret Little Wonderland的Aoto?
其實幾多算先係比較合理的費用?
(最近yen好貴<泣>)
qing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-10, 09:22 AM   #72
沒名字的?君
小牧 愛佳

>>用YUI COS妹妹微妙地似...(感覺上好似仲好睇過原本個樣?!)
YUU 當然好過YUI (大心)
>>Secret Little Wonderland的Aoto
這個自己訂也可以

此篇文章於 03-14-10 09:34 AM 被 沒名字的?君 編輯。
沒名字的?君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-10, 11:15 AM   #73
will1223
Crazy Gamer

引用:
作者: qing 查看文章
抱歉...又有問題
想問下係唔係除左ddd 同 銀城最裡面那間有賣volks的店家(忘了名字orz)
仲有沒有別的店能代購Secret Little Wonderland的Aoto?
其實幾多算先係比較合理的費用?
(最近yen好貴<泣>)
我習慣去amazon / azonet / あみあみ 訂之後用轉送寄番香港
轉送費約2000yen左右 總共約1000hkd左右
你去代訂都收你9~10算 其實差唔多

岩岩睇到azone隻 50ELLEN(エレン)/Time of eternal(直営限定ver.)好正, 不過預約滿曬
舊 03-14-10, 08:25 PM   #74
qing

註冊日期: Nov 2009
wonder

引用:
作者: will1223 查看文章
我習慣去amazon / azonet / あみあみ 訂之後用轉送寄番香港
轉送費約2000yen左右 總共約1000hkd左右
你去代訂都收你9~10算 其實差唔多

岩岩睇到azone隻 50ELLEN(エレン)/Time of eternal(直営限定ver.)好正, 不過預約滿曬
係唔係只要有信用卡就訂得?
其實我對網購的認知好少...
只係記得樂天唔送外國...
上次想訂校服的aoto
試過唔得....T^T

P.S. 剛剛去了AZONET看...
在庫打了交叉...
係唔係唔訂得?

謝謝大家

此篇文章於 03-14-10 08:29 PM 被 qing 編輯。
qing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-10, 11:04 AM   #75
will1223
Crazy Gamer

引用:
作者: qing 查看文章
係唔係只要有信用卡就訂得?
其實我對網購的認知好少...
只係記得樂天唔送外國...
上次想訂校服的aoto
試過唔得....T^T

P.S. 剛剛去了AZONET看...
在庫打了交叉...
係唔係唔訂得?

謝謝大家
部分會唔收外國信用卡
不過我自己用azonet / amazon 等都ok冇問題

azonet叉左就訂唔到 多數係出個日有機會再有小量
試下去amiami碰下運啦

這幾間玩具都不送國外 要用轉送既公司先可以到香港
再唔係找下代購既公司都得

論壇跳轉

現在的時間是 07:14 PM