Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-28-12, 10:36 PM   #1551
chunmanx
God of Gamer
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
我覺得意大利有返基亞連尼~同德國係55波~
應該都唔得
今屆德國太強
到依家都只係出左六、七成功力
完全未禁過制
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
正,又hea贏bbbbb

聖卡西,my God of keeper!!
我都有點點想西班牙輸
好想講句:抵你地死
90分鐘都唔攻
加時先黎攻?
明明有能力攻
柏度加拿華斯打雙翼齊飛都已經夠照
呢場又係悶

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 10:41 PM   #1552
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
西班牙真係俾瓜菜害死......
睇尋晚...個波一到紅衫就即時全場口古月爆......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 10:53 PM   #1553
小嘉
The One

關巴塞咩事
抽得就抽
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 11:05 PM   #1554
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 小嘉 查看文章
關巴塞咩事
抽得就抽
總有幾個鐘意乜都抽下水架啦

我都好憎黑哨巴塞,但我諗唔到有關聯

舊 06-28-12, 11:08 PM   #1555
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
差一個Villa差咁遠 肯攻多啲加埋有個把握力高的前鋒其實可以場場數人幾球 (好似對Ireland咁)
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 11:18 PM   #1556
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
關巴塞咩事
抽得就抽
咁而家西班牙呢套左搓右搓的打法點睇都係源出於佢架嘛......
之但係d教練又冇諗下自己冇美斯又傷左Villa......
一味照搬...最前面果個擺法比都仲好d......
睇見尋晚擺左尼格度出黎...完全都唔知佢做緊乜......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 06-28-12, 11:25 PM   #1557
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
今晚睇下有無機三個馬利奧同場

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-12, 11:26 PM   #1558
小嘉
The One

巴塞咁打有個強力右閘同前鋒

前面都係速度

西班牙連前鋒都唔出

又關巴塞咩事

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
咁而家西班牙呢套左搓右搓的打法點睇都係源出於佢架嘛......
之但係d教練又冇諗下自己冇美斯又傷左Villa......
一味照搬...最前面果個擺法比都仲好d......
睇見尋晚擺左尼格度出黎...完全都唔知佢做緊乜......
巴塞係向前猜
舊 06-28-12, 11:27 PM   #1559
BOYBOYBOY

引用:

前面都係速度

西班牙連前鋒都唔出

又關巴塞咩事

巴塞係向前猜
一切都係巴塞的錯

舊 06-28-12, 11:42 PM   #1560
小嘉
The One

引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
一切都係巴塞的錯
對手打鐵筒唔猜唔通亂都入去

不過昨天葡萄牙明明同西班牙對攻

都唔明點解係要死猜

利申:我係巴塞既
舊 06-29-12, 12:27 AM   #1561
BOYBOYBOY

引用:

都唔明點解係要死猜

輸波嬴波都係入巴塞數

舊 06-29-12, 12:40 AM   #1562
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:

都唔明點解係要死猜

其實破鐵筒要有路蘭迪呢類可以一個打晒既人,冇目標既話搓全場都係打唔入去.
今屆第一場擺460就係控制晒全場但咬極唔入

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 12:48 AM   #1563
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
但係費托又唔係好態,噚晚果位又咁廢....

路蘭迪真係無乜大賽保證,歐霸決賽踢到無影

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 01:24 AM   #1564
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:

前面都係速度

西班牙連前鋒都唔出

又關巴塞咩事

巴塞係向前猜
多謝你的講解

引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
一切都係巴塞的錯
don't撥火pls......

引用:
作者: 碧克 查看文章
其實破鐵筒要有路蘭迪呢類可以一個打晒既人,冇目標既話搓全場都係打唔入去.
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
但係費托又唔係好態,噚晚果位又咁廢....

路蘭迪真係無乜大賽保證,歐霸決賽踢到無影
都唔明分組賽對愛爾蘭贏到坐定粒六都唔俾佢落場試下腳......
用都唔肯/敢用佢...咁選佢入隊為乜......

死神Lv.3能力覺醒
舊 06-29-12, 01:37 AM   #1565
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
都唔明分組賽對愛爾蘭贏到坐定粒六都唔俾佢落場試下腳......
用都唔肯/敢用佢...咁選佢入隊為乜......
老帥出佢當賭錢,好彩咪好似上次10年對葡牙咁拉空晒比韋拿搞掂囉....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 06-29-12, 01:41 AM   #1566
小嘉
The One

引用:
作者: 碧克 查看文章
完全唔明0前鋒做咩

羅蘭迪真係咁好態都唔比佢打正選
舊 06-29-12, 02:53 AM   #1567
DevilElvis
The One
還我香港!!

派路護空門

舊 06-29-12, 03:01 AM   #1568
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

意粉踢4後衛~又有瀨瀨坏野既感覺~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 03:02 AM   #1569
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
意大利中場好多誤傳

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 03:05 AM   #1570
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
路維又食鼻屎?
由手機版發出
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 03:07 AM   #1571
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

巴神終於入啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 03:07 AM   #1572
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

意1:0德......

德國突然間完全冇mark人咁......

死神Lv.3能力覺醒
舊 06-29-12, 03:08 AM   #1573
DevilElvis
The One
還我香港!!

巴神輕鬆頂入

舊 06-29-12, 03:08 AM   #1574
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
卡斯辛奴助攻靚

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 03:11 AM   #1575
BOYBOYBOY

睇少派路一陣都唔掂

德國睇怕輸啦

論壇跳轉

現在的時間是 08:08 PM

手機版 | APP版