Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-30-12, 12:12 PM   #251
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
原來髭有得HS>K mappa咁打番起黎
咁問題解決晒啦

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 12:15 PM   #252
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
其實E+d rank咩排位~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 12:24 PM   #253
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
其實E+d rank咩排位~
個人認為CHIPP同JOHNNY強勢,不過佢地個個實際打1ROUND,點分?

舊 06-30-12, 12:27 PM   #254
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
個人認為CHIPP同JOHNNY強勢,不過佢地個個實際打1ROUND,點分?
講真,摸得果一陣鬼知咩rank咩
不過johnny基本性能強化好多係事實

髭望落實質又好似唔太差
D主力糞技無點改......一樣都係一套點打都一半

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 06-30-12, 12:28 PM   #255
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
髭望落實質又好似唔太差
D主力糞技無點改......一樣都係一套點打都一半

唔識打佢~立p~

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-30-12, 12:29 PM   #256
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

有果Round你睇咪好囉
你睇下岩岩呢幾場都唔知隻eddie落黎做咩.....又唔係試野咁先慘

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-30-12, 12:38 PM   #257
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

樹起攻完全死亡
EX魂 唔企起身唔中 但擋都中毒中印 點睇都糞技

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-30-12, 02:06 PM   #258
Andromeda
幸せの向こう側...

註冊日期: Mar 2003
ROBO好似好歡樂,特別係熱到就爆果陣...

あの頃のように

君と出会わなければつらくないのに
Andromeda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 02:09 PM   #259
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

ba/an/ax哩d變動大唔大呀~

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-30-12, 02:11 PM   #260
knife-edge
Ultimate Gamer
向後發展委員會成員

註冊日期: Feb 2004
咩事 SLASH EDDIE
有病呀
-
EDDIE仔2種召喚...好頹.......
大鑽追加不能都預左
SG LOOP好似難就位左
個陷阱個判定好似改早左...不過冇下段
暫時睇到係咁

當對手因為你勁飛火滾果陣依然保持長期要係天板度飛
當對手忍唔住講粗口 你時依舊繼續保持長期要係天板度飛
當對手出手打你果陣你終於可以落地攻擊對手啦
u win

此篇文章於 06-30-12 02:29 PM 被 knife-edge 編輯。
knife-edge 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 02:43 PM   #261
knife-edge
向後發展委員會成員

JOHNNY LV3居合FRC.....
改到成隻同人GAME咁
JOHNNY的確係AC最弱
不過都唔使係AC咁用力地改強佢呀嘛=.=
D GC招扣GB咁少......
暴力到喊
居合硬直少到呢....
-
VE個下上HS好似改左D野.....不過又講唔出...
VE空投FRC.......有咩用@@
引用:
睇左場AN
AN 2D應該改長左....
風神LOOP好似收左皮

u win

此篇文章於 06-30-12 02:56 PM 被 knife-edge 編輯。
舊 06-30-12, 02:49 PM   #262
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
http://www.guiltygearx.com/pdf/GGXXA...cationTest.pdf
ユダ:見るがいい!

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-30-12, 03:11 PM   #263
曲奇
Insane Gamer
┌┤´д`├┐

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDck_tiga
個背景有霸王少女

舊 06-30-12, 03:12 PM   #264
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
就咁睇~ba粉不錯咁喎~

赤子之心 拯救失落時代
舊 06-30-12, 03:13 PM   #265
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 曲奇 查看文章
個背景有霸王少女
僕と百裂(ry

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-30-12, 03:30 PM   #266
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

目前睇落最糞既招式係蜂巢箱

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-30-12, 03:39 PM   #267
Andromeda
幸せの向こう側...

註冊日期: Mar 2003
引用:
目前睇落最糞既招式係蜂巢箱
同以前比仲糞左D咩呢?

あの頃のように

君と出会わなければつらくないのに
Andromeda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 03:43 PM   #268
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: *戀水蝶* 查看文章
同以前比仲糞左D咩呢?
而家你唔理佢佢照fing果棍落黎 但你擋左都一樣無so.....
中左就比人追加白波之焰,咁點丫......

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-30-12, 03:47 PM   #269
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
雲長仲可以駁番去それがおれの名だ, 若本Coooooooooooooooooooooooooooool到無晒朋友

舊 06-30-12, 03:55 PM   #270
knife-edge
向後發展委員會成員

ED仔招中段波扣ED BAR有夠多...
雙零擇都唔夠BAR用...
咁都叫加長左條BAR???
個新GC6K6HS有咩用-.-
有EX ED招同ED仔換位.......
不過都係咩用@@D硬直咁長
大鑽FRC唔通CUT左???見D人想出勁出唔到
ACP隻ED麻煩佢再改改啦.......好頹呀....2隻EDDIE加埋就算

u win

此篇文章於 06-30-12 04:03 PM 被 knife-edge 編輯。
舊 06-30-12, 04:09 PM   #271
神人ではない!新人だ

引用:
作者: knife-edge 查看文章
JOHNNY LV3居合FRC.....
改到成隻同人GAME咁
JOHNNY的確係AC最弱
不過都唔使係AC咁用力地改強佢呀嘛=.=
D GC招扣GB咁少......
暴力到喊
居合硬直少到呢....
-
VE個下上HS好似改左D野.....不過又講唔出...
VE空投FRC.......有咩用@@

睇左場AN
AN 2D應該改長左....
風神LOOP好似收左皮
JOHNNY S系以上既招一向GB下降率低,問題點樣打中人
LV3中段FRC的確好勁,不過用LV3+25%氣,計落條數又差唔多。
MC就快咗,不過MIST FINER冇快過…
根據慣例MC最後應該都係會變返之前一樣。

舊 06-30-12, 04:23 PM   #272
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
俾片我睇la
感謝jpmc,令我8號風球底下開工,再感謝hsbc,令我訓2個鐘又要去開工
一d娛樂都冇

舊 06-30-12, 04:27 PM   #273
knife-edge
向後發展委員會成員

引用:
作者: killua 查看文章
俾片我睇la
感謝jpmc,令我8號風球底下開工,再感謝hsbc,令我訓2個鐘又要去開工
一d娛樂都冇
改下個頭POST啦等我....
-
都係你D咁既用家搞到隻EDDIE變左咁....
累死我呢D普通玩家呀

u win
舊 06-30-12, 04:33 PM   #274
神人ではない!新人だ

SO FAR隻EDDIE幾歡樂呀,唔通集集做同一樣野先叫好玩
引用:
作者: killua 查看文章
俾片我睇la
一d娛樂都冇
LIVE
http://www.ustream.tv/channel/guity-...82%B9%E3%83%88

舊 06-30-12, 04:36 PM   #275
knife-edge
向後發展委員會成員

引用:
JOHNNY S系以上既招一向GB下降率低,問題點樣打中人
LV3中段FRC的確好勁,不過用LV3+25%氣,計落條數又差唔多。
MC就快咗,不過MIST FINER冇快過…
根據慣例MC最後應該都係會變返之前一樣。
SORRY 唔係好識用JO
我見D友3HS(好似)>2HS..好似係新GC來....
之後駁招好鬼暴力......50%TENSION扣左隻SLAYER8成血
MIST FINGER唔係出招快..我係覺得收招快左....

引用:
SO FAR隻EDDIE幾歡樂呀,唔通集集做同一樣野先叫好玩
唔止係歡樂左....
係有D歡樂過頭...
D招多到......
但係回ED BAR慢左好多....
睇住條ED BAR成日儲...太歡樂啦@@
SLASH ED隻仔應該主係場中打立回用....
AC ED仔都係連技主力
除非AC EDDIE仔個陷阱唔改返去AC咁啦....
或者SLASH ED個對空攻擊LV5回歸....
不過咁改既話 AC EDDIE就=冇用...所以9成唔會

而且講EDDIE唔話下鬥神唔得...
成日屈人機
-
隻P個PB大力左咁多既

u win

此篇文章於 06-30-12 04:54 PM 被 knife-edge 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUILTY GEAR XX 3 on 3 ~ <<第13回>> 千野 衛 街機遊戲討論版 1 09-07-08 11:40 AM
[PSP] GUILTY GEAR XX ΛCORE PLUS 神祕人1號 手提遊戲機討論版 5 08-26-08 04:23 AM
guilty gear XX #reload pc 版 Hayami PC電腦遊戲討論版 67 07-28-04 08:24 PM
GUILTY GEAR 旦 Part 3 XX 編 赤兵尉SETH 收藏品討論版 24 06-30-03 12:59 PM

現在的時間是 08:21 PM

手機版 | APP版