Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-26-21, 05:47 AM   #1801
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
《全裸監督》第二季予告1:

舊 04-26-21, 08:12 AM   #1802
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
《全裸監督》第二季予告1:
6月

中文netflix也會同步吧?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-21, 04:14 PM   #1803
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
Netflix初の公式VTuber「N子・メイ・黒野」爆誕、毎週YouTube番組でアニメ語り
https://nlab.itmedia.co.jp/nl/articl...7/news050.html

Netflix都黎湊熱鬧
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-21, 05:54 AM   #1804
肉羊哩咖
griffin611

惡魔城 S4予告!!!

5月13 咁快!!!期待會大混戰?!

舊 05-01-21, 12:45 AM   #1805
肉羊哩咖
griffin611

如果有神

呵呵,Lucifer S2 Part 2 予告:
梗係有透喇!

個老婆走咗佬嘅天父登場,唔係 Morgan Freeman 呢個都袋住先。

舊 05-02-21, 06:11 AM   #1806
肉羊哩咖
griffin611

焦急機械人大戰— 咪嘈氏

【週末大電影】The Michelles vs. The Machines 係 Sony 動畫原本上戲院,點知有「你知咩事」而賣咗畀 Netflix。幕後係 Spiderman: into the Spider-verse 兩位導演搞。今次啲動畫 3D 同少部份 2D 混合,美功個人色彩好濃厚,鍾唔鍾意睇個人。故仔主要賣父女情,但功力又未到 Pixar 啲噉「感人肺腑」,想得啖笑絕對滿足到,啲機械人嘅情節,好兒戲,無謂太認真。總結:中上。

舊 05-03-21, 02:53 PM   #1807
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
岩岩睇左 bird box,幾緊張

其實都係喪屍末日片,不過叫多左個玩法唔俾開眼睇

無重複喪屍末日片既老土招,無又玩末世之下人人為生存而內鬥咁

父母對子女既付出,係唯一無私既愛

其他一齊既人際關係,都係 Conditional

不過d左膠野真係好L多,房東 Greg 有個老公,Greg 係男人,我係聽到 Douglas 講 His husband

His Husband ? 我都來回睇左幾次,我有無聽錯?劇中角色好似完全無疑問咁
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-21, 12:19 AM   #1808
肉羊哩咖
griffin611

Arcane, League of Legends 衍生動畫,今秋予定:

舊 05-06-21, 09:20 PM   #1809
肉羊哩咖
griffin611

Stranger Things 4 又一個予予告?!

舊 05-08-21, 01:15 AM   #1810
鐵之侍

看完朱比特傳奇第一季,雖然是和超級英雄有關但感覺還是當家族恩怨和人性衝突的劇情片看較好,打不算太多質素也只算和特攝片差不多(電視劇預算),有些戰鬥甚至只是輕輕帶過而已

不過角色衝突還算不錯看,但如果是抱著看英雄打架應該會失望

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 05-08-21, 09:00 AM   #1811
Heaven
Game Master

Netflix 獨家, 不得了, 期待

舊 05-08-21, 03:35 PM   #1812
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Heaven 查看文章
Netflix 獨家, 不得了, 期待

超期待喎
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-21, 02:49 AM   #1813
肉羊哩咖
griffin611

正!

好似 Sailor Moon Eternal 都會有~~~

舊 05-10-21, 02:05 PM   #1814
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
神劍闖江湖!80年代大陸電視劇?
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-21, 02:30 PM   #1815
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: JoJo 查看文章
神劍闖江湖!80年代大陸電視劇?
台灣官方漫畫譯名
譯名方面港/台不嬲各有千秋不斷挑戰下限
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-21, 05:16 PM   #1816
JoJo

引用:
作者: 真!DC 查看文章
台灣官方漫畫譯名
譯名方面港/台不嬲各有千秋不斷挑戰下限
由手機版發出
咁又係 當年 魁男塾 台譯新 北斗之拳 無線譯 搏擊之男 又確係不分高下
冇譯做 斗男墊 其實已經唔錯(當日身邊真係有書友咁叫)
舊 05-11-21, 10:25 PM   #1817
肉羊哩咖
griffin611

雷朋第二部,6月11:

舊 05-12-21, 10:43 AM   #1818
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

PSN  IDKENZHAYA
台灣有個《神鬼》系列,有幾十年歷史,長出長有

https://tw.youcard.yahoo.com/cardstack/10a45a90-4be5-11e7-9007-e3b20999ce2c

由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-21, 09:03 PM   #1819
鐵之侍

惡魔城第四季,今季故事比較簡單但熱血,打鬥場面一定是最多最精彩的一季

可惜製作組一些問題今季是最終季了(其實故事還可以寫下去的),還好製作組也給了我們一個不錯又感動的結局(我比較不滿某角色要便當

舊 05-14-21, 02:51 AM   #1820
肉羊哩咖
griffin611

Army of the Dead 頭十五分鐘映象:

死,好多嘢積咗未睇。

舊 05-14-21, 08:38 AM   #1821
鐵之侍

He-man將會有新版動畫,故事接舊版動畫但故事比較成人向,7月30日

舊 05-14-21, 09:03 AM   #1822
Heaven
Game Master

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
He-man將會有新版動畫,故事接舊版動畫但故事比較成人向,7月30日
童年回憶

舊 05-14-21, 11:46 AM   #1823
JoJo

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
咁完場咪冇左教小朋友人生道理
舊 05-14-21, 11:52 AM   #1824
Eking

註冊日期: Feb 2006
he-man 個ENDING係乜完全冇哂印象

舊 05-15-21, 12:22 PM   #1825
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神