Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-27-15, 12:15 PM   #601
Reticence
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
Wii U IDZEROIA
PSN  IDEdwin Chu
XBox Live GamertagEdwinChu
引用:
作者: pet3 查看文章
togF 我都仲做到5全員魔神珠 停半秒CC 大回復+閃避CC大回復之類

但TOZ的煩人度讓我不想做OTL
我都覺得好煩....
而家我完全係亂合

岩岩見到呢編野, 得閒睇下先
http://bbs.a9vg.com/thread-4436674-1-1.html
Reticence 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 12:32 PM   #602
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: Reticence 查看文章
我都覺得好煩....
而家我完全係亂合

岩岩見到呢編野, 得閒睇下先
http://bbs.a9vg.com/thread-4436674-1-1.html
我就已經暫時接近放棄合,感覺今集裝影響唔太大,並列到有LV up時+1而唔太低就算
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 03:12 PM   #603
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
btw而家係咪都唔興攻略心得交流區post?
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 03:24 PM   #604
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 亞比斯 查看文章
btw而家係咪都唔興攻略心得交流區post?
無人負責管理+攻略區根本死城

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 07:17 PM   #605
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
【超速報】『テイルズオブゼスティリア』アリーシャが主人公のDLCが2月12日に配信決定!

此篇文章於 01-27-15 07:19 PM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 07:19 PM   #606
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
馬場P

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 07:21 PM   #607
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
唔夠一星期已經反轉豬肚www
真係好難睇既食相www
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 07:30 PM   #608
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
TO系列最強DLC
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 07:40 PM   #609
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
等唔切TOZ2或完全版先出嗎?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 07:41 PM   #610
ゆり

註冊日期: Nov 2004
對面tony先1000羊買水樹
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 07:41 PM   #611
KA版柯柏文
Crazy Gamer

1300yen, 強氣定價
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 07:47 PM   #612
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
好彩早幾集已跳坑
咁樣賣GAME賣DLC法,個厚顏無恥度爆晒標!

舊 01-27-15, 07:57 PM   #613
yorkyork

馬場聽日台灣有活動,
巴哈仔咁火爆唔知會唔會去問候佢
舊 01-27-15, 07:59 PM   #614
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
作者: yorkyork 查看文章
馬場聽日台灣有活動,
巴哈仔咁火爆唔知會唔會去問候佢
落街買花生
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 08:00 PM   #615
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
佢甘樣做第一次,以後點再敢玩啊!
再過幾日幾星期仲有咩出?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 08:02 PM   #616
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
馬場你好野
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 08:02 PM   #617
dust11

註冊日期: Aug 2010
原本要隔一排PS4完全版先玩到既野
依家千三YEN就可以喺PS3玩到
Aren't you thankful?
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 08:02 PM   #618
pet3
The One

上星期有人話明把戀愛結局賣dlc
to比光明好的人是誰0.0 ?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 01-27-15, 08:04 PM   #619
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
睇見呢個消息後我應該用咩心情去繼續打隻TOZ。。。
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 08:11 PM   #620
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
真係把王女抽起放dlc..........
tales of真係以後可以pass 好在今次痴朋友機打o_q

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 08:24 PM   #621
yorkyork

我知喇,聽日馬場話台灣個活動有公布係公布有dlc
舊 01-27-15, 08:31 PM   #622
pet3
The One

其實BG點升有時突然加半格
但平時點都不升

FGO 目標預算
舊 01-27-15, 08:33 PM   #623
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: pet3 查看文章
其實BG點升有時突然加半格
但平時點都不升
防禦、迴避、部份特技有注明嘅都會加BG

但攻擊一定唔會加
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 08:39 PM   #624
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
【TOZ】祝20周年&40万本達成記念特別キャンペーン実施
2/12配信予定の本編後日談DLC「アリーシャアフターエピソード瞳にうつるもの」を通常1300円の予定だった所期間限定無料配信
期間限定2/12~2/28
宣伝担当 #toz

免費就算啦

只不過係未爆完就好似被人透左

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-15, 08:55 PM   #625
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
期間免費咋

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收PS3 tales of zestiria 情熱傳說 $330 shukei 買賣專區 0 01-30-15 07:55 PM
SELL 罕有PS3 龍珠 放DRAGON BALL RAGING BLAST 2 行日版 + PS3 tales of zestiria 特典匙扣公仔 PORTABLE 買賣專區 1 01-26-15 03:17 PM
[PS2]Tales of The Abyss [發售中] (予約特典 Tales of Phantom) steve 電視遊戲討論版 386 12-16-05 02:52 PM
[機種未定]Tales Of系列新作發售決定,Next Tales Of..... 神祕人1號 手提遊戲機討論版 18 02-16-05 09:33 PM
Tales of Phantasia...... hopeless 日本動漫畫討論版 3 12-12-04 11:11 PM

現在的時間是 09:57 AM

手機版 | APP版