Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 01-03-22, 07:41 PM   #401
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
Shaqtin' a Fool應該可以幫佢整番個個人特輯

舊 01-03-22, 07:59 PM   #402
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
唔願意改變就會比時代淘汰
LBJ 由之前外投唔得, 而家練到你唔可以再放佢射
Curry 早幾年下下比人點名單打, 而家單對單你未必打得佢入

然後阿龜永遠why not 精神要做自己, 結果咪咁
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-22, 08:51 PM   #403
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
大哥自從3千粒之後好似腳仔軟咁

舊 01-05-22, 09:25 AM   #404
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
龜龜一路都係靠體能打波, 咁多年黎球商無增加過, 又無開發過其他技術
年紀大, 體能下降咪浮哂D缺點出黎

引用:
作者: Sar8 查看文章
好在個Bench夠深, 幾場都靠唔同人救世

勇得分手就夠哂, 但後備負責組織既好似差緊少少,
得AI一個, 但已經年紀大, 似乎買多個保險好D,
JTA始終未夠成熟, 太多失誤同犯規, Chiozza更加唔掂, 呢d時候就好掛住Livingston
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-22, 12:22 PM   #405
6eo
美波様!

引用:
連續兩場低潮

希望下場食燒鵝打番起D
舊 01-06-22, 12:26 PM   #406
Sar8
The One

引用:
作者: 6eo 查看文章
連續兩場低潮

希望下場食燒鵝打番起D
大哥失哂暈

此篇文章於 01-06-22 01:26 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-22, 09:58 AM   #407
搖搖
永遠的毛毛王子↓

KT聽日對騎士復出

舊 01-09-22, 07:20 PM   #408
Sar8
The One

希望可以健健康康打落去唔好再有大傷
已經冇咁多時間可以食多次大傷

舊 01-10-22, 10:27 AM   #409
6eo
美波様!

+1
只求佢健康

見佢入第一球真係好感動
舊 01-10-22, 04:28 PM   #410
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis

入17分,有球仲硬爆入樽,好正

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-22, 09:29 AM   #411
6eo
美波様!

引用:
作者: DevilElvis 查看文章

入17分,有球仲硬爆入樽,好正
入樽個下我個心離一離

BTW Ja 仔真係好癲
我覺得佢應該唔好下下都跳咁盡
真係好驚佢受傷
舊 01-12-22, 02:32 PM   #412
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
今日勇士輸比灰熊,感覺KT未上力,有D open look 3分唔入

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-22, 05:34 PM   #413
6eo
美波様!

一路都覺得灰熊有D兢住勇士
尤其今日green唔打, 未打都已經覺得勇士輸既機會大

灰熊10連真係勁, 仲要讓左個Dillion brooks
Ja仔D決策好左好多, Desmond Bane今年進步勁大, 有D似上年MPJ咁
舊 01-14-22, 12:12 PM   #414
6eo
美波様!

字母哥打PG位
米道頓PF

真係亂Q咁報
雖則positionless係潮流者
舊 01-14-22, 01:01 PM   #415
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
勇士入到12月個態就開始跌
尤其內線冇roll man 已經比人睇穿左, 我係對家都唔駛諗switch 唔switch
2個一齊撲埋去啦仲諗

Klay 可能要好長時間先回復到狀態, 佢而家冇左走位快射3分果下
唯一冇減弱到係佢對抗性, 仍然可以單防內線post up
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-22, 01:39 PM   #416
Sar8
The One

唔驚唔覺已經輸到11場

舊 01-14-22, 03:38 PM   #417
6eo
美波様!

引用:
作者: Penny仔 查看文章
勇士入到12月個態就開始跌
尤其內線冇roll man 已經比人睇穿左, 我係對家都唔駛諗switch 唔switch
2個一齊撲埋去啦仲諗

Klay 可能要好長時間先回復到狀態, 佢而家冇左走位快射3分果下
唯一冇減弱到係佢對抗性, 仍然可以單防內線post up
之前一路靠防守+咖哩Top fit carry, 咖哩狀態回落番就sosad左
始終內線(不論攻守)一向都係弱點, 所以大家一路都對智將有期望
舊 01-16-22, 01:37 PM   #418
Sar8
The One

KI返來
然後KD又傷
兩條友八字唔係好夾

舊 01-17-22, 09:44 AM   #419
6eo
美波様!

引用:
KI返來
然後KD又傷
兩條友八字唔係好夾
呢年半, 3巨頭同時上到場既場次其實有冇廿場

公牛呢排回吐得咁勁
連續比網同勇大炒3-40分
舊 01-17-22, 10:44 AM   #420
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: 6eo 查看文章
呢年半, 3巨頭同時上到場既場次其實有冇廿場

16/113

舊 01-18-22, 12:53 PM   #421
6eo
美波様!

引用:
作者: 搖搖 查看文章

16/113
D錢真係使得冤枉

https://www.youtube.com/watch?v=1hidpnHzrDc
睇到個留言笑左
舊 01-22-22, 04:30 PM   #422
Sar8
The One

大哥今日絕殺,希望呢場波可以打返起上來

舊 01-25-22, 10:22 AM   #423
6eo