Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-12-14, 09:04 AM   #676
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
冰與水與便當之歌就係。而且呢套收視低到
食飯時睇漢叔煮人肉超開胃(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 10:41 PM   #677
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
Constantine睇完trailer又ok喎, 係拍得好鬼supernatural

引用:
作者: 細路翔 查看文章
食飯時睇漢叔煮人肉超開胃(?
其實我ok, 食飯睇CSI劏屍

低視低, 但有人氣, 無計
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 11:00 PM   #678
T.S
God of Gamer
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
Constantine睇完trailer又ok喎, 係拍得好鬼supernatural

其實我ok, 食飯睇CSI劏屍

低視低, 但有人氣, 無計
講真Supernatural s5果陣就應該完左佢啦...而家真係越寫越爛

Constantine唔知拍唔拍到漫畫個feel

-------------------

講開收視低,好似好幾套都係差唔多收視(arrow果d)

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-14, 09:52 AM   #679
\ot_to/

supernatual已經係走腐女路線(大誤), 大賣基情

Arrow近排插水, 不過應該暫時唔會斬, 因為有"正義聯盟"。

最近正式公佈有咩新劇, 有咩劇cancel, 同hannibal收視差唔多既, 都cancel晒, mentalist都爭D cancel
舊 05-14-14, 10:12 PM   #680
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
The Mentalist 咁都唔洗收~

Constantine 都係同一個製作人,有尐期待。

PoI 收季

PoI S3E23

估唔到Vigillant係Decima搞出嚟,Collier好冤枉~

Root又係唔係去整爛Sam,反而係令到各位主角點玩落去。

個竇口無咗,下季會係咩格式?

舊 05-15-14, 07:32 AM   #681
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
The Mentalist 咁都唔洗收~
我都想知佢S7重可以點玩~無BOSS/感情線又KO埋~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-14, 11:49 AM   #682
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
我都想知佢S7重可以點玩~無BOSS/感情線又KO埋~
其實果班Blake Society去晒邊
咁大單野好似無事發生過咁

S7如果仲係無主線無乜動力追
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-14, 05:08 PM   #683
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
其實果班Blake Society去晒邊
咁大單野好似無事發生過咁

S7如果仲係無主線無乜動力追
拉晒啦,只係Jane呃FBI仲有人未拉

不過編劇要話仲有人都無話唔得既
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-14, 09:10 PM   #684
T.S
君だけを…

http://youtu.be/rnXsnR-2AvU

閃電俠

舊 05-16-14, 01:05 AM   #685
IDGAF
The One

睇開電視劇版Arrow的,應該都會睇埋The Flash吧?
兩劇的演員以後係咪都有機會互相係對方套劇度客串下吧?

The Flash First Look: Don't Blink

The Flash - Extended Trailer
http://youtu.be/Yj0l7iGKh8g

ABOUT THE FLASH
After a particle accelerator causes a freak storm, CSI Investigator Barry Allen is struck by lightning and falls into a coma. Months later he awakens with the power of super speed, granting him the ability to move through Central City like an unseen guardian angel. Though initially excited by his newfound powers, Barry is shocked to discover he is not the only "meta-human" who was created in the wake of the accelerator explosion -- and not everyone is using their new powers for good. Barry partners with S.T.A.R. Labs and dedicates his life to protect the innocent. For now, only a few close friends and associates know that Barry is literally the fastest man alive, but it won't be long before the world learns what Barry Allen has become...The Flash.

舊 05-16-14, 01:27 AM   #686
T.S
君だけを…

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
睇開電視劇版Arrow的,應該都會睇埋The Flash吧?
兩劇的演員以後係咪都有機會互相係對方套劇度客串下吧?

The Flash First Look: Don't Blink

The Flash - Extended Trailer
http://youtu.be/Yj0l7iGKh8g

哩套野除左件衫好樣衰下之外幾期待

舊 05-16-14, 02:10 AM   #687
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
Flash 咁鐘意同綠色的做基友

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-14, 09:58 PM   #688
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

Mentalist~S6~22~

Ending係live story~
所有野都ko晒~重開S7~?難得埋到尾~依家收左佢咪好囉~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-14, 12:03 PM   #689
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
今季新劇有無睇緊 the 100, 暫時睇左五集, 唔錯

有科幻有青春, 故事發展有9成時間喺叢林, 有丁點似lost的格局(唔係故事)...

舊 06-02-14, 11:06 PM   #690
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
無記醫神大結局

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 08:09 AM   #691
\ot_to/

引用:
作者: jamsquare 查看文章
無記醫神大結局
下星期先係主菜
舊 06-03-14, 07:46 PM   #692
yorkyork

註冊日期: May 2010
醫神一路都係睇tbb版,
個結局幾傷感下,
偉醫生
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-14, 03:05 PM   #693
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: yorkyork 查看文章
醫神一路都係睇tbb版,
個結局幾傷感下,
偉醫生
原來最後首歌,係歡樂今宵嘅原曲"Enjoy Yourself". 整個ring tone先~

舊 06-10-14, 09:41 AM   #694
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
下星期先係主菜
睇番佢地以前個樣覺得好薯... 但以前睇嗰時又唔覺~

舊 06-16-14, 05:24 PM   #695
Eking

註冊日期: Feb 2006
想問 arrow / walking dead / big bang 幾時再開新season ?

Constantine幾時上 / 上左未 ?

舊 06-16-14, 10:57 PM   #696
\ot_to/

引用:
作者: Eking 查看文章
想問 arrow / walking dead / big bang 幾時再開新season ?

Constantine幾時上 / 上左未 ?
全部秋季9-10月
舊 06-27-14, 07:26 AM   #697
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
True Detective好睇啊
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-14, 07:34 AM   #698
\ot_to/

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
Matthew McConaughey係堅既

同一個導演、同一個編劇拍晒咁多集, 真係完整D。
舊 06-27-14, 09:47 AM   #699
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
我剛剛開始睇...成套野果種感覺真係同其他 TV series 好唔同...
感覺係好重電影感 ...而且兩個男主角既對手戲係 keep 住有種戲劇張力係度....

一個導演 一個編劇做晒成個 series 呢樣相當好~
但來緊 Season 2 佢話會變返多個導演 多個編劇呢種...就令人有D擔心....
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-14, 12:38 AM   #700
肉羊哩咖
griffin611

7月14除咗有Arrow,CCTVB仲上埋AoS,有無搞錯?!又唔做埋The Good Wife/Homeland,又唔買PoI˜˜˜

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:12 PM

手機版 | APP版