Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-09-06, 09:28 PM   #76
fxi
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
幪超扭蛋出左, 估唔到隻蜻蜓做得唔錯....黑日, 悲傷, 憤怒齊集好開心 期待佢出埋RX堆大奸角
fxi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 12:41 AM   #77
Vice
Ultimate Gamer
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
求救~

我上星期買o左neverland~
滿心歡喜咁砌好d女角~
放在睡房當擺設~

不過今日見到hiro有d問題...
原本在砌的時候我已經將hiro的腳拉開一點好讓安在地台上...
誰不知可能hiro的裙太重所以向前傾...
腳也有點變形... >_<
現在好像補救不了...

有沒有版友遇到這個情況... 有什麼解救啊?

舊 07-10-06, 01:10 AM   #78
七十二夜

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Vice
求救~

我上星期買o左neverland~
滿心歡喜咁砌好d女角~
放在睡房當擺設~

不過今日見到hiro有d問題...
原本在砌的時候我已經將hiro的腳拉開一點好讓安在地台上...
誰不知可能hiro的裙太重所以向前傾...
腳也有點變形... >_<
現在好像補救不了...

有沒有版友遇到這個情況... 有什麼解救啊?
前重後輕一定PK
情況唔嚴重有得救
我見佢有少少傾既時候已經救返佢
七十二夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 01:53 AM   #79
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
今日小小一入:

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 01:07 PM   #80
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 薑餅人Lobo
而家7月 HG 200YEN Z篇Part.11又係魔童
不過放心,下次10月出的龍珠Z Part.12冇魔童了...
請問有冇相/圖睇?

引用:
作者: 薑餅人Lobo
當然,如果計埋300YEN情景蛋的話,魔童0係近期真係集集都有份
300yen 情景旦係咪指撒亞人篇果套? 真係好靚, 尤其是上色方面
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:45 PM   #81
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
出左個備長炭情景, 是大盒裝住的, $120, yujin出, 冇圖.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 07:50 PM   #82
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
引用:
作者: fxi
幪超扭蛋出左, 估唔到隻蜻蜓做得唔錯....黑日, 悲傷, 憤怒齊集好開心 期待佢出埋RX堆大奸角
我都買o左了, 不過悲傷o個心口有o的甩色...
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 07:52 PM   #83
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: Raze
再買多套

舊 07-10-06, 09:56 PM   #84
危險人物

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Raze
我個隻都係.......呢獲真係悲傷
危險人物 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-06, 03:40 AM   #85
ppoppq
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
後知後覺的我今天終於都用%))敗了彩色版5+SP啦XD
其實我係見到呢幅圖令我決心一入呢

http://www.moeyo.com/2006/07/vp_3.html

我用日翻中網站看了以下的雜亂文章後決心一敗了~

9日唯一地庫存確認完成了的以只kotobukiyarajio會館,這邊也星期一(10日)好象有追加的到貨,根據話是「想有暫且持(有)的數的」事。 據說再者,對星期一有到貨預定以只kotobukiya的2店鋪,沒有在其他的店鋪試著確認了的地方,再進貨預定。
製造廠庫存完了賣好象也做著。 animeito,是bokusu庫存,到貨預定一起未確認。

單物品賣相當看見,不過,還是哪個都成為相當的價格,在某店shikure的arisha(Rial臉)的顏色版成為6980日元,其他的店也變成5000日元超過。象牙也幾家店確認了,不過,成為2000日元以上。 動畫片臉在確認了的店鋪,都沒有顏色,象牙哪兒。

因為nomarukarasetto(shikure以外的顏色5種組套)也幾乎不看見,有也變成比BOX高(貴)的價格,研究購買,最好是在還在有庫存的時候BOX買了?BOXnormality5種顏色好象統一~ shikure變得運如何···n
ormality不統一的BOX稀少地好象也有…喂對流石厲害…

此篇文章於 07-11-06 03:43 AM 被 ppoppq 編輯。
ppoppq 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-06, 04:01 AM   #86
xeno
○9

註冊日期: Feb 2003
想問下 RO既盒旦PART3係唔係都係今個月出?

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-06, 12:51 PM   #87
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
有冇人知邊度可以賣返上一part幪超
我想要返生低同波斯卡,找暈成個皆旺都唔見有

舊 07-11-06, 07:35 PM   #88
fxi

引用:
作者: TH華擊團
有冇人知邊度可以賣返上一part幪超
我想要返生低同波斯卡,找暈成個皆旺都唔見有
早幾日皆旺地牢有, $120一套
fxi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-06, 09:55 PM   #89
valkyrie
Crazy Gamer
VF-1A

註冊日期: Jan 2004
有無人見 里見八犬傳 一SET 有得買?

valkyrie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-06, 10:26 PM   #90
airless

引用:
作者: valkyrie
有無人見 里見八犬傳 一SET 有得買?

前幾日o係兆萬見到有~

不過真係估唔到竟然電視劇都有得出~
airless 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-06, 12:03 AM   #91
seoy
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: airless
前幾日o係兆萬見到有~

不過真係估唔到竟然電視劇都有得出~
里見八犬傳 係日本一套古代長篇小說,曾拍過電影.
seoy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-06, 01:56 PM   #92
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-06, 05:17 PM   #93
ppoppq

註冊日期: Jul 2006
先街了嗎?1 Set7隻幾$ ?
ppoppq 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-06, 08:58 PM   #94
digi
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Hayami
係邊度有得買呀...............

舊 07-12-06, 11:07 PM   #95
airless

引用:
作者: seoy
里見八犬傳 係日本一套古代長篇小說,曾拍過電影.
[off一下]
我知道呀~
不過上面果套係TBS台慶50周年特別電視劇的出品來呀~
有仲間由紀恵份的~~
[/off一下]
airless 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-06, 01:15 AM   #96
thankyou

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: digi
係邊度有得買呀...............
昨天派貨,旺角&官塘都有
thankyou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-06, 12:04 AM   #97
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
とらのあな パームキャラクターズ
ローゼンメイデン トロイメント

http://www.hinatatiki.sakura.ne.jp/t...na_meiden.html
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-06, 08:12 AM   #98
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
http://cerberus.picot.ne.jp/gasha/07...negima_pactio/

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-06, 02:17 PM   #99
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
今日散抽rozen maiden
中左蒼星石同水銀燈...

我想要翠星石同薔薇水晶啊.....有無人願意同我換啊....OTL
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-06, 03:06 PM   #100
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
唔好講笑啦, 除左亞子個面相都叫好D之外,
其他人走樣走到... 反而K社出果套都仲好D...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:40 PM

手機版 | APP版