Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-07-06, 09:21 PM   #51
valkyrie
Crazy Gamer
VF-1A

註冊日期: Jan 2004
VP 個SP 一個幾錢?
valkyire單一幾錢?
另一個女神幾錢?
THX
valkyrie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-06, 11:09 AM   #52
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Bahamut

ヴァルキリープロファイル トレーディングアーツ

見街

隱藏版

盒旦的面相質素比GAME限定版的女神figure還更好~~
睇相好似質素麻麻...
又貴... 同neverland個套差太遠了
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-06, 12:48 PM   #53
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219

同限定版o個隻咪又係海軍鬥水兵

舊 07-08-06, 01:11 PM   #54
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
隱藏中的隱藏

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-06, 02:22 PM   #55
Vice
Ultimate Gamer
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
我聽講象牙色相當唔錯~
有冇版友見過呢?

舊 07-08-06, 03:08 PM   #56
valkyrie
Crazy Gamer
VF-1A

150入左SP彩
都幾靚 個樣同上面的圖吾都(可能係VIEW的問題)

隱藏中的隱藏 個樣有D面紅紅 是不是會場限定
想問下SP係吾係VP2個主角?
舊 07-08-06, 03:18 PM   #57
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: valkyrie
150入左SP彩
都幾靚 個樣同上面的圖吾都(可能係VIEW的問題)

隱藏中的隱藏 個樣有D面紅紅 是不是會場限定
想問下SP係吾係VP2個主角?
隱藏中的隱藏 不是會場限定

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 07-08-06, 05:20 PM   #58
DIO 龍
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjp_dio
orz 連sp象牙色都有兩款眼
DIO 龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-06, 05:28 PM   #59
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
吾怪得知le隻野係SP

舊 07-08-06, 08:23 PM   #60
DoB
Senior Gamer
kaleidostar

註冊日期: Dec 2003
嗚, 有冇人仲見倒有neverland套旦, 幾多錢T_T

搵左成日都冇

舊 07-08-06, 08:51 PM   #61
valkyrie
Crazy Gamer
VF-1A

引用:
作者: DoB
嗚, 有冇人仲見倒有neverland套旦, 幾多錢T_T

搵左成日都冇
MK X萬中心 同 先達 可能重有

>>吾怪得知le隻野係SP
吾要比我AR

此篇文章於 07-08-06 08:53 PM 被 valkyrie 編輯。
舊 07-08-06, 09:16 PM   #62
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
超sp的眼和表情都比死魚眼sp好很多
不過不知幾多box才有1隻超sp....
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-06, 10:35 PM   #63
hehaha
Banned

註冊日期: Jun 2006
星矢第一第二代扭蛋全套幾多錢?
hehaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-06, 11:15 PM   #64
火之焰
Insane Gamer
叫我"焰狼"會比較好

註冊日期: Oct 2005
引用:
但是今天才見人開中超sp

這出產商10次有9次個眼都唔得
又玩重量珠,又玩2隻色
唔係打vp個名我抽都唔想抽=.=

順手一問
有地方有一set象牙色賣嗎??幾銀

舊 07-08-06, 11:22 PM   #65
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
想問問呢set 再版左未 , 唔見有 , thx

舊 07-08-06, 11:24 PM   #66
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 火之焰
但是今天才見人開中超sp

這出產商10次有9次個眼都唔得
又玩重量珠,又玩2隻色
唔係打vp個名我抽都唔想抽=.=

順手一問
有地方有一set象牙色賣嗎??幾銀
也有舖頭賣彩+象牙全14隻, 索價$14XX

3D真實風樣貌要出旦始終比較難做得好, 上次的star ocean就反而不錯

旺角不少地方仍有得賣象牙5+1sp, 約$1xx-2xx
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-06, 11:56 PM   #67
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
今日見5象牙!)),
即入!

問街旺象牙sp散一隻幾多,*)
即走~

msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-06, 12:06 AM   #68
ShinShiden
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDshinshiden
XBox Live Gamertagshinshiden
引用:
作者: msz006
今日見5象牙!)),
即入!

問街旺象牙sp散一隻幾多,*)
即走~

呢個價 好誇遮
ShinShiden 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-06, 12:44 AM   #69
土星人
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
今日貪過癮抽左一盒VP,都算好運中左Frey
不過最想要係Lucio
土星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-06, 01:15 AM   #70
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
作者: 土星人
今日貪過癮抽左一盒VP,都算好運中左Frey
不過最想要係Lucio
彩定象牙色先?

另外,有買到vp蛋的人,
套蛋一些原先就幫你砌左既部件,係可唔可以拆落尼嫁??(指無傷砌法)
舊 07-09-06, 01:24 AM   #71
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
聽聞一箱都唔一定有一隻

舊 07-09-06, 01:27 AM   #72
GTO
Insane Gamer
I'm GTO

註冊日期: Jul 2005
XBox Live GamertagKitse Tse
尼套野係唔係7月新出gr?
Click Here to View all the pictures of Rei & Auska
Preview:

JAM PROJECT WORLD FIGHT 2008 @ HONK KONG!!!

下川みくにLiveTour2008 「ASIAN LOVERS ~Season2~」 in Hongkong
期待JAM,392下一次的來臨
我的XBOX成就
GTO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-06, 01:27 AM   #73
土星人
Crazy Gamer

引用:
彩定象牙色先?

另外,有買到vp蛋的人,
套蛋一些原先就幫你砌左既部件,係可唔可以拆落尼嫁??(指無傷砌法)
彩~所以先好彩
Frey就只得兩條腿要砌,所以唔清楚部件可否拆下
舊 07-09-06, 01:38 AM   #74
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
作者: 土星人
彩~所以先好彩
Frey就只得兩條腿要砌,所以唔清楚部件可否拆下
我啱啱都拆左一隻,可以肯定佢全部係用膠水痴死左d分件......
你可以細心留意fery 個頭連頭髮同頸位,手同衫位係分開左件既,
但痴住左.....

ps

ttp://yotsuba11.run.buttobi.net/bbs/yotsuba_src/1152276526606.jpg
xd
舊 07-09-06, 01:46 AM   #75
土星人
Crazy Gamer

引用:
我啱啱都拆左一隻,可以肯定佢全部係用膠水痴死左d分件......
你可以細心留意fery 個頭連頭髮同頸位,手同衫位係分開左件既,
但痴住左.....

ps

ttp://yotsuba11.run.buttobi.net/bbs/yotsuba_src/1152276526606.jpg
xd
咁即係唔想俾你地分屍la !
小褲褲xd

論壇跳轉

現在的時間是 07:36 AM

手機版 | APP版