Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
martinnitram 10:19 AM 08-09-13
作者: 大覺屋師真:
嚟緊有next15玩, ak ex02等多幾個月都應該仲有貨, 等冇咩野玩果排先買, 慢慢來唔駛急, 就算買唔到都唔覺可惜
唔知有無人會量產隻德卡, 鐵球就應該係量產頭號目標了
大覺屋師真 09:24 PM 08-09-13
作者: martinnitram:
唔知有無人會量產隻德卡, 鐵球就應該係量產頭號目標了
我會
睇完日本果邊d圖更加吾駛諗:

隻居勒德卡係正到呢
martinnitram 10:11 AM 08-10-13
我會
睇完日本果邊d圖更加吾駛諗:

隻乍德.德卡係正到呢
bandai 今期真係良心發現, 今 set 隻隻都唔錯咁, 三隻特款都 OK
BTW, 售量產 Nu 原本都係咁o既色? 隻色好似中毒咁...
大覺屋師真 04:59 PM 08-10-13
bandai 今期真係良心發現, 今 set 隻隻都唔錯咁, 三隻特款都 OK
BTW, 售量產 Nu 原本都係咁o既色? 隻色好似中毒咁...
本來就係咁架喇隻色
martinnitram 08:59 AM 08-13-13
iphone 用底褲 3 代已出...
鳳熾魂 10:04 AM 08-13-13
有d話就話新規造形, 但好多NEXT14環保件
o尼套係要訂?
大覺屋師真 10:14 AM 08-13-13
作者: 鳳熾魂:
o尼套係要訂?
yes,魂shop限定品
鳳熾魂 10:50 AM 08-13-13
香港有冇鋪頭代訂orz
<---TR中毒者
大覺屋師真 11:13 AM 08-13-13
作者: 鳳熾魂:
香港有冇鋪頭代訂orz
<---TR中毒者
最方便去香港魂shop買啦:
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop...00000577?TOP_A
直接收貨唔駛煩
J+1 11:44 AM 08-13-13
最煩先係直接收貨
由手機版發出
Rance 11:51 AM 08-13-13
去一扭精品訂囉
大覺屋師真 12:01 PM 08-13-13
作者: J+1:
最煩先係直接收貨
由手機版發出
對我來講寄公司/屋企收貨都好方便喎 專登走過去拎貨我覺得好麻煩
不過其實出面d鋪多數會賣貴幾多? 真係無留意過
J+1 12:23 PM 08-13-13
呢d 有邊樣唔係遺禁品 直接比海關捉正冇得解釋
由手機版發出
Rance 12:31 PM 08-13-13
對我來講寄公司/屋企收貨都好方便喎 專登走過去拎貨我覺得好麻煩
有時平過過魂SHOP連運費個價十零廿蚊,隻METAL BUILD 00R可以平成幾舊水添
大覺屋師真 12:37 PM 08-13-13
作者: Rance:
有時平過過魂SHOP連運費個價十零廿蚊,隻METAL BUILD 00R可以平成幾舊水添
ic. 即係如果貴野出街d價會好d

作者: J+1:
呢d 有邊樣唔係遺禁品 直接比海關捉正冇得解釋
由手機版發出
我依邊d海關唔會理
Rance 12:39 PM 08-13-13
魂SHOP個運費太貴啦,等佢做免運費O個陣訂就真係平過街O既
martinnitram 10:39 AM 08-14-13
'一樓' 訂 $470
豆腐銓 04:14 PM 08-20-13
'一樓' 訂 $470
可唔可以請教下一樓係邊?

想訂又唔知邊度有
martinnitram 04:44 PM 08-20-13
作者: 豆腐銓:
可唔可以請教下一樓係邊?

想訂又唔知邊度有
孤注一扭, 灣仔 188 (唔記得一樓定二樓) 同 葵涌廣場頂樓
但其實上網訂都係 $470 又送埋貨...
martinnitram 02:08 PM 08-27-13
10月先出, 到時9月尾去附近嘅零食物語留電話留貨啦

assault kingdom 3 延期到 11 月, 玩盒蛋的話可以寧靜地過 9 月了 (converge 12 10 月, 但款好似無 11 o甘平均)
martinnitram 11:08 AM 08-30-13
限時 Gundam Standart Ex-s, 返到香港應該天價吧
http://p-bandai.jp/candytoy/gundam/item-1000083480/
大覺屋師真 12:11 AM 08-31-13

well, 係咪咁懶先,除左鐵球仲有好多野可次出架姐,,係咪透明ex base個號召力夠晒,連整隻戰機都懶先
seed系入面加隻鐵球,笨大想激死d種廚嗎xd

不過有赤字覺悟大蛋回歸,算佢啦

不過又好彩hk出得遲,本來諗住最少收20隻鐵球,依家可以等依set先努力
普通人一個 12:35 AM 08-31-13
限時 Gundam Standart Ex-s, 返到香港應該天價吧
http://p-bandai.jp/candytoy/gundam/item-1000083480/

已有FIX版,可以無視
martinnitram 11:08 PM 09-03-13

well, 係咪咁懶先,除左鐵球仲有好多野可次出架姐,,係咪透明ex base個號召力夠晒,連整隻戰機都懶先
seed系入面加隻鐵球,笨大想激死d種廚嗎xd

不過有赤字覺悟大蛋回歸,算佢啦

不過又好彩hk出得遲,本來諗住最少收20隻鐵球,依家可以等依set先努力
又出新 serial?
大覺屋師真 11:47 PM 09-03-13
又出新 serial?
寫漏左, 係next 17嚟
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57  ... 最後

返回主題版面