Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 61 101 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 121  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
GUSTAV 05:43 PM 01-14-19
作者: 鳳熾魂:
1/4 真係多謝哂
都唔係丫 一個月有粒石都幾緊要 起碼可以諗下升SR 角

你唔會覺得一星期比一粒你下
ShinDou 05:47 PM 01-14-19
Sss好似已經係體驗服test左幾星期?

4分1粒藍石正常既,不過要幾時先夠勁拎得晒係個問題 XD

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
GUSTAV 05:48 PM 01-14-19
今日先ARM ARM出 下星期先有得打

龍都要開高一級了
鳳熾魂 05:55 PM 01-14-19
現家我都係得番一粒 隻大公主又可以停一停先
作者: GUSTAV:
都唔係丫 一個月有粒石都幾緊要 起碼可以諗下升SR 角

你唔會覺得一星期比一粒你下
半粒都好丫
GUSTAV 05:57 PM 01-14-19
作者: 鳳熾魂:
半粒都好丫
咁磨刀石係吸引課金既點 認真我就算多都用唔哂都係用拎返黎

佢一個月如果有2粒多我就未必會轉個D乜Q迴響了
鳳熾魂 06:01 PM 01-14-19
咁磨刀石係吸引課金既點 認真我就算多都用唔哂都係用拎返黎

佢一個月如果有2粒多我就未必會轉個D乜Q迴響了
我淨光回 轉動真心不了除非好似雪莉果件咁好丁
ShinDou 08:52 PM 01-14-19
今星期世界鬥雞難打左好多,可能因為對面都係毒奶暗王子又再動又里昂雪莉,裝同練兵又高我好多,D卒都7百幾攻,我低成1兩百 @@ 又成日後手,有時我又成日急得濟炸人搞到炒,1開波輸左5場,搞到要贏番9場先夠分升番上千6,打足兩個鐘咁濟,1642已經排16 @@ 真係冇人鬥
T.S 10:20 PM 01-14-19
今週超時空好似唔太難打,打左一陣已經去到SS1,聽日有時間再打埋佢先
ShinDou 10:44 PM 01-14-19
個A加5都試左好耐,勾神要轉番做1轉水兵帶水卒拉奶騎出黎先得,拉雪莉秒唔到佢,主要因為我冇乜人打得入雪莉露娜,佢成千幾攻里昂撞埋去唔進擊都會自爆,好彩有隻弓露娜叫做打到過半,不過拉完奶騎秒完之後走唔切,露娜雪莉兩隻衝落黎,我隻雪莉打佢隻殘血雪莉自爆左,好彩有兩隻旋風遊騎頂到1野唔死再貼住佢引佢打,炸彈妹上炸彈炸死佢 XD
GUSTAV 09:28 AM 01-15-19
作者: T.S:
今週超時空好似唔太難打,打左一陣已經去到SS1,聽日有時間再打埋佢先
都話左易

係SS3 SS4有少少難度

連SS5 都係最易級
GUSTAV 11:01 AM 01-15-19
70火龍turn turn 噴火
雷火武 11:05 AM 01-15-19
抽中星之耳墜
係咪拆得?
GUSTAV 11:12 AM 01-15-19
唔好拆丫 好野黎....加血既法帥飾品得佢同次元...
不是藍星人 01:45 PM 01-15-19
ssr 飾品難取得而且無乜裝備限制
除咗精靈腰帶同聖骨之外都留一留好d
GUSTAV 01:48 PM 01-15-19
作者: 不是藍星人:
ssr 飾品難取得
除咗精靈腰帶同聖骨之外都留一留好d
巨人腰帶:............
不是藍星人 01:50 PM 01-15-19
巨人腰帶:............
已抽到3條 .....
聖骨5個巨人腰帶3個想死
GUSTAV 02:46 PM 01-15-19
作者: 不是藍星人:
已抽到3條 .....
聖骨5個巨人腰帶3個想死
我不會說我是真十字架大戶
ShinDou 04:28 PM 01-15-19
今星期係幾易,尤其d s仲易過a+,係a+5我唔夠力秒飛兵難搞d之外,去到ss1了

ShinDou 04:31 PM 01-15-19
S5佢特登擺隻元帥出黎俾你炸彈妹隔牆炸佢既,炸1野都5千幾,炸完就拉娜4格冰錐扣萬6,光頭已經就黎復活,數格仔唔俾里昂打到,5map砲亂炸就秒晒,雖然我有送隻大公主出去

ShinDou 04:59 PM 01-15-19
Ss2俾4格射程弓刺屈死,係橋度冇得走@@

GUSTAV 05:27 PM 01-15-19
作者: ShinDou:
Ss2俾4格射程弓刺屈死,係橋度冇得走@@

呢條橋係4格系列入面算最易架啦wow
ShinDou 05:40 PM 01-15-19
應該點打?

GUSTAV 06:00 PM 01-15-19
等對面行過黎坦1-2隻之後AOE 壓殺LOR

反正普攻4格姐又唔係技能4格 唔會穿坦
ShinDou 07:59 PM 01-15-19
防太低光頭踩埋森林俾滿血天使都打到佢直接復活,4格刺客都秒到光頭 XD

殺淨3隻弓刺

打多次終於過到,結果都係用番最近用開既陣,里昂光頭奶騎炸彈妹露娜,原來有BUG平排封左條橋後面果班唔會衝過黎,殺完隻狗同天使再慢慢打,炸彈妹又可以入去放完炸彈再描準出番黎,好屈 XD 不過臨尾殺淨3隻果陣急得濟隻里昂俾隻刺客滿血秒左 @@

SS3免固傷唔用得炸彈妹了,仲要分兵右邊兩隻1開波冇得走俾3隻圍 @@

睇EMILY CHENG條片左邊7百防雷丁要頂4隻,學佢唔到,我光頭得5百防 @@ 仲要練兵爭好遠
GUSTAV 10:18 PM 01-15-19
你唔得咪右面棄1隻 另一隻衝返去左邊4隻打
第一 ... 11 61 101 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 121  ... 最後

返回主題版面