Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70 120  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
斯羅 10:55 AM 01-26-18
應該任務係單人玩, free任先可以連線?

但個HR我只玩任務都keep住有升
天子 11:12 AM 01-26-18
打完騷鳥但個調查據點係邊。。
Eking 11:16 AM 01-26-18
作者: 天子:
原本黎個CAMP
fami~yan 11:21 AM 01-26-18
作者: 天子:
左下角營地
haha3156 11:36 AM 01-26-18
作者: 雷火武:
回藥有沒有得買?
線上mode有沒有得轉番單機

尋晚上到hr 3想入人地開既橫衝直撞狂徒(土砂龍)但一直話我故事進度未到唔比入場
結果要自己solo
回復藥有得買
真十人€ 11:39 AM 01-26-18
感同身受

https://twitter.com/amoko08/status/956563987713241088

pureman 11:40 AM 01-26-18
一個集會所得16人太少了,開左任都無人得閒
charcsc2000 11:45 AM 01-26-18
作者: 鳳熾魂:
隻人有咩外觀係可以後期改
要選定聲音...
女聲應該得#16係正常...其他老牛咁樣點搞呀...
charcsc2000 11:46 AM 01-26-18
作者: 真十人€:
諗住整完人,接個簡單任就訓,點知搵咗成半個鐘頭菇。

另新手來照
X2....搞左我成個鐘...
唸住搵張床SAVE...
點知研究左勁耐先發覺呢集不用咁樣SAVE...我頂....
風間鈴木仁 11:47 AM 01-26-18
作者: 魚伕:
打去幾間藍店都冇現貨 PRO 機買....
作者: charcsc2000:
http://www.sony.com.hk/product/plays...uy/zh/27322280
MHW特別版主機仲有得訂喎~
去看看呀!
野良猫 11:49 AM 01-26-18
我都砌咗成粒鐘連埋貓
雖然冇佢咁嚴重
charcsc2000 11:56 AM 01-26-18
好多DLC....都估到你啦....
早知不買下載DELUXE版...原來有Deluxe Kit.....
https://store.playstation.com/zh-han...85%A7%E5%AE%B9
haha3156 11:57 AM 01-26-18
作者: 真十人€:
感同身受

https://twitter.com/amoko08/status/956563987713241088

感同身受+1
個面形唔知點解是肥左(?)
darkvolver 12:43 PM 01-26-18
作者: haha3156:
感同身受+1

好在未買,花生價位又有下降空間。

Sent from my iPhone using Gaforum
ai. 01:09 PM 01-26-18
作者: Eking:
正常都用唔到吧......
一啲啲game, gundam vs得, sf唔得
fortel 01:18 PM 01-26-18
作者: 鳳熾魂:
返自己屋企搵管家貓貓傾 之後再箱度改外觀
THX 收工試下
fortel 01:19 PM 01-26-18
感同身受+1
整完個人之後玩果陣睇CG見到佢係無頸既
魔靈娘 01:33 PM 01-26-18
作者: pureman:
一個集會所得16人太少了,開左任都無人得閒

無得好似Beta咁全世界搵任務
一定要救難信號先齊人
DevilElvis 01:57 PM 01-26-18
有冇兄弟入咗限定版主機?想知佢入面跟果隻Game同普通版一唔一樣??

thanks!!

我從使用 Tapatalk 的 LG-K535 發送
暗黑騎士 02:06 PM 01-26-18
感同身受+1
真係官圖無限美, 我估遊戲裡面主角樣貌係SET死咗, 變既只係你改既髮型同特徵, 我先後做過二次女角, 一去到過場影片真係想SKIP咗佢, 都係包包面
Kain 03:19 PM 01-26-18
再次發現睇中文係好辛苦既事
轉番日文
由手機版發出
魚伕 03:20 PM 01-26-18
作者: DevilElvis:
有冇兄弟入咗限定版主機?想知佢入面跟果隻Game同普通版一唔一樣??

thanks!!

我從使用 Tapatalk 的 LG-K535 發送
不一樣

雄火龍封面
sgouki 03:35 PM 01-26-18
雙封面, 自己鍾意咪轉LO....
qwe 05:43 PM 01-26-18
同捆機果隻得雄火單封面
陸奧 貴志 06:23 PM 01-26-18
作者: ai.:
有無人知,行版嗰code,用行account攞完之後,日本account用到嗎?
作者: Eking:
正常都用唔到吧......
如果係DLC,你要o係港psn開game用左dl左先,之後o係日psn都會用到

而我係港psn dl版,直頭唔可以用日psn o係game內開psn買dlc....
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70 120  ... 最後

返回主題版面