Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-13-15, 08:59 PM   #1501
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: clie 查看文章
有無案例手遊GAME會關服?
呢隻GAME既冷河期太長
呢隻算係咁CC最初都係每月一次魔神戰
其餘時間無新野,大把手遊GAME開頭都無咩活動攪
有GAME開服兩三個月就摺,不過呢隻GAME已經吸左唔少金
夠佢有排玩

此篇文章於 11-14-15 12:34 AM 被 okabe 編輯。
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 10:49 PM   #1502
clie

註冊日期: Dec 2001
THX~~
咁關服既話,手上既課金項目咪渣都無?直情望都望唔返喎
唔明點解有啲GAME仲可以炒過萬,嚴格黎講全部終有一日會摺

此篇文章於 11-13-15 10:52 PM 被 clie 編輯。
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 10:51 PM   #1503
clie

計過賣晒啲廢SR同R啱啱湊夠400晶
未到月尾就可以凸爆JS,營運都幾有良心
舊 11-13-15, 10:52 PM   #1504
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
無玩開手機game的話機戰係一個好開始, 快d棄晒佢
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-15, 12:20 AM   #1505
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: T.K. 查看文章
skip
ナイトガンダムパズルヒーローズ
.......
大把www
你做咩要提

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-15, 10:01 AM   #1506
clie

引用:
作者: heyman774 查看文章
無玩開手機game的話機戰係一個好開始, 快d棄晒佢
我有玩BFB同幽遊白書,都陪咗我兩年,亦令我封印咗家庭機兩年
機戰OMG一出我就戒咗上面兩隻,真心多謝SEGA
舊 11-14-15, 10:04 AM   #1507
clie

用券抽既機率係咪低過用鑽?
我抽十幾張都係R,但用鑽抽十連就有一半SR
舊 11-14-15, 10:22 AM   #1508
yorkyork

註冊日期: May 2010
我咁多張卷未抽過SR
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-15, 10:54 AM   #1509
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
卷中過SSR ,呢隻野有sr?我只知有SSR 、十晶片、三晶片

基本魚池更新,斷空我、初號機各一入池?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-15, 12:30 PM   #1510
clie

希望初號機入魯魯個池,第一個池完全唔想中
舊 11-14-15, 02:31 PM   #1511
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: clie 查看文章
我有玩BFB同幽遊白書,都陪咗我兩年,亦令我封印咗家庭機兩年
機戰OMG一出我就戒咗上面兩隻,真心多謝SEGA
幽遊白書有出GAME?
我有興趣WO

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-15, 03:02 PM   #1512
clie

幽遊白書~魔界統一最強バトル~
香港無乜人玩

此篇文章於 11-14-15 03:04 PM 被 clie 編輯。
舊 11-14-15, 04:40 PM   #1513
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
咪即係個啲網頁game
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-15, 03:14 PM   #1514
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Yeah,allin抽強運,全炒
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-15, 03:27 PM   #1515
T.K.
很黃很暴力

+1
放棄,各位加油

有無人接手??

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 11-15-15 03:37 PM 被 T.K. 編輯。
舊 11-15-15, 03:46 PM   #1516
Gnosis
グノーシス

擺到明係坑, 我留返啲石打event算

舊 11-15-15, 03:49 PM   #1517
T.K.
很黃很暴力

你中左梗係咁講www

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-15-15, 03:57 PM   #1518
Matthew.Y
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
60石allin中伏
Hea玩可以,永不課金

舊 11-15-15, 04:07 PM   #1519
Gnosis
グノーシス

引用:
作者: T.K. 查看文章
你中左梗係咁講www
我冇arx7, OK?

舊 11-15-15, 04:16 PM   #1520
T.K.
很黃很暴力

唔係你中咩a
不過算啦,唔中都好既

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-15-15, 04:31 PM   #1521
yorkyork

註冊日期: May 2010
你地都唔玩了?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-15, 04:43 PM   #1522
T.K.
很黃很暴力

我都唔知點面對佢

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-15-15, 04:57 PM   #1523
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: yorkyork 查看文章
你地都唔玩了?
又唔會棄住,不過唔駛指意我投入落去....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-15, 05:00 PM   #1524
T.K.
很黃很暴力

最慘五十石好難儲

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-15-15, 05:12 PM   #1525
Gnosis
グノーシス

睇下第二章開咗可以打到幾多石先,第一章夾夾埋埋都有過百粒

如果縮水唔送石我就真係廢事打頹LOGIN算

另外每日LOGIN BONUS聽日會改,睇怕都係改惡多…

此篇文章於 11-15-15 05:15 PM 被 Gnosis 編輯。
Gnosis 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:06 PM

手機版 | APP版