Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 411 461 501 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 521 561  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
亍 ◣ 11:35 PM 05-18-18
uc拆唔到甲??
ShinDou 08:50 AM 05-19-18
拆到,送2珠俾佢

不過佢隊野就算唔送珠俾佢黑妹1郁都已經夠6珠開砲,俾佢秒晒咁濟,又有盾筆

我第1次打輸少少,殺剩佢1兩隻,第2次轉陣落晒3連星仲衰 @@

不過諗諗下我威龍好似用錯精神,如果奇襲可能打到 @@ 遲D再試
ShinDou 01:33 PM 05-19-18
好似有BUG,岩岩UC打中黑妹都拆唔到特甲 @@ 好彩都贏到
ShinDou 11:43 PM 05-19-18
清完珠1783排第4 @@ 起身實俾人打番落去 XD 好耐都未試過守得贏,不過唔算成日俾人洗
ShinDou 10:53 PM 05-20-18
結果都係衝唔到上去,1804排49 @@ 今次D陣開始落埋D新機煩好多,贏到都磨好耐,仲未熟點打
亍 ◣ 10:58 PM 05-20-18
LON 做咩送分比我?
LordofNightmare 11:00 PM 05-20-18
見你得172x有啲危咪送囉,保到1700呀?
亍 ◣ 11:03 PM 05-20-18
176x...最後一分鐘贏多場.....不過最後十分鐘應該冇趺過172x喎.... 都冇人打我,,
LordofNightmare 11:05 PM 05-20-18
當你一入場會先扣咗你分先,打緊時出面睇到嘅係如果你打輸會變成嘅分

再講,你個陣對住3p+盾杯威龍一分鍾內可以食完
亍 ◣ 11:11 PM 05-20-18
個陣其實我冇諗過只係求其砌駁多d人打反擊結果比上個禮拜個垃圾陣仲少人打最後半個鐘係我主動打1800樓上打上去....
LordofNightmare 11:20 PM 05-20-18
我掛HKG好多人打我XD

最後一兩日剩係反都冇晒en要食水
ShinDou 11:27 PM 05-20-18
應該唔係因為HKG個名呀﹖@@ 冇記錯你係前排個複製陣﹖UC3連星,威龍,盾筆﹖定3妹﹖呢個陣唔算難打,都係可以速食,而家最煩係果堆要磨既陣 @@

不過冇理由咁多人打你喎﹖我個廢陣你打過我幾次都贏,我通常都係打完人俾人反,好少人主動打我 @@
亍 ◣ 11:27 PM 05-20-18
仲係咁深牙齒印?
ShinDou 11:31 PM 05-20-18
唔好落HKG個名囉試下 XD

其實頭幾名有D陣反而好易打,有幾個好鐘意擺紫陣,我成日打佢地,佢地又通常高我1百分,俾人反都有賺少少 XD
ShinDou 08:19 AM 05-21-18
得番廿幾支水唔爆了,除非出great fever,而家先69萬,自然回應該夠拎75萬拳ssr飛既,不過冇飛睇唔到個pool有冇正野,最少都有隻翼霸掛?

1百萬就算我爆晒廿幾支水應該都趕唔切啦?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
亍 ◣ 08:43 AM 05-21-18
有限突(拳)

ShinDou 08:53 AM 05-21-18
有冇翼霸uc?

J+1 09:26 AM 05-21-18
冇cap冇留意...應該有吧
由手機版發出
ShinDou 01:12 PM 05-21-18
紅飛中左30石特效,又唔見我中焰龍號果d勁野,係廢野先咁易中,爆下水拎埋張拳ssr飛射埋佢先

ShinDou 03:02 PM 05-21-18
拳飛垃圾天元,無啦啦連出2次gold fever上左82萬,可能有機上1百萬喎,不過得番十幾支水

h0023874 06:42 AM 05-22-18
問個好新手既問題...

設定果度有個通知,總共有4項(AP滿、對戰防守輸、BP滿、有人求救),點解我全部"on"哂,但只有AP滿會提示、其他都無反應呢.....

iPhone,iOS11.2.1
ShinDou 08:32 AM 05-22-18
我都想問好耐,我ANDRIOD同你1樣淨係AP滿會通知,其他3個都未試過WORK XD
亍 ◣ 11:06 AM 05-22-18
AP滿BP滿兩個冇問題,另外兩個冇用唔知..
ShinDou 11:40 AM 05-22-18
諗番BP好似以前不嬲都得,但近呢幾個月唔知邊次活動開始唔得
J+1 02:12 PM 05-22-18
今次第二日就開始遊擊算了
由手機版發出
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 11 411 461 501 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 521 561  ... 最後

返回主題版面