Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-18-18, 11:35 PM   #12751
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
uc拆唔到甲??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-18, 08:50 AM   #12752
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
拆到,送2珠俾佢

不過佢隊野就算唔送珠俾佢黑妹1郁都已經夠6珠開砲,俾佢秒晒咁濟,又有盾筆

我第1次打輸少少,殺剩佢1兩隻,第2次轉陣落晒3連星仲衰 @@

不過諗諗下我威龍好似用錯精神,如果奇襲可能打到 @@ 遲D再試

此篇文章於 05-19-18 08:55 AM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-18, 01:33 PM   #12753
ShinDou

好似有BUG,岩岩UC打中黑妹都拆唔到特甲 @@ 好彩都贏到
舊 05-19-18, 11:43 PM   #12754
ShinDou

清完珠1783排第4 @@ 起身實俾人打番落去 XD 好耐都未試過守得贏,不過唔算成日俾人洗
舊 05-20-18, 10:53 PM   #12755
ShinDou

結果都係衝唔到上去,1804排49 @@ 今次D陣開始落埋D新機煩好多,贏到都磨好耐,仲未熟點打
舊 05-20-18, 10:58 PM   #12756
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

LON 做咩送分比我?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-20-18, 11:00 PM   #12757
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
見你得172x有啲危咪送囉,保到1700呀?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-18, 11:03 PM   #12758
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

176x...最後一分鐘贏多場.....不過最後十分鐘應該冇趺過172x喎.... 都冇人打我,,

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-20-18, 11:05 PM   #12759
Crazy Gamer

當你一入場會先扣咗你分先,打緊時出面睇到嘅係如果你打輸會變成嘅分

再講,你個陣對住3p+盾杯威龍一分鍾內可以食完
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-18, 11:11 PM   #12760
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

個陣其實我冇諗過只係求其砌駁多d人打反擊結果比上個禮拜個垃圾陣仲少人打最後半個鐘係我主動打1800樓上打上去....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-20-18 11:14 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 05-20-18, 11:20 PM   #12761
Crazy Gamer

我掛HKG好多人打我XD

最後一兩日剩係反都冇晒en要食水
舊 05-20-18, 11:27 PM   #12762
ShinDou

應該唔係因為HKG個名呀﹖@@ 冇記錯你係前排個複製陣﹖UC3連星,威龍,盾筆﹖定3妹﹖呢個陣唔算難打,都係可以速食,而家最煩係果堆要磨既陣 @@

不過冇理由咁多人打你喎﹖我個廢陣你打過我幾次都贏,我通常都係打完人俾人反,好少人主動打我 @@
舊 05-20-18, 11:27 PM   #12763
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

仲係咁深牙齒印?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-20-18, 11:31 PM   #12764
ShinDou

唔好落HKG個名囉試下 XD

其實頭幾名有D陣反而好易打,有幾個好鐘意擺紫陣,我成日打佢地,佢地又通常高我1百分,俾人反都有賺少少 XD
舊 05-21-18, 08:19 AM   #12765
ShinDou

得番廿幾支水唔爆了,除非出great fever,而家先69萬,自然回應該夠拎75萬拳ssr飛既,不過冇飛睇唔到個pool有冇正野,最少都有隻翼霸掛?

1百萬就算我爆晒廿幾支水應該都趕唔切啦?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 05-21-18, 08:43 AM   #12766
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有限突(拳)

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-21-18 08:52 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 05-21-18, 08:53 AM   #12767
ShinDou

有冇翼霸uc?

舊 05-21-18, 09:26 AM   #12768
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
冇cap冇留意...應該有吧
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-18, 01:12 PM   #12769
ShinDou

紅飛中左30石特效,又唔見我中焰龍號果d勁野,係廢野先咁易中,爆下水拎埋張拳ssr飛射埋佢先

舊 05-21-18, 03:02 PM   #12770
ShinDou

拳飛垃圾天元,無啦啦連出2次gold fever上左82萬,可能有機上1百萬喎,不過得番十幾支水

舊 05-22-18, 06:42 AM   #12771
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
問個好新手既問題...

設定果度有個通知,總共有4項(AP滿、對戰防守輸、BP滿、有人求救),點解我全部"on"哂,但只有AP滿會提示、其他都無反應呢.....

iPhone,iOS11.2.1
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-18, 08:32 AM   #12772
ShinDou

我都想問好耐,我ANDRIOD同你1樣淨係AP滿會通知,其他3個都未試過WORK XD
舊 05-22-18, 11:06 AM   #12773
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

AP滿BP滿兩個冇問題,另外兩個冇用唔知..

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-22-18, 11:40 AM   #12774
ShinDou

諗番BP好似以前不嬲都得,但近呢幾個月唔知邊次活動開始唔得
舊 05-22-18, 02:12 PM   #12775
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
今次第二日就開始遊擊算了
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:11 PM

手機版 | APP版