Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-18-16, 11:25 PM   #2751
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
兩日白果中...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-16, 09:22 AM   #2752
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
兩日白果中...
由手機版發出
我之從第一日全抽只中一隻後,果斷放棄了,真心不喜歡這些人品任,你要我爆水打,無問題,最少你話我知,打多少場有一隻,現在完全無目標,我說得過份點,你無人品,爆100支水無不能突爆

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-16, 10:56 AM   #2753
J+1
望過黎呀!!!!!!

抽旦人品,升技人品,跌箱又係人品,結果大部分時間在考人品..原本一個鐘game time 隨時拖至4,5倍時間..煩躁感max....
由手機版發出
舊 04-19-16, 11:07 AM   #2754
書仔
Game Master
路人一名

引用:
抽旦人品,升技人品,跌箱又係人品,結果大部分時間在考人品..原本一個鐘game time 隨時拖至4,5倍時間..煩躁感max....
由手機版發出
是,升技又是,你不如直接D,話要幾多錢,幾多友情分可以升到一級,好過我們成班人死按,按到手指痛來MAX到

舊 04-19-16, 11:10 AM   #2755
yorkyork

註冊日期: May 2010
個介面又慢...
有時呢D要人品既野真係會玩到好燥,
佢如果講明一百抽一隻我都仲有個目標,
依家真係打到傻
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-16, 12:13 PM   #2756
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 書仔 查看文章
我之從第一日全抽只中一隻後,果斷放棄了,真心不喜歡這些人品任,你要我爆水打,無問題,最少你話我知,打多少場有一隻,現在完全無目標,我說得過份點,你無人品,爆100支水無不能突爆
大大意思係頭70抽中一隻?其實已經算唔錯
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-16, 12:43 PM   #2757
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: clie 查看文章
大大意思係頭70抽中一隻?其實已經算唔錯
好不好我不敢說,我知道有人白果,所以我才不喜歡這玩法

舊 04-19-16, 01:22 PM   #2758
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
其實抽呢d真係應該保底

Cc用魔神coin抽都係每4百就1張保底,獎品有2張,最黑都係1200抽就凸爆,我上上次就係打到200lv度先凸爆

有保底感覺好好多
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-16, 01:41 PM   #2759
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
ev抽玩box抽會好啲,抽爆佢一定會有。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-16, 01:57 PM   #2760
yorkyork

佢就算冇包底都整個機率黎都有個底要打幾多飛,
又唔係要睇你課金pool機率,
上次卡碧尼都火火地喇
舊 04-19-16, 02:45 PM   #2761
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: yorkyork 查看文章
佢就算冇包底都整個機率黎都有個底要打幾多飛,
又唔係要睇你課金pool機率,
上次卡碧尼都火火地喇
紅卡那次,我頭抽中3隻,以為好好打,怎知一直打到最後,爆左30水左右,都只抽到一隻,結果最後都差一隻才突爆,所以今次我果斷放棄

舊 04-20-16, 12:58 PM   #2762
clie

100抽得2張,睇埋其他人我估頂儘2%,紅卡應該5%
舊 04-20-16, 01:33 PM   #2763
ShinDou

但紅卡上次冇2倍up,今次kaiser有2倍up

我體感覺得易中左好多

我咁耐都未試過10抽中多過1隻ssr,但呢個pool連中左2隻

普通石抽我覺得1%度,所以佢先set個6倍up

不過我普通石抽100下都未必有1隻ssr
舊 04-20-16, 01:48 PM   #2764
clie

6倍嗰個單抽應該1%,所以日日一隻從未中過
但平時石抽10連(2倍UP時)應該唔止2%,因為我抽兩輪至少會中一隻,估6%左右
所以最後一POOL既6倍剛好等如平時既10連2倍
舊 04-20-16, 01:56 PM   #2765
ShinDou

普通10抽有2倍up架咩?咁6step咪呃人?仲用多咁多石
舊 04-20-16, 03:26 PM   #2766
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
小弟爆左7支水都差1隻,上次キュベレイ第1日唔使爆水已經中6隻,今次小弟明顯人品下降左

舊 04-20-16, 03:38 PM   #2767
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
小弟爆左7支水都差1隻,上次キュベレイ第1日唔使爆水已經中6隻,今次小弟明顯人品下降左
其實都不關師兄人品事的了!是今次的機率,比上次紅卡低

舊 04-20-16, 04:19 PM   #2768
J+1
望過黎呀!!!!!!

15支水依然白果
由手機版發出
舊 04-20-16, 04:32 PM   #2769
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
15支水依然白果
由手機版發出
有人打咗50支先開齋。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-16, 04:42 PM   #2770
J+1
望過黎呀!!!!!!

特效frd又唔係成日浮上....想快刷都唔得...而且呢隻值唔值爆水上依然係問號....
由手機版發出
舊 04-20-16, 04:46 PM   #2771
yorkyork

有人50支先有一隻,
但係有人5支就爆呢,
呢個先係呢種活動咁多人插既原因
舊 04-20-16, 06:10 PM   #2772
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章
普通10抽有2倍up架咩?咁6step咪呃人?仲用多咁多石
我意思係有隻10抽係2倍UP(好似上月沙煞比射同天意嗰期),2次十連中咗3隻,首抽仲只需30鑽
STEP UP嗰種真係見好多人111鑽中得一隻,不過今期盾GUNBUSTER同3號機都好吸引
舊 04-20-16, 06:12 PM   #2773
yorkyork

今晚個nico直播不如佢地玩活動十抽啦
舊 04-20-16, 06:14 PM   #2774
clie

引用:
特效frd又唔係成日浮上....想快刷都唔得...而且呢隻值唔值爆水上依然係問號....
由手機版發出
一定唔值,除非過多一年個個都百幾COST就可以無視佢26
不過凸爆擺LEADER借俾朋友用都唔錯
舊 04-20-16, 06:14 PM   #2775
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: clie 查看文章
我意思係有隻10抽係2倍UP(好似上月沙煞比射同天意嗰期),2次十連中咗3隻,首抽仲只需30鑽
STEP UP嗰種真係見好多人111鑽中得一隻,不過今期盾GUNBUSTER同3號機都好吸引
小弟都好唔鍾意step up,普通10抽真系易中好多

引用:
作者: 書仔 查看文章
其實都不關師兄人品事的了!是今次的機率,比上次紅卡低
小弟都覺,只不過見到自己個fd list一堆4突カイザー,總系會有d懷疑自己個ac搞乜

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:53 PM

手機版 | APP版