Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-06-16, 02:31 PM   #2626
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
未拎晒70000進擊PT,而家突二。
不過好彩用左70卡就max 左第二招技。
請問用獎品打會唔會有進擊PT 加乘?

另外,之後會唔會有類似緊急Quest,有大量分數加?
Thanks a lot.
今期獎品無分加的,現在有一日一回的加分場數,記得打

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-16, 07:46 PM   #2627
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
凸爆左了,9萬6進擊分就夠,而家排892位,收手,過去打CC魔神戰
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-16, 03:13 PM   #2628
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
凸爆左了,9萬6進擊分就夠,而家排892位,收手,過去打CC魔神戰
照計我要打多30場先夠數突爆。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-16, 03:55 PM   #2629
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
有消息真係小新??
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-16, 03:58 PM   #2630
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: J+1 查看文章
有消息真係小新??
由手機版發出
官網放左張黑影出來,大家估是小新,進一步消息,要等8號官網再放料才知

舊 04-07-16, 04:22 PM   #2631
J+1
望過黎呀!!!!!!

嗰張推光都係得黑影...咁只好等多日....
由手機版發出
舊 04-08-16, 10:18 AM   #2632
clie

註冊日期: Dec 2001
今日專心打資金
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-16, 04:58 PM   #2633
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
好彩咁一石中帝皇基拿 放左頭吸友情

話說FD LIST 接近冇人掛特效.....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-16, 09:36 PM   #2634
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: GN00508771 查看文章
好彩咁一石中帝皇基拿 放左頭吸友情

話說FD LIST 接近冇人掛特效.....
其實有keep住打應該都夠哂飛
除非要換90%R券
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-16, 09:44 PM   #2635
J+1
望過黎呀!!!!!!

仲差1萬e chip...
由手機版發出
舊 04-11-16, 04:20 PM   #2636
書仔
Game Master
路人一名

真係小新參戰,看看明天點玩先

舊 04-11-16, 05:08 PM   #2637
J+1
望過黎呀!!!!!!

之前d新機都無感,如果真係小新突然興奮起來添
由手機版發出
舊 04-11-16, 05:22 PM   #2638
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 書仔 查看文章
真係小新參戰,看看明天點玩先
呢隻一定要突爆改爆!
難得莉莉娜有機揸(笑
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-16, 05:23 PM   #2639
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
之前d新機都無感,如果真係小新突然興奮起來添
由手機版發出
http://wiki.dengekionline.com/srw-x/
堅的
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-16, 05:28 PM   #2640
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
呢隻一定要突爆改爆!
難得莉莉娜有機揸(笑
我都會咁做,幾廢都好,但小新我超有愛

舊 04-11-16, 05:30 PM   #2641
Crazy Gamer

引用:
作者: 書仔 查看文章
我都會咁做,幾廢都好,但小新我超有愛
呢隻會唔會好似神青蛙咁超勁呢?
舊 04-11-16, 05:47 PM   #2642
Crazy Gamer

如果小新要石抽大家會點做?
舊 04-11-16, 05:54 PM   #2643
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
今次出小新應該會好有話題性,期望ev做好少少
就算吸唔到新人都起碼比d希望現有玩家,當然最理想就系有多d人因為小新入/回坑啦
再期待佢透過上次enquête改好隻game,咁隻game前景都仲有返d光明

舊 04-11-16, 05:58 PM   #2644
yorkyork

註冊日期: May 2010
D問卷聽講只會睇課長填個幾張
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-16, 06:00 PM   #2645
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: yorkyork 查看文章
D問卷聽講只會睇課長填個幾張
系就慘d,求神拜佛系流料

舊 04-11-16, 06:49 PM   #2646
Crazy Gamer

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
系就慘d,求神拜佛系流料
個講法可信度太低
舊 04-11-16, 07:01 PM   #2647
yorkyork

好多傳聞話手機遊戲問卷係咁嫁啦,
不過呢個信唔信真係睇個人,
好似PAD個問卷問你要乜合作,
多數出黎合作都唔係問卷上面有得你選既黎
舊 04-11-16, 07:19 PM   #2648
Crazy Gamer

引用:
作者: yorkyork 查看文章
好多傳聞話手機遊戲問卷係咁嫁啦,
不過呢個信唔信真係睇個人,
好似PAD個問卷問你要乜合作,
多數出黎合作都唔係問卷上面有得你選既黎
任何問卷都有人會質疑重視度,但話只會顧課長就有啲太過。
相信對課長會比較重視,但做得問卷收集得資料唔可能會只睇少部份。
如果只睇少部份做抽樣形式好過做公開。
而合作有好多大人事情唔係話想做就得。
舊 04-11-16, 07:27 PM   #2649
J+1
望過黎呀!!!!!!

而家先出推文

https://twitter.com/srw_game/status/719486594256805888
由手機版發出
舊 04-11-16, 07:28 PM   #2650
yorkyork

唔洗咁火既,
都市傳聞姐,
信咪信唔信咪算,
又證實唔到既

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:51 PM

手機版 | APP版