Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
DMRevolution 05:00 PM 04-03-12
作者: Squaresoft:
公布左白色?
作者: Rance:
一開始公佈一堆五顏六色唔知幾時有之嘛
作者: Squaresoft:
ic.. 快d出新色來加銷售啦~~
ブラック、PSP-1000:2004年12月12日発売
セラミック・ホワイト、PSP-1000CW:2006年4月20日発売
ピンク、PSP-1000 PK:2006年11月22日発売
シルバー、PSP-1000 SV:2006年12月14日発売
メタリックブルー、PSP-1000 MB:2006年12月21日発売
シャンパンゴールド、PSP-1000 CG:2007年2月22日発売

照咁睇...頌要等多年....
fhdelibird 05:02 PM 04-03-12
奇怪了,日服還沒提供1.65更新嗎...
pet3 05:13 PM 04-03-12
作者: siukam15:
我跟住去做, 但揀完格式化後,無出現解除認證呢一步, 只係話回復初期設定同删除資料 ...

唔知係咪做唔到認證呢一步, 所以就算我格式化部PSV, 都做唔到PS Vita用[香港PSN]玩[日本PSN]体驗版 ...

但其實我之前係曾經成功過架 , 仲用日服DL 左p Power Smash 4黎玩, 呢幾日同番同一方法但又唔得都唔知可以點 ..
因為我都考慮緊買日服個機戰Z2係PSV上玩呀 , 但我又唔想綁死部機係用日服 ...

請問我應該點做 ??

另外我想confirm一下, PSN account 係跟機定跟memory card?
如果我買多張咭, 分開一個日服, 一個港服又得唔得 ?

thank you
免費野同要錢根本唔同
要玩就要用果個帳號
帳號跟機
轉帳就格機
Orphan 05:15 PM 04-03-12
1.65有bug...

>アプデ出来んからサポートに聞いた所、1.65で不具合発生(アドホック通信が出来ないらしい)で今止めてるらしい。近日中に再度修正して配信やって。
teealpha 05:25 PM 04-03-12
作者: Orphan:
1.65有bug...

>アプデ出来んからサポートに聞いた所、1.65で不具合発生(アドホック通信が出来ないらしい)で今止めてるらしい。近日中に再度修正して配信やって。
當我馬後炮都係咁話…
上次又係因為修正無雙NEXT結果搞左個認唔到sim咭bug出黎,今次我見到又有修正我都驚驚地,點知咁快就已經…
Orphan 05:30 PM 04-03-12
好似話ad hoc連唔到
希望快啲fix到
siukam15 05:33 PM 04-03-12
作者: pet3:
免費野同要錢根本唔同
要玩就要用果個帳號
帳號跟機
轉帳就格機
明白, 即係用日服買左DL game 就要用番日服去玩 ...

不過轉帳就格機, 就係呢步我好似出左問題

當我格完機, 想由本來既港服轉做日服,
一開始睇完果段無得CUT既PSV介紹片後, 就話我部機已經係鎖定左係港服果個帳號, 問我係咪用呢個, 唔係就要格式化 (我唔知呢個格式化係咪即係完全將我所有野都delete哂, 所以我唔夠膽試) ,
唔格式化就用唔到張memory card 呢 ...

我係咪用咩做錯左
teealpha 05:35 PM 04-03-12
作者: Orphan:
好似話ad hoc連唔到
希望快啲fix到
上次死3G,今次死Wifi,變自閉機咁絕…
出之前有冇試過嫁…
野孩子 07:09 PM 04-03-12
各位知唔知porter條手繩幾時有得賣a
pkiapin 09:23 PM 04-03-12
作者: 野孩子:
各位知唔知porter條手繩幾時有得賣a
潮流X區地庫其中一間潮鋪入手4魚找一雞。同塲見兩隻機袋都有得賣,但價格由於超出本人底線加上walk in 只有綠色,所以放棄。c hing 如果有性趣就要快手,因為好似吾似有好多貨。
亍 ◣ 09:41 PM 04-03-12
即係好唔好up上1.65??
野良猫 09:45 PM 04-03-12
作者: jaVaj ◣:
即係好唔好up上1.65??
睇定啲先啦,反正唔UP都玩到
陣間UP一UP佢同你自動洗哂咭入面啲嘢都唔定,你知SONY啲嘢架啦
野孩子 11:02 PM 04-03-12
作者: pkiapin:
潮流X區地庫其中一間潮鋪入手4魚找一雞。同塲見兩隻機袋都有得賣,但價格由於超出本人底線加上walk in 只有綠色,所以放棄。c hing 如果有性趣就要快手,因為好似吾似有好多貨。
感激>
taichu2 11:13 PM 04-03-12
作者: Akira 明:
想問一下momax 8000mah要叉幾耐先滿?
我叉咗兩日都係3格半盞燈.75%電
點都去唔到4盞燈全著
今日由2:00叉到5:10, 叉爆4格.
Darby 11:57 PM 04-03-12
我已經跟住psv個網, 將psp個savedata file抄到電腦入面個PS Vita folder度, 但係係psv入面就睇唔到可以複製既內容, 請問可以點樣解決??
C.K.F. 01:54 AM 04-04-12
剛想去upgrade, 但話我部機的1.61已是最新, 乜唔係今日已出咗 1.65 更新咩 ?
Rance 01:56 AM 04-04-12
因為有BUG已經停止發放...
C.K.F. 02:01 AM 04-04-12
作者: Rance:
因為有BUG已經停止發放...
SONY真係大意, 唔試清楚就放出來, 都唔知點做嘢的
assy 06:12 AM 04-04-12
岩岩見到日psn出左facebook apps
www43w2002 07:26 AM 04-04-12
作者: assy:
岩岩見到日psn出左facebook apps
琴日放嫁嘛..我d盃o係哂港服度=[
小昭Teddy 07:58 AM 04-04-12
我係佢回收前開toro, 強制update1.65....
話說個facebook app真係慢到爆,完全唔明搞乜部機又唔係慢,點解d app全部都咁廢。
本來仲想用facebook upload cap圖,而家放棄
亍 ◣ 08:37 AM 04-04-12
作者: 小昭Teddy:
本來仲想用facebook upload cap圖,而家放棄
我用twitter
卡柏 09:36 AM 04-04-12
個天國傳5月中出2nd, 唔會係同大家重溫之前天國果堆6月新番麻......
我對sce個天國全無期待可言,希望咁樣係好事黎....
DMRevolution 09:39 AM 04-04-12
作者: jaVaj ◣:
我用twitter
唔識用....XD
kamkw 12:25 PM 04-04-12
作者: 小昭Teddy:
我係佢回收前開toro, 強制update1.65....
話說個facebook app真係慢到爆,完全唔明搞乜部機又唔係慢,點解d app全部都咁廢。
我完全搵唔到邊個位可以upload相片...
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後

返回主題版面