Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-19-14, 10:04 PM   #126
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
選戰睇左一半就停左,之後又俾人轉左去睇CCTVB,我頂
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-14, 10:15 PM   #127
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

振民黨有條友好似tree根~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-14, 10:15 PM   #128
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
電腦手機都入唔到……睇cut圖選戰好似好到肉咁……話說段片本身偏暗?d色好似怪怪的……

舊 11-19-14, 10:18 PM   #129
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
睇中間d廣告量
其實HKTV已經都接咗唔少廣告喺手

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-14, 10:19 PM   #130
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
智叔究竟係肉城定耀中
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-14, 10:19 PM   #131
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 尼路 查看文章
電腦手機都入唔到……睇cut圖選戰好似好到肉咁……話說段片本身偏暗?d色好似怪怪的……
電影感吧?

搞不好睇到最後,你以為係政治劇,
其實係見鬼2022嚟呢?!
唔係駛乜搵李心潔做~!

舊 11-19-14, 10:29 PM   #132
MS331
Game Master

兩套都好好睇
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-14, 10:30 PM   #133
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
用小米睇完兩套劇,個APP彈出訊息問我係咪睇緊,繼續睇?
點人數或控制人流用?

舊 11-19-14, 10:31 PM   #134
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
智叔究竟係肉城定耀中
耀中邊有咁醒呀~

舊 11-19-14, 10:32 PM   #135
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

呢套係預言劇定實況劇.
舊 11-19-14, 10:32 PM   #136
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: MS331 查看文章
兩套都好好睇
警界線唔係我杯茶~選戰必追~

舊 11-19-14, 10:36 PM   #137
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
盒子仲未連到…正常?
定我裝錯app?

舊 11-19-14, 10:37 PM   #138
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
選戰講埋提名委員會

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-14, 10:38 PM   #139
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
知唔知聽日有冇第二集做?

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-14, 10:39 PM   #140
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
警界線唔係我杯茶~選戰必追~
選戰套片光返少少會好d.暗到有時全黑乜都睇唔到.
舊 11-19-14, 10:42 PM   #141
Game Master

希望HKTV跟美國日本模式,以後劇集每週先嚟播一集,咁先可以保持質素嘅同時,長時間製作話題。而唔係好似CCTVB就算拖D劇情都要急住播晒佢。

舊 11-19-14, 10:44 PM   #142
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: initial 查看文章
警界線聽日第二集 (可能因為播過太多次第一集, 驚大家唔耐煩 )

選戰第二集星期六上

而家最快都要 2015 Q2 先再拍劇, 手上存貨無可能一日一集...
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-14, 10:45 PM   #143
Game Master

連D記錄片都係Discovery,國家地理頻道嘅質素。

CCTVB嗰啲?算X數把。(明豬台外購記錄片唔算)

舊 11-20-14, 12:10 AM   #144
phil077

註冊日期: Jan 2002
http://www.ustream.tv/channel/live-s...0%9A%E9%81%932

官方Ustream

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-14, 12:14 AM   #145
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
今晚條主要USTREAM救命LINK
有超過26萬人...

舊 11-20-14, 12:15 AM   #146
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
6點半開住睇到依家, 只係8:00 開台窒左幾窒, 之後順到呢
選戰好睇, 貼緊現實, 好有共鳴
警界線, 劇情緊湊, 用睇大台既節奏睇, 會覺得劇情太豐富

舊 11-20-14, 10:12 AM   #147
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: initial 查看文章
前幾頁有節目表啊~ 今晚9:00

http://gaforum.org/showpost.php?p=11009486&postcount=62

舊 11-20-14, 10:37 AM   #148
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: traveller 查看文章
前幾頁有節目表啊~ 今晚9:00

http://gaforum.org/showpost.php?p=11009486&postcount=62
這個好難捉摸他的排法

另外ios 做到點播出apple tv未 ?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 11-20-14 10:43 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-14, 11:34 AM   #149
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: KTN 查看文章
今晚條主要USTREAM救命LINK
有超過26萬人...
我尋晚點幾瞓前係32萬
之後見到hktv自己開左一條
即係宜家有兩條
但hktv自己o個條畫面靚好多
output問題吧

舊 11-20-14, 12:31 PM   #150
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
振民黨有條友好似tree根~
我比較諗唔明另外個黨點解要叫文字檔......

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
TVB 新 APP- GOTV 對付 HKTV? neo2046 手機平板遊戲討論版 5 01-16-14 12:10 PM

現在的時間是 09:30 AM

手機版 | APP版