Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-14-02, 11:35 AM   #376
magnum
God of Gamer
シロッコ大尉

註冊日期: Feb 2002

magnum 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-02, 11:39 AM   #377
連連
↓進入第二個人生↓

註冊日期: Mar 2002
唔好呃POST或只POST ICON,好醜都打隻字落去。
呢度第十四頁你已經呃左3個啦~~~

舊 09-14-02, 11:44 AM   #378
赤色渣古
半退休狀態

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagUCrab
不如叫ADMIN每一個新人加入都自動加乜林一個POST COUNT, 咁佢咪唔駛呃得咁揚同浪費網絡資源囉.....
赤色渣古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-02, 11:45 AM   #379
Shiro
Junior Member

註冊日期: Sep 2002
佢三千幾post
都唔爭在呃多三、兩個
Shiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-02, 11:46 AM   #380
連連
↓進入第二個人生↓

可能要加幾個~~ 如果佢又去清談館...之類咁做咪可以呃幾個law~~~

舊 09-14-02, 11:47 AM   #381
連連
↓進入第二個人生↓

引用:
Originally posted by Shiro :
佢三千幾post
都唔爭在呃多三、兩個
就係3千幾都係呃返黎先衰呀嘛~~~

舊 09-14-02, 11:47 AM   #382
赤色渣古
半退休狀態

佢想轉銜頭呀....佢重係Game Master o麻....
舊 09-14-02, 11:49 AM   #383
Shiro

銜頭?
乜黎?
點轉?
同埋點解我冇公仔?
Shiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-02, 11:50 AM   #384
連連
↓進入第二個人生↓

去返chat專區講啦~~

舊 09-15-02, 02:43 PM   #385
《忠》

各位好~~
《忠》 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-02, 10:46 PM   #386
阿卡菲夷

註冊日期: Aug 2002
大家好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.....

三將--分痛悲 (AE86)失心中
小將--明引路 (S2000)補考中
福將--"秘密"

個人主隊之名--黑白分明
阿卡菲夷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 01:34 AM   #387
連連
↓進入第二個人生↓

你地好~~ 打乜機多呀???

舊 09-16-02, 01:56 AM   #388

註冊日期: Apr 2002
你地好~記住多d黎
蛹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 01:07 PM   #389
坦克BB
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
大家好, i am 坦克BB, play at 銅金

銅金永不再有坦克出現
坦克BB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 02:16 PM   #390
C@T-X

註冊日期: Aug 2002
helo all....有冇人依家重會玩打鼓機嫁?

沉默支撐躍過陌生 靜靜看著凌晨黃昏
妳的身影 失去平衡 慢慢下沉 想回到過去
我既角色名叫逍遙貓呀!記得搵我升lv啦XDD
C@T-X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 02:26 PM   #391

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by C@T-X :
hello~
我有玩打鼓,不過好屎
蛹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 02:29 PM   #392
坦克BB

me too, but only play until 3rd drummix

銅金永不再有坦克出現
舊 09-16-02, 05:51 PM   #393
dan
sun shine™

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by C@T-X :
我有玩打鼓,不過好屎x100
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-02, 06:33 PM   #394
型人呀死
我隻老虎唔會比肥蟹屈既

HIHI~~
咁岩既~~~
我都有玩打鼓機喎~~
不過我都係好屎~~><

Miffy既相
型人呀死 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-02, 01:45 AM   #395
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

個個都認屎......咁我最勁囉!

仆 夕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-02, 01:54 PM   #396
魚伕
Moderator

引用:
Originally posted by 蛹 :

hello~
我有玩打鼓,不過好屎
你梗係屎啦,打"蛹"都要miss1,2個
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-02, 03:09 PM   #397
坦克BB

yesterday, two new beginners in 銅金 use 2 雙面蟹 win 2隻高達, 2隻高達好明顯就唔攻擊, 成日都'龜', .....一個字.....癈......

銅金永不再有坦克出現
舊 09-18-02, 03:18 PM   #398
赤色渣古
半退休狀態

嘩, 你都SIDE好多心機去CUT & PASTE喎....
舊 09-18-02, 03:19 PM   #399
坦克BB

ha ha........

銅金永不再有坦克出現
舊 09-18-02, 03:20 PM   #400
坦克BB

at last 2隻高達 loss.

銅金永不再有坦克出現

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 04:16 AM

手機版 | APP版