Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-05-13, 01:11 AM   #701
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
稍微開始玩緊

想問強制聽人講野同分享電台?

舊 10-05-13, 01:15 AM   #702
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
更新左之後唔可以重玩任務

另外聲東擊警呢個任務係咪低能的?
至少要炸四種車
最多兩個人參與
最最白痴就係限時
唔可以等通緝過左先炸第二種
全程比三星警不停自殺式撞
第二種警車仲要係響警署入面
要個手榴彈扔過幅牆先炸到
停車落車瞄, 比你炸中都死九成

有冇人過到?
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 01:32 AM   #703
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
作者: 女裝少年 查看文章

聲東擊警
幾級任黎
未見過
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 01:35 AM   #704
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

我lv.19
而家成功過左既任務唔可以重玩
唔可以係咁[暴力輸送]刷錢了
舊 10-05-13, 01:35 AM   #705
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
我lv.19
而家成功過左既任務唔可以重玩
唔可以係咁[暴力輸送]刷錢了
琴日19未見過 Orz
呢家16中
係咁洗河都
舊 10-05-13, 01:42 AM   #706
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

係萊斯特的任務
不過佢好似話有架[裝甲車]
等陣再試下見唔見
舊 10-05-13, 01:47 AM   #707
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
係萊斯特的任務
不過佢好似話有架[裝甲車]
等陣再試下見唔見
萊斯特第一個任黎?

360版?
ps3的話+好友一齊解

-----

好多人真係唔識解"追蹤者"...
死撞嘛去跑車到...orz

此篇文章於 10-05-13 02:05 AM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-05-13, 03:07 AM   #708
神風@AMD
Action!

Nintendo Switch ID2776-5245-9304
頭先好似唔中小心撞到自己會既人////
之後被屏蔽/////

架車免費改色,原來只可以改一次
而家比人話似的士: (((

舊 10-05-13, 03:27 AM   #709
^^波子^^
Junior Member

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbrian_sunghk
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
頭先好似唔中小心撞到自己會既人////
之後被屏蔽/////

架車免費改色,原來只可以改一次
而家比人話似的士: (((
u hit me
^^波子^^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 03:30 AM   #710
神風@AMD
Action!

引用:
作者: ^^波子^^ 查看文章
u hit me
個紅圈(粉紅圈?)係公會人定通緝犯圈
見到名已即收油,但敵不過物理定律(炸

sorry : ((((

舊 10-05-13, 03:40 AM   #711
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:

外圈粉紅+入面白色/幫會
白色()/街客
紅色(▉)/通緝犯

此篇文章於 10-05-13 04:07 AM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-05-13, 03:45 AM   #712
^^波子^^
Junior Member

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbrian_sunghk
我見到係粉紅圈仲好老定咁郁都唔郁
^^波子^^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 03:50 AM   #713
權愛真

註冊日期: Oct 2010
大頭針真係有BUG。

更新後,我在地圖放的"大頭針"完全都消失了!

我的大頭針都是有一定作用的……現在所有大頭針無故消失了!

妖!
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 04:15 AM   #714
神風@AMD
Action!

樓樓上真的對不起:-(

頭先斷左線,online番話可以僅止一次改樣貌
咩事

舊 10-05-13, 04:48 AM   #715
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
樓樓上真的對不起:-(

頭先斷左線,online番話可以僅止一次改樣貌
咩事
又係4點真係驚驚地
琴日呢個時間死server(塞爆)

不過終於無事...
呼...
舊 10-05-13, 08:09 AM   #716
gun2506

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
老外發現BUG

開只限邀請房入便利店"逛"後

2星=>出去入一入PS STORE/XBOX那個叫什麼?

再回來後錢還在 店員當沒事發生

(其實可以不出店外才按START..)

頭一次舉槍在店員"旁邊"->第2次開始一拳揍倒店員自己拿錢->出入STORE

個人覺得最快

此篇文章於 10-05-13 08:39 AM 被 gun2506 編輯。
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 08:54 AM   #717
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: gun2506 查看文章
出入STORE bug
呢個bug第一日已發覺
同打劫完出任賺多少少無分別
(單人)我前日已開始發現打劫>出任2分鍾750rp+$3000loop

引用:

聲東擊警
有冇人過到?
有白痴隊友真係幾難搞
一係開槍幫你引敵
一係唔識渣車去目的地
一係就死衝入去

好啦 俾隊友玩菠蘿
炸2警車丟一粒...超利害

------------------
另外我見到個個同幫會會員
場場殺差唔多殺三個
計嘛二十個人都無任何後果發生

一路同場睇佢殺人,一路開任同佢升lv...
我都想相信有"Bad Sport"

此篇文章於 10-05-13 09:08 AM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-05-13, 09:13 AM   #718
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: c_fu 查看文章
謝 whassupbun 兄

不過Martin兄既crew好似search唔到?

Socialclub ID: Jackalual
http://socialclub.rockstargames.com/crew/gaf_hk_2013
引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
今晚早段同whassupbun兄仲有其他crew member玩mission好過癮,之後各散東西後入左個場有條友見人就殺,渣車經過都唔放過,火起上黎殺返佢幾次
琴晚真係好正 好彩入左黎果六七八個又一直玩足咁多場, 最尾Crooked Cops真係超緊張 我覺得哩類兩隊搶毒品/證據既game mode城市地圖好過玩郊外地圖, 玩山路你一比人搶左包裹其實就冇得追, 如果人地唔炒車, 你全程就剩係喺後面跟住食塵; 但城市map都有得玩下碰碰車, 你搶完個包裹我又搶番你先最正

踩單車果場我以為你放水比我贏 不過既然你話冇就...

其實我覺得如果想安心free roam就玩Closed Crew session, 因為我平時就咁跳入free roam都實撞到幾個同Crew既人, 只係大家散開幾個Lobby, 如果大家都入晒同一個Closed Crew session其實夠玩, 十六個都係自己人起碼大家安份守己唔會亂殺人

引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
另外我見到個個同幫會會員
場場殺差唔多殺三個
計嘛二十個人都無任何後果發生

一路同場睇佢殺人,一路開任同佢升lv...
我都想相信有"Bad Sport"
我想踢哩D人 (非自衛殺人, 而係主動為殺而殺) 唔想比D害群之馬整臭個Crew既名

此篇文章於 10-05-13 09:17 AM 被 whassupbun 編輯。
whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 09:35 AM   #719
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: whassupbun 查看文章

我想踢哩D人 (非自衛殺人, 而係主動為殺而殺) 唔想比D害群之馬整臭個Crew既名
初初係自衛...慢慢變質
不過始終r18+

我呢家都係對白色點好敏感
主動避開...
入便利店員工室避下
無任務走先自衛...

越高lv死一次唔好玩的
扣我2500都試過

此篇文章於 10-05-13 09:37 AM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-05-13, 09:39 AM   #720
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
昨晚更新後大致都順利,是有一次hang機和load比較慢

和人組隊果然有趣,不過自己技術不好都延拖累人(基本都會交給對方駕車,因為自己的駕車技術很不行)

不過lv高了後多不少任務接真是開始好玩了

希望真是順順利利,load慢不重要千萬不要再壞save就是了

此篇文章於 10-05-13 09:41 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-13, 09:48 AM   #721
神風@AMD
Action!

講開揸車

尋日都試過玩搶車任比人上車開槍變3星…
online最煩係d 警察有記錄,逃過三星,一駛番出去就變一星(三星已經引埋一堆警車係附近
連續係咁一星~二星,最後要索性兜遠路…
最正係另一個唔知頭唔知路隊友可能以為我攪咩攪咁耐,駛過來要我落車: (((

舊 10-05-13, 09:55 AM   #722
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
講開揸車

尋日都試過玩搶車任比人上車開槍變3星
online最煩係d 警察有記錄,逃過三星,一駛番出去就變一星(三星已經引埋一堆警車係附近
紅字係我玩咁耐係最憎
二同三星麻煩既程度真係...

有記錄既其實係偷車
佢本身都話d車全部有gps
揸自己部車最安全 XD

慢唔緊要...
不過我都唔係唔信人揸車
只怕佢衝入敵陣做蜂巢
舊 10-05-13, 09:56 AM   #723
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
引用:

入Crew好似好開心
仲有沒有位收容我這孤狼?
Social club I'd: danielfantasy625

舊 10-05-13, 10:01 AM   #724
神風@AMD
Action!

引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
紅字係我玩咁耐係最憎
二同三星麻煩既程度真係...

有記錄既其實係偷車
佢本身都話d車全部有gps
揸自己部車最安全 XD

慢唔緊要...
不過我都唔係唔信人揸車
只怕佢衝入敵陣做蜂巢
都係一樣…三星既車多好多
不過尋日比fd話迷技術甩警車
一定係單機4星練得多

舊 10-05-13, 10:03 AM   #725
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
都係一樣…三星既車多好多
不過尋日比fd話迷技術甩警車
一定係單機4星練得多
多直升機用慢車係沙漠狂奔緊好麻煩
市區就話4,5星都無問題

二星當然易避

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 04:20 AM

手機版 | APP版