Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 04-25-07, 06:07 PM   #76
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 91 查看文章
優秀睇左優良~
唔好意思
你應該係俾我誤導左, 係我打錯左優良

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-07, 10:10 PM   #77
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
SPIDER-Elephant

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 01:13 AM   #78
~真夜~
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: 信長 查看文章
唔敢相信係真的
不過d人仲係度影相

Chain Chronicle:165,033,457 神羅

SD Gundam G Frontier:15925545 OverMan
~真夜~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 01:15 AM   #79
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: ~真夜~ 查看文章
唔敢相信係真的
不過d人仲係度影相
好明顯佢係自己爬入去影相啦

舊 04-27-07, 01:59 AM   #80
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: POISON 查看文章
條友笑緊。
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 02:02 AM   #81
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
作者: ~真夜~ 查看文章
唔敢相信係真的
不過d人仲係度影相
我覺得係畫上去的...

係其他 post 都見個畫係地上就角度嘅畫

舊 04-27-07, 03:28 AM   #82
~真夜~

註冊日期: May 2005
引用:
作者: POISON 查看文章
咁佢真係唔識死

Chain Chronicle:165,033,457 神羅

SD Gundam G Frontier:15925545 OverMan
~真夜~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 04:28 AM   #83
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
我覺得係畫上去的...

係其他 post 都見個畫係地上就角度嘅畫
正解....
之前在某個介紹怎畫3d畫的網站看過.
(不記得了,還有很多非常漂亮的說)
有個可以一看
光熱斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 11:54 AM   #84
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 光熱斗 查看文章
正解....
有個可以一看
估唔到咁多人中計...

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 12:38 PM   #85
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm

咁大部簿mon電視!?
唔估到真係有人無咁做

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 01:27 PM   #86
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
引用:
正解....
有個可以一看
勁正, 個可樂樽好真
引用:
作者: 機動盜賊首領-電 查看文章

咁大部簿mon電視!?
唔估到真係有人無咁做

壞左想換個部新機都有難度, 大d又唔得, 細d又唔得

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 01:52 PM   #87
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
部電視有冇散熱問題?

舊 04-27-07, 01:58 PM   #88
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
正解....
有個可以一看
犀利...

不過我覺得升降機幅相係photoshop作品...

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 02:02 PM   #89
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
正解....
有個可以一看
Julian Beever
http://users.skynet.be/J.Beever/pave.htm

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 02:10 PM   #90
Galaxy

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDGalaxy_leung
XBox Live GamertagGalaxyLeung
引用:
作者: 信長 查看文章

好正呀
龍蝦同BB果張真係好搞野
Galaxy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 05:16 PM   #91
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 05:24 PM   #92
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
犀利...

不過我覺得升降機幅相係photoshop作品...
我都有咁諗過......個地太朦
但點解出面D人要咁樣笑呢

舊 04-27-07, 08:47 PM   #93
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI

BUY OR DIE!!!
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-07, 09:23 PM   #94
naruto2320
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章

BUY OR DIE!!!
畫呢幾幅個個人仲有無畫過丫呢家?
好有動感的說

之前踩單車個個都好勁

舊 04-28-07, 09:05 PM   #95
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
請問...............什麼是圖 ? 我不懂啊 !
還有...............什麼是片 ? 我也不懂啊 !
但是...............你們比我更加不懂啊 ! b

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-07, 11:51 PM   #96
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: nelson888 查看文章
what's this

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-07, 01:23 AM   #97
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
真係一d都睇唔明
都笑唔出
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-07, 02:19 AM   #98
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
食緊野比張單佢睇.....卦

舊 04-29-07, 10:58 AM   #99
BeBop
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 搖搖 查看文章
食緊野比張單佢睇.....卦
Apparently so la...
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-07, 11:15 AM   #100
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
http://photoimg.enjoyjapan.naver.com/view/enjoybbs/viewphoto/pmilitary/51000/20070422117720423078073700.gif
依張真係好頂癮~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:18 AM

手機版 | APP版