Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
收藏品討論版>聖衣神話&Armor Plus討論區 VOL.4 EX金牛 7月発売 定価¥10800
魔璃 12:16 PM 05-21-13
年幾咪快

有隻SHF講實左一定會再販講左幾年
gingq7 08:46 PM 05-21-13
問過晒大路果幾間, 好似得一扭有得訂(但要有5月16日前訂單)...
只能直接去日本網訂或坐等炒價了嗎
★星人44★ 05:44 PM 05-22-13
日本都未講點訂
隻アテナ同新色5小強巳決定就咁賣街?
Rance 10:04 PM 05-25-13
雅典娜週圍都訂爆哂,
算,話唔定有魂濕原作版....
小嘉 10:19 PM 05-25-13
睇黎大京又食炒價
GN00508771 02:25 AM 05-26-13
我會盡力令大京唔食炒價既....應該
小嘉 03:29 AM 05-26-13
作者: GN00508771:
我會盡力令大京唔食炒價既....應該
你咁做好不該
クラウド 10:53 AM 05-26-13
靠你啦gn巨巨
GN00508771 02:27 PM 05-26-13
作者: クラウド:
靠你啦gn巨巨
老瑞:未有消息
再等吧 只好
神龍 08:49 PM 05-26-13
大京買唔到炒價無人生意義會走去自殺
GN00508771 02:25 AM 05-27-13
作者: 神龍:
大京買唔到炒價無人生意義會走去自殺
如果係咁我已經害死左佢兩次以上
クラウド 11:14 AM 05-27-13
放心啦
死完好快又復活
凍檸茶 07:26 PM 05-27-13
188截哂訂
小嘉 07:28 PM 05-27-13
害大京食炒價有邊個唔開心
Dangerous-boy 03:40 PM 05-31-13

[聖闘士星矢]10周年記念商品、再販情報を追加!

gingq7 06:59 PM 06-06-13
精粉開得96隻雅典娜$880仲要有訂單,
睇黎都係疊埋心水等再販了
kyo353 07:47 PM 06-06-13
作者: gingq7:
精粉開得96隻雅典娜$880仲要有訂單,
睇黎都係疊埋心水等再販了
精品次次開訂都係搞笑嫁啦
96隻係咪全線分店先
gingq7 09:03 PM 06-06-13
作者: kyo353:
精品次次開訂都係搞笑嫁啦
96隻係咪全線分店先
得信和店有
Dangerous-boy 08:26 PM 06-07-13

Armor Plus KIKOUTEI REKKA (Guardian Appearance Color Ver.)
Price: HK$ 830.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1000000517/
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000082084/
クラウド 11:32 PM 06-23-13

老師
魔璃 09:52 AM 06-24-13
件天枰聖衣好醜樣 ... 差過個初版sample好多
魔璃 01:41 PM 06-24-13
又感受倒笨大無比既呃秤

クラウド 02:04 PM 06-24-13
個樣想點....
Rance 02:41 PM 06-24-13
個樣好寸咀港女
魔璃 04:56 PM 06-24-13
聖闘士聖衣神話EXライブラ童虎
発売予定時期: 2013年10月
メーカー希望小売価格: 8,400円(税込)

聖闘士聖衣神話ドラゴン紫龍
発売予定時期: 2013年10月
メーカー希望小売価格: 7,875円(税込)

.................
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面