Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-25-11, 08:24 PM   #626
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
好收唔收收白仇,仲要收得咁hea,好不滿
由手機版發出
老實, 收白仇我唔出奇, 小鷹都叫做俾旁述寫到有腦(實際大家心照),
三皇風雷唔會有事, 白仇死亡FLAG高揚

白俊我反而期待白無涯收皮, 睇佢可唔可以變奸, 當然, 今時今日我仲對呢方面有期待明顯係我傻

問題係真係收得HEA.........童子金身一拳都擋唔住, 青天死都拉左個烈火祖師, 白仇連長離兄弟都帶唔走
為收而收, 不知所謂, 林峰(定林谷)GE 仇都未報到, 之前寫左幾十期白仇點樣內疚做乜鬼

舊 11-25-11, 08:53 PM   #627
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
老實, 收白仇我唔出奇, 小鷹都叫做俾旁述寫到有腦(實際大家心照),
三皇風雷唔會有事, 白仇死亡FLAG高揚

白俊我反而期待白無涯收皮, 睇佢可唔可以變奸, 當然, 今時今日我仲對呢方面有期待明顯係我傻

問題係真係收得HEA.........童子金身一拳都擋唔住, 青天死都拉左個烈火祖師, 白仇連長離兄弟都帶唔走
為收而收, 不知所謂, 林峰(定林谷)GE 仇都未報到, 之前寫左幾十期白仇點樣內疚做乜鬼
阿柴同班老人家比佢更該死... 白仇本身仲有林峰(細佬林谷死左)條線未埋
同埋白仇咁耐真係未威過,連小鷹呢類嘍囉都有得威下,照計佢應該同廢鐵差唔多等級反而幾乎戰無不敗... 童子金身一招收工簡直離譜
由手機版發出
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-11, 12:52 AM   #628
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
阿柴同班老人家比佢更該死... 白仇本身仲有林峰(細佬林谷死左)條線未埋
同埋白仇咁耐真係未威過,連小鷹呢類嘍囉都有得威下,照計佢應該同廢鐵差唔多等級反而幾乎戰無不敗... 童子金身一招收工簡直離譜
由手機版發出
阿柴....你唔提我都唔記得左佢了, 一早就應該死
老人家, 「老妖之死」出左兩次都死唔去, 好難期待佢會死,
飛妖輕功太好用, 又係唔死得住,
北海蛟龍上次俾人圍就應該收佢地工la
文燕出黎都唔知做乜, 係小佩學左d飛鳳腿, 佢自己本身俾我四小將級數而唔係高手前輩級
仲有無數漏老人家

白仇一出場威過ga, 打慈雲山七鷹d傻仔咪威過lor
同埋旁述話佢單挑贏左黑心老叟

唉, 又白白浪費一個角色,
暴君龍, 青天, 藍浪, 龍貫天, 白仇................

舊 12-09-11, 02:21 AM   #629
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
今期小虎竟然「出口術」,簡直係正派之恥!

龍虎門的大腦、沉著冷靜的小鷹,竟然可以講出「理性已是多餘」這句說話;之後仲射個波俾小虎....

不過小龍出來打陳生,又真係俾到大快人心的感覺!

但佢下期千萬唔好話兩掌十成九陰降龍掌都打唔死陳生!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 10:44 AM   #630
FREDDY@o@

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
今期小虎竟然「出口術」,簡直係正派之恥!

龍虎門的大腦、沉著冷靜的小鷹,竟然可以講出「理性已是多餘」這句說話;之後仲射個波俾小虎....

不過小龍出來打陳生,又真係俾到大快人心的感覺!

但佢下期千萬唔好話兩掌十成九陰降龍掌都打唔死陳生!
小鷹咁講係因為在場蛇貓門人多過通天, 實打得贏所以咁講je

果2掌一定打唔死陳生... 最多吐下血

舊 12-10-11, 06:15 PM   #631
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
小鷹咁講係因為在場蛇貓門人多過通天, 實打得贏所以咁講je

果2掌一定打唔死陳生... 最多吐下血
小雞尼個世界仔留條後路俾自己咋
依家佢咁講陣間發生咩事都唔關自己事
入哂小貓數

好耐冇睇奸興個邊
乜原來邪神依家連飛彈都唔驚
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 05:42 PM   #632
JMi

註冊日期: Feb 2011
執著屋企D舊野
發生左原來早於DEATH NOTE小畑X大場之前
香港就已經有許景琛X李中興呢種主筆X編劇組合 ^^
有本球王傳連海報係度 XD
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-11, 04:17 PM   #633
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: dust11 查看文章
入哂小貓數

好耐冇睇奸興個邊
擋飛彈個下我真係講左粗口..........

又, 今場陳傲雲死GE話, 佢死個期我買5本

舊 12-13-11, 12:19 AM   #634
D-boy

引用:
入哂小貓數

好耐冇睇奸興個邊
我睇嗰陣都忍唔住笑咗出嚟....
隨即聯想到佢今期應該改叫「那些年,我和聖上一起打飛機的日子!」
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 12:24 AM   #635
dust11

聖上都係痴線
平時有飛機唔坐鐘意企o係架機上面

不過話時話
奸興本野既主線係乜
王苦海個堆人死哂去邊
東方真龍同神武天皇呢
俾人打到訓o係度就冇左件事

但偏偏尼本野好好賣
舊 12-13-11, 07:37 AM   #636
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
聖上都係痴線

不過話時話
奸興本野既主線係乜
王苦海個堆人死哂去邊
東方真龍同神武天皇呢

但偏偏尼本野好好賣
我估條友出3期諗先諗一期..
你睇下真弓去左邊?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 01:02 PM   #637
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
聖上都係痴線

不過話時話
奸興本野既主線係乜
王苦海個堆人死哂去邊
東方真龍同神武天皇呢

但偏偏尼本野好好賣

我真係唔記得左有東方真龍同神武天皇條線................
王苦海應該無戲的了..........

舊 12-13-11, 01:11 PM   #638
FREDDY@o@

大家仲有睇外傳, 真係好毅力

舊 12-13-11, 01:24 PM   #639
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
聖上都係痴線
高手要有高手的風範
引用:
大家仲有睇外傳, 真係好毅力
身邊有人買所以可以免費睇

舊 12-13-11, 01:53 PM   #640
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
高手要有高手的風範
咁唔好企係飛機上高啦
高手的風範就自己飛嘛

舊 12-14-11, 12:48 AM   #641
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
咁唔好企係飛機上高啦
高手的風範就自己飛嘛
蚩尤早兩期係正傳先飛玩黎

舊 12-15-11, 10:04 PM   #642
D-boy

竟然係因為靈芝而俾陳總走甩!
舊 12-15-11, 10:50 PM   #643
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
竟然係因為靈芝而俾陳總走甩!
只係爆蕃茄,陳總應該仲有生育機會

舊 12-15-11, 10:57 PM   #644
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
子羽型到冇朋友,一招一件..

舊 12-15-11, 11:17 PM   #645
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
陳總落海又有奇遇啦,今次仲唔係練癸花寶典?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-11, 02:16 PM   #646
dust11

蕃茄
文殊你唔係依家先知你同owen都係廢下話
舊 12-16-11, 02:57 PM   #647
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
子羽型到冇朋友,一招一件..
肥仔唔出聲我都仲以為佢冇上船
....其實佢上船做乜, 白菜起碼有自保能力
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-11, 03:00 PM   #648
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
石哥好有d ntr 咸game男角feel

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-11, 06:49 PM   #649
gingq7

註冊日期: May 2008
刺皇好地地開始入正題卻突然宣佈20期完
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-11, 08:33 PM   #650
D-boy

引用:
作者: gingq7 查看文章
刺皇好地地開始入正題卻突然宣佈20期完
我都覺得刺皇幾好睇!真係接受唔到佢20期完!

究竟佢係唔賣得定係想把全力放在鐵將上而放棄佢?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:11 AM

手機版 | APP版