Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-19-11, 12:07 AM   #251
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
今期邪神傳個小苦咩事.....畫到成個大鼻林咁..........

舊 02-19-11, 12:17 PM   #252
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
功夫後..
見好似出第8銅人外傳wo
唔係龍少自己諗故事呀ma...
係既話我唔買...
ending一定唔方好

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-11, 04:29 PM   #253
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
功夫後..
係既話我唔買...
ending一定唔方好
爛尾機會高達九成

舊 02-19-11, 04:46 PM   #254
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
爛尾機會高達九成
有咁低咩?
但到時出應該都會買頭幾期試下既

既然畫開九把刀, 真係想佢出 狼嚎
或者殺手都得, 就快有戲,可以食住o個勢

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-11, 07:01 PM   #255
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
爛尾機會高達九成
講明只出2-3個月, 應該唔會爛尾喎
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-11, 11:14 PM   #256
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
功夫後..
係既話我唔買...
ending一定唔方好
既然係銅人,應該會搵返余兒?

舊 02-19-11, 11:19 PM   #257
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
套外傳唔好自己度呀...肯定奶野收場...
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-11, 09:03 AM   #258
yeah yeah

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
既然係銅人,應該會搵返余兒?
余兒係9城好似..
銅人係刀大.

NTR.......
舊 02-22-11, 02:02 AM   #259
豪傑公子

引用:
余兒係9城好似..
銅人係刀大.
我唔係指作者,漫畫版第八銅人係余兒編劇,所以我覺得外傳可能會搵返余兒...

舊 02-25-11, 09:49 PM   #260
dust11

註冊日期: Aug 2010
小虎既本能果然犀利
俾人打中左都可以即刻瞄住天尊隻眼黎踢

下期封面係風雷?
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-11, 10:03 PM   #261
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: dust11 查看文章
小虎既本能果然犀利

下期封面係風雷?
佢係出返黎至好,我都好期待正傳會點演譯佢ge暗黑冰火超能力

舊 02-26-11, 12:32 AM   #262
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
點解毒娃會bra都唔帶嫁

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-11, 01:01 AM   #263
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
《武道狂之詩》漫畫創刊號定在4月15日推出

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-11, 01:10 AM   #264
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
引用:
作者: dust11 查看文章
小虎既本能果然犀利

下期封面係風雷?
插眼,叉喉,打要害呢d惡毒招數...龍虎三邪入晒血,點會打唔中~

舊 02-26-11, 03:09 AM   #265
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
睇o黎老天尊都係同邪神一樣命運
臨尾先學新野, 之後俾人KO
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-11, 10:40 PM   #266
動漫遊戲迷
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
功夫後..
我寧願功夫完後繼續出埋餘下的「都市恐怖病」作品,其實功夫不論劇情同畫功都好好,只係頭十期係節奏慢咗D,但整體係儲得過。

有冇人可答我第872期黑豹入面,正.九重天究竟係團氣,還是蓮華舞影?自從「建國大業」章打後,故事真係「神化」好多。
動漫遊戲迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-11, 11:27 PM   #267
gingq7

註冊日期: May 2008
天子7睇下睇下又覺得幾ok
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-11, 11:28 PM   #268
stevenfan
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 動漫遊戲迷 查看文章
我寧願功夫完後繼續出埋餘下的「都市恐怖病」作品,其實功夫不論劇情同畫功都好好,只係頭十期係節奏慢咗D,但整體係儲得過。

有冇人可答我第872期黑豹入面,正.九重天究竟係團氣,還是蓮華舞影?自從「建國大業」章打後,故事真係「神化」好多。
功夫問題係出自作者身上.....
據聞書數差個第8好多

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-11, 04:56 PM   #269
yeah yeah

引用:
作者: stevenfan 查看文章
功夫問題係出自作者身上.....
據聞書數差個第8好多
無計..
2本唔同風格
佢肯用獵命師做漫畫一定大賣..

NTR.......
舊 03-21-11, 04:59 PM   #270
豪傑公子

引用:
作者: gingq7 查看文章
天子7睇下睇下又覺得幾ok
我都覺,尤其畫面,雖然唔係一線書水準,
但係少有地後期嘅畫比前期好,算係幾有心做~~

舊 03-21-11, 05:50 PM   #271
Bandit-Anji
Crazy Gamer

引用:
無計..
2本唔同風格
佢肯用獵命師做漫畫一定大賣..
會好正,不過節奏真係要拎得好好
太多人, 仲要每個人物都有往事回顧
你知啦, 港漫一冇打就死硬

舊 03-21-11, 09:10 PM   #272
yeah yeah

引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
咁又係..
可惜可惜....

NTR.......
舊 03-22-11, 02:24 AM   #273
豪傑公子

引用:
其實功夫都唔係好多打戲啫~~

舊 03-22-11, 11:01 AM   #274
Bandit-Anji
Crazy Gamer

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
其實功夫都唔係好多打戲啫~~
但樓上都話跌書啦
港漫文戲多d = 趕客

舊 03-22-11, 12:07 PM   #275
yeah yeah

引用:
但樓上都話跌書啦
港漫文戲多d = 趕客
真係無計..讀者唔同...
香港大部份睇既都係要打打打打..唔好叫我用腦...

NTR.......

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:01 AM

手機版 | APP版