Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-31-12, 03:37 PM   #376
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
如果勇哥仔唔係咁頹, 其實不知火弐式夠贏有特
雖則家陣格到咁耐都已經用晒主角威能 ....
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-12, 03:51 PM   #377
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
到E家我發現冇人發覺阿勇一直都係唔仲意日本機...其實同機的能力冇關....係因為日本機....阿勇只係拿住一D借口來講....唯依發現E個問題先搞禁多事出來=.=
第2...1型丙本來就話係失敗品...所以先要有2型...日本先放棄尊嚴去同老美搞XJF=.=(MUV-LUV D人個個都好有尊嚴...仲好過火TIM)...重有....阿勇E家用緊係1型丙(改修)...唔係2型....只係他自己叫2型....=.=
唯依對勇那到唯依其實成場都放水=.=....阿勇打完那場開始明白唯依的用意
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-12, 05:02 PM   #378
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
除左班有錢仔女其他人比部武御雷佢坐上去都係等死架啦

我係入面既一般兵既話寧願坐J-10

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-12, 05:41 PM   #379
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: 細路翔 查看文章
拎部武御雷出黎屈人機仲好似好霸氣咁
好衰格

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-12, 07:59 PM   #380
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
除左班有錢仔女其他人比部武御雷佢坐上去都係等死架啦

我係入面既一般兵既話寧願坐J-10
我突然想起最初玩gvg時……3000機太快唔識用……

舊 07-31-12, 08:12 PM   #381
細路翔
The One

引用:
作者: 尼路 查看文章
我突然想起最初玩gvg時……3000機太快唔識用……
重點係部野會插把牛肉刀上去將你既攜彈量減半

英國說大家抱團死
舊 07-31-12, 09:37 PM   #382
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
即係正常美軍機都係載彈唔會有老牛得刀仔?
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 02:06 AM   #383
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
勇哥侮辱我愛機

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 09:14 AM   #384
ouki
戸松控

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
勇哥侮辱我愛機
有邊部日本機係呀勇唔侮辱==
舊 08-01-12, 09:39 AM   #385
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: Van仔 查看文章
即係正常美軍機都係載彈唔會有老牛得刀仔?
美帝根本就唔興同人玩肉搏
人地射完彈幕就收檔閃人啦

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 09:55 AM   #386
細路翔
The One

引用:
作者: Einhander 查看文章
美帝根本就唔興同人玩肉搏
人地射完彈幕就收檔閃人啦
要講既話,佢地部野咁既形狀都可以突破音障以超音速飛行幾粒鐘

機體強度根本可以徒手屠殺突擊級,完全唔需要再裝咩武器

英國說大家抱團死
舊 08-01-12, 08:14 PM   #387
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
自第三集開始,好似變了第二套戲一樣!
究竟仲要看基地的日常幾多集才回歸主線打外星人?還是基地的日常才是這套動畫的主線?

三年後的唯依竟然勁咗咁多!

對勇少憎恨日本的心情很有共鳴!因為等於我憎強國和強國人一樣;每當外國人問我是否中國人,我都會回答說我是英籍的香港人!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 08:49 PM   #388
HM

註冊日期: May 2007
引用:
所以你永遠唔明白大和民族既想法
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 11:55 PM   #389
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
女侍應NICE

武御雷終於登場
主角威能睇下開到幾多集喇

下集玩埋淋雨
就快有姉妹玩

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 12:29 AM   #390
細路翔
The One

引用:
作者: 平山深雪 查看文章
勇哥明咪得

不過跟佢地講法坐部咁既野玩人機合一就可以勁幾倍,勇哥仔返去坐f-22咪直程識出超級霸王電影彈

英國說大家抱團死
舊 08-02-12, 01:34 AM   #391
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
算唔算反映左自殺式,

不過以故事成個地球得美洲未有大攻勢, 大和國以自殺式 殺得幾多得幾多唔係應該開發更勁既近戰兵器先係既咩....
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 07:16 AM   #392
HM

引用:
作者: Van仔 查看文章
算唔算反映左自殺式,

不過以故事成個地球得美洲未有大攻勢, 大和國以自殺式 殺得幾多得幾多唔係應該開發更勁既近戰兵器先係既咩....
用番島上既講法,與其帶長刀,帶多批子彈射完番後防補給仲有效
尤其係劇中好強調培育衛士要錢同時間,其實應該更加珍惜人命而唔係下下玩特攻...
反而美帝個做法好正路

引用:
勇哥明咪得

不過跟佢地講法坐部咁既野玩人機合一就可以勁幾倍,勇哥仔返去坐f-22咪直程識出超級霸王電影彈
美帝d戰術機無靈魂
舊 08-02-12, 10:21 AM   #393
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
對勇少憎恨日本的心情很有共鳴!因為等於我憎強國和強國人一樣;每當外國人問我是否中國人,我都會回答說我是英籍的香港人!
你要明白中國人既心先揸得掂先行者
引用:
用番島上既講法,與其帶長刀,帶多批子彈射完番後防補給仲有效
尤其係劇中好強調培育衛士要錢同時間,其實應該更加珍惜人命而唔係下下玩特攻...
反而美帝個做法好正路(
駕駛員唔會疲勞,機體無限燃料,就當然帶長刀好過帶子彈。

此篇文章於 08-02-12 10:26 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 11:17 AM   #394
HM

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
你要明白中國人既心先揸得掂先行者

駕駛員唔會疲勞,機體無限燃料,就當然帶長刀好過帶子彈。
都係果句,日系機擺明係俾タケルちゃん呢種級數既ACE用
只有日系機先發揮到タケルちゃん示申一般既機動力
舊 08-02-12, 11:28 AM   #395
細路翔
The One

引用:
都係果句,佢地咁既形狀用黎突破音速飛行部野居然無散

直接徒手殺突擊級都得啦

英國說大家抱團死
舊 08-02-12, 12:14 PM   #396
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
水着回!
上傳的圖像
檔案類型: jpg AzQt5OMCUAAzjzf.jpg (34.1 KB, 249 次查看)
檔案類型: jpg AzQuevnCAAEMLdh.jpg (35.4 KB, 248 次查看)
檔案類型: jpg AzQu6oACMAARP4V.jpg (29.6 KB, 248 次查看)

舊 08-02-12, 12:43 PM   #397
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
只可以講
其實開發呢d人型機械本身其實已經有一定矛盾係到
我覺得整一堆坦克類既強化機例如太空坦克戈d咁既野好過啦
仲要拎住把老牛衝埋去被一堆無限重生既敵人圍
點諗都諗唔通咁做有咩用
女主講戈D野跟本唔覺得有咩道理=v=
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 01:04 PM   #398
ouki
戸松控

引用:
タケルちゃん那部係FREEDOM來的

其實日系機有幾多真係用刀=.=....其本上得前偉係有刀....後面GE咪又係刀仔2把+4技炮=.=

只係TE完全冇講有關位置GE野=.=
舊 08-02-12, 01:11 PM   #399
HM

引用:
作者: ouki 查看文章
タケルちゃん那部係FREEDOM來的

其實日系機有幾多真係用刀=.=....其本上得前偉係有刀....後面GE咪又係刀仔2把+4技炮=.=

只係TE完全冇講有關位置GE野=.=
...
珠瀨壬姬開日系機真係資源錯配sosad
其實207小隊打近戰既都有兩個(冥夜+彩峰)
舊 08-02-12, 02:10 PM   #400
ouki
戸松控

引用:
...
珠瀨壬姬開日系機真係資源錯配sosad
其實207小隊打近戰既都有兩個(冥夜+彩峰)
...
俾美國機應該勁好多....=.=近戰明顯係女武神B TEAM 4個神人=.=....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
石踏一榮「ハイスクールD×D」3期制作決定! money 日本動漫畫討論版 403 10-15-23 03:52 AM
[動畫] 高橋弥七郎「灼眼のシャナⅢ(Final)」放送終了 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 95 09-16-23 11:10 PM
[動畫] 「ゼロの使い魔」続巻刊行決定 病床のヤマグチ先生より完結までのプロットが遺されておりました。丨ヤマグチノボルのご冥福を心よりお祈り申し上げます。 Hayami 日本動漫畫討論版 849 10-19-19 10:09 AM
[NDS]Age of Empires: The Age of Kings neo2046 手提遊戲機討論版 94 02-19-06 02:19 PM
n-age wongpo2005 PC電腦遊戲討論版 0 01-27-06 08:37 PM

現在的時間是 11:10 PM

手機版 | APP版